Fiat Ducato 2007 2,3 JTD Tehtaan korjauskampanjat.

OINONEN KARI 08.05.2009 13:57

Kävin kysymässä eilen Delta-autolla onko autoon olemassa jotain tehtaan korjaus kampanjoita. Koska auto on vaunuliikkeen maahantuoma he eivät nää omalta tietokoneeltaan kyseisen auton kampanjoita.

Ystävällinen korjaamopäällikkö otti kopion takuupapereista ja lupasi kysyä maahantuojalta. Tänään minulle soitettiin Delta-autosta ja varasimme ajan tehtäville korjauksille.

"Paranneltavia" kohteita oli 5 kpl, jotka kaikki liittyivät erilaisiin sähköisten ohjausyksiköiden/laitteiden kosteussuojauksiin esim. moottorin ohjausyksikkö. Aikaa piti varata ihan rielusti, koska osa tehtävistä töistä on aika työläitä.

En tiedä olisiko näitä tehty esim. huollon yhteydessä, mutta nyt ainakin tulevat tehdyksi. Mitään ongelmia ei autossani ole ollut, mutta kenties seuraavalla omistajalla esim. viiden vuoden päästi olisi voinut ollakin, jos mitään ei tehtäisi. Näin meillä Kuopiossa.

T. Kari O.

NÄRHINSALO ANTTI 08.05.2009 21:20

Moi, Mulla on Twinissa myös Audiovoxin soitin, vähän eri malli tosin. Rätisi ja paukkui, meinas hermo mennä huonoksi ja soitin meinasi lähteä jo verkonpainoksi. Luin manuaalin (vastoin tapoja) ja kas, laitteessa on LCD-nappi, jota yleensä käytetään näytön kirkkauden säätöön. Sitä kun painaa n. 2-3 sek pohjaan niin näyttöön tulee REG. Se tarkoittaa alueellisen taajuden hakua soivalla kanavalla. Jo rupesi Novakin kuulumaan ja automaattinen taajuden haku toimimaan. Ennen tätä sai koko ajan olla virittämässä käsin eikä silti meinannut kuulua. Nyt toimii! ;) Ei se tuota Ducaton huonoa vakioantennia parantanut mutta kuuluvuutta kyllä... -a-

NÄRHINSALO ANTTI 08.05.2009 21:22

Ja pahoittelut kämmistä. Vastaus tuli väärään paikkaan.... -a-

HUOVINEN SIRPA 09.05.2009 17:58

Niinhän ne tahtoo meneen....Ducatomiehillä ;; ))

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.