Moottorin suojalevyn eriste

KATEISTO EERO 25.10.2008 19:14

Kuulin, että Lahden Caravan-messuilta kaikki Hoverfinin moottorin suojalevyt menivät kaupaksi. Te suojalevyn jo asentaneet, oletteko laittaneet levyn moottorin puolelle jotain äänieristettä. Jos olette niin, mitä.

MATTILA JARI J 26.10.2008 07:29

JUU ! Laitoin vm-03 ducaton pohjalevyyn itseliimautuvaa pikimattoa muistaakseni jotain n.3-5 mm paksua, kestää öljyä yms.. lisäksi äänieristetyt sisälokarit ja lisämatto koko ohjaamon lattiaan. Aika hiljaisesti kulkee.

SAASTAMOINEN REIJO 07.11.2008 20:26

Itselläni on ilmeisesti alkuperäinen ainakin tuli auton mukana 91 vuotinen.Siinä on termoselli eristeenä levyyn liimattuna tai sehän tarttuu kun kuumailmapuhaltimella lämmittää ja nopeasti painaa kiinni pieniosa kerrallaan.Onnistuu varmaan muutaman hrjoituksen jälkeen.Samaa tavaraa kuin retkipatjat,routaeristeet yms.Itse olen eristänyt sillä lämpöä,kylmää ja ääntä. Helppoa askartelua vain mielikuvitus rajana ja tietenkin harkintaa!! Koska konehuoneessa on tosi kuumiakin paikkoja ja termoselli ei myöskään "henkitä".Konehuoneesta tuli mieleen kun olen joskus nähnyt puhuttavan hiiriongelmasta törmäsin siihen itsekin ja diaknosoin sen niin että tulevat KONEHUONEEN KAUTTA LOKASUOJANVÄLISTÄ JOHTONIPPUA SEURATEN KOJELAUDAN ALTA SISÄÄN!! KOrjaantui laittamalla reikäpeltiä ruuvi/poppareilla reijät umpeen.Saa matkia t.Reijo

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.