Auton vilkut ei toimi aamulla kun on viileää.

SAVOLAINEN TOIVO J 29.10.2008 17:26

Kysymys lajitovereille. Nyt kun tuli viileitä aamuja niin totesin että autoni vm2000 Fiat vilkut ei toimi ensimmäisen 5 minuutin aikana.Kun olen ajanut jonkin aikaa ja auto vähän lämpiää niin sitten tomivat normaalisti. Kuitenkin ensimmäisen 5 minuutin aikana niitä olisi jo kovasti tarvittu. Onko kellään ilmennyt vastaavaa?

KOSKINEN JANI 29.10.2008 18:13

Vastaavia "ominaisuuksia" on samoja merkkejä kantavien henkilömallienkin kanssa. Syyllinen ainakin niissä on vilkkuviiksen sisällä oleva rasva mikä alkaa jo noissa lämpötiloissa olemaan liian jäykkää. Ja kun viiksen kontaktipinnat on hiukan jo kuluneet niin niiden yhteisvaikutuksesta ei kontaktia enää muodostu. Voit varmistaa onko vika viiksessä kun otat kylmänä aamuna hiustenkuivaajan ja sitten vilkku päälle ja lämmittelet viiksen ympäristöä.

Ducaton viikseen en ole koskenut mutta pari citikan viikseä olen purkanut ja vaihtanut rasvat eikä ollut monimutkainen homma.

SAVOLAINEN TOIVO J 30.10.2008 18:20

Sitä rasvan kohmeisuutta minäkin ajattelin.Tuo hiustenkuivaaja konsti täytyy kokeilla niin sitten varmistuu.Kiitos neuvosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.