Fiat Ducaton turvavöihin jatkopalat

LINNAMÄKI LEA 28.11.2008 23:17

Moikkelis koikkelis, sattuisko kukaan tietään, mistä saisi turvavöihin jatkopalat?

Olen Neoniin ostanut aikoinaan, vaan siitä on aikaa monia vuosia, enkä kuolemaksenikaan muista, mikä firma se oli. Se oli semmonen, jossa oli useamman merkkisiin autoihin jatkopaloja.

Auton myynyt firma ei tiedä mitään, ei aavistustakaan, mistä saisi. Kun nää kädet on tälläset tökeröt, ja toinen vielä osittain "tajuton", niin näiden kanssa ei tavallisten turvavöiden kanssa selviä. Kun olisi jatkopala, jolla sais siirrettyy sen turvavyön lukituksen lähemmäs, niin olisipa lysti juttu. Jatkopalalla se näet onnistuisi.

PIIRONEN KARI 29.11.2008 13:29

Hei! Kyseleppä tuolta Turvavyö Oy Kantelettarentie 11 Helsinki puh. 09-535825 tai Klippan Oy santaradantie 8 Vantaa puh. 09 8362430. Ensinmainittu on ainakin itselleni tehnyt mittojen mukaan vöitä lisäistuimiin pakettiautoihin. t. Kari!

KAUPPI ERKKI I 01.12.2008 18:42

Vuosimallista 2001 alaspäin turvavyön kiinnike on pitempi ylettyy penkin istuinosan yläreunaan on huomattavasti helpompi laittaa vyön kiinni kun näissä uudemmissa malleissa mikään ei estä vaihtamasta tätä pidempää mallia.

Mutta? jos autossa on kääntyvä etupenkki niin silloin turvavyön kiinnikkeen pitää kääntyä kokonaan sivulle penkkiä käännettäessä kannattaa laittaa ohut muoviprikka joka kiristää niin että turvavyön kiinnike tulee tiukemmaksi ja pysyy paremmin ylä asennossa jossa sitä kuitenkin enempi tarvitaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.