Asuntoauton istuimien verhoilu

JOENTAKANEN SIMO 29.06.2009 22:38

Mistä saisi tilattua materiaalit tai jopa mallikohtaiset uudet päälliset asunto-osaan (LMC vm. 2004) Kenellä olisi linkkejä tai vinkkejä?

KOTILAINEN ISMO 29.06.2009 22:45

Hollolassa Jusver Oy. Tekee vanhoista malleista erinomaista työnjälkeä. Ei siis valmiita päällisiä vaan käsityötä. Teetimme omaan autoomme asunto-osan ja myös kuskin ja matkustajan penkkien päälliset nahkasta. Lopputulos on parempi kuin alkuperäinen.

JOENTAKANEN SIMO 29.06.2009 22:48

Eipä ole tullut nahkasta edes mieleen. Puhtaanapito on varmasti heppoa. Mitä nahkaisena voisi maksaa?

KUNNAS TAPANI 30.06.2009 08:59

Eiköhän suunnilleen kaikki verhoiluliikkeet voi ainakin tehdä tarjouksen työstä. Samassa yhteydessä kannattaa tarkistaa pehmusteiden kunto; jos on lyttyyn istuttu istuintyyny, niin sen uudelleenpehmustaminen verhoilun yhteydessä sujuu kätevästi. Ja jos istuimista ei ole tarpeen rakentaa vuodetta, voi tyynyjen muotoiluakin samassa yhteydessä parannella. Tai liian kovat pehmukkeet voi vaihtaa pehmeämpiin, tai vastoinpäin.

Jos istuintyynyillä on tapana lähteä ajon aikana omille teilleen, on niihin hyvä verhoilun uusimisen yhteydessä toteuttaa jonkinlaiset kiinnikkeet.

KUNNAS TAPANI 30.06.2009 09:00

Oulussa Verhoiluliike Seilonen. http://www.verhoomoseilonen.fi/

KOTILAINEN ISMO 30.06.2009 09:57

Nahka on erinomainen vaihtoehto. Puhtaanapito on todella helppoa. Koko auton verhoilu maksoi meillä 3400 euroa, sisältää kaksi käsinojallista penkkiä, L-sohva, pitkä sohva, niskatukipalat, seinässä olevat säilytyspussukat. Normiverhoilun lisäksi sisuksiin lisättiin tarvittaessa vahvikkeita ja saumojen sijainti mietittiin tarvittaessa uusiksi. Lopputulos kestää vertailun minkä tahansa tehdasverhoilun kanssa. Nahkaverhoilun hinta riippuu siitä, millaista nahkaa valitaan. Meillä olisi saatu hinta tuplattua, jos nahka olisi ollut paksumpaa, mutta verhoilijan suosituksesta valittiin ohuempaa. Näin saatiin kaikki saumat istumaan paikoilleen.

PERÄLÄ HEIKKI 30.06.2009 21:07

Moi Simo ! Jos asut pääkaupunki seudulla, voin suositella www.mauronet.fi Olen itse verhoiluttanut patjat ja muut siellä. Jokella monivuotinen kokemus veneiden verhoilusta, joten homma onnistuu varmasti :) Kun otat yhteyttä, muista mainita olevasi karavaanari niin saat "tiukan" tarjouksen :D

T: Hessu :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.