Raikasvesisäiliön pesu

LAHTINEN TIMO 04.03.2009 11:47

Missäköhän voisi helposti pestä raikasvesisäiliön, ette tartte kotoa kanniskella vesiä ja laskea niitä viemärikaivoon?

JUVONEN ESKO 07.03.2009 14:27

Parhaiten käynee jollain leirintäalueella. Vettä voi ottaa esim. huoltoasemilla, kun kysyy luvan. Yleensä olen pesua varten laittanut säiliön puolilleen lisäten siihen Fairia ja ajellut muutaman päivän, aina silloin tällöin laskien kaikista hanoista välillä hieman että putketkin peseytyy. Juomavesisäiliön vettä sanee ymmärtääkseni laskea vaikka sadevesikaivoon. Viimeisessä Caravan lehdessä on artikkeli säiliön puhdistamisesta. Olen käyttänyt Micropur jauhetta ja keittiön hanaan televassa letkussa hiilisuodinta. Vettä olemme täten uskaltaneet juoda joka paikoissa ympäri Eurooppaa.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 08.03.2009 12:43

Juomavesisäiliöön ei kannata laittaa mitään luonnonvettä, vaikka se olisi kuinka puhdasta laittohetkellä. Ei tarvita kuin muutama ylimääräinen eliö joukossa kun parin viikon päästä säiliössä muhii oikea elävä cocktail. Lisäksi kannattaa käyttää jotain sälytysainetta esim. mikropuria. Itse olen tehnyt puhdistuksen sitruunahapolla, jota saa apteekista ja jota käytetään säilöntäänkin.

Laiton muutamavuosi sitten auton vessan huuhtelusäiliöön vettä joka tuli "juomakelposesta" järvestä. Ihmettelin parin viikon päästä miksi huuhtelu ei toimi. Kun tarkastin vesisäiliön sisällön se oli kuin sammakonkutua täynnä, vaikka siellä oli käytetty huuhtelusäilöainetta (Thetfordin punaista).

TERVO JARI 08.03.2009 13:22

http://www.vapaa-aika.com/asp_sivut/Lis%C3%A4tiedot_tilaussivu.asp?tunnus=127470

http://www.vapaa-aika.com/asp_sivut/Lis%C3%A4tiedot_tilaussivu.asp?tunnus=120290

Tuossa linkki etusivulle, ja hakuun micropur, löytyy muitakin vaihtoehtoja Micropur tuote"perheestä"

http://www.vapaa-aika.com/

Jari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.