Tuuliohjaimet Adria Corall -09

NADASI BELA 14.10.2008 23:44

Kuka tietää mistä saisin hankittua tuuliohjaimet ko. autoon, joka tulisi konepellin avonaisten ritilöiden päälle. Estää veden ja lumen pääsyn suoraan moottoritilaan? Auttakaa jos teidätte. Voi olla muovia/rst-terästä yms.

TERVO JARI 15.10.2008 17:23

että olisko aihetta ottaa yhteyttä myyjään jos tuo asia on isomman luokan ongelma, sillä jos tuo ongelma aiheuttaa Suomen oloissa vaurioita, luulisi sen korjaaminen/ennalta ehkäisy kuuluvan takuun alaisuuteen ? ?

Mitä mieltä asiasta ollaan ? ? ?

Jari
SUOMI SEPPO S 15.10.2008 19:55

Mikäli alunperin tarkoitettiin lämppärin raitisilma-aukkojen "skuuppia" ja etenkin sen puuttumista, niin tokkopa kuuluu takuun piiriin ? @seppo

NADASI BELA 16.10.2008 10:53

Konepellin päällä on isot raitisilm-aukot, vai mitkänenyt on, siitä pääsee koneen päälle suoraan putoamaan vedet ja lumet. Kun katsoo reiästä sisään, niin venttiilikopa päällä on musta muovisuojus, mutta se on liian lyhyt ja vedet yms. valuu suoraan siitä lohkon päälle ja vaurioittaa niitä yms.Olen miettinyt, että kun konepeltiin ritilöiden päälle laittaa tuuliohjaimet, niin päältä tuleva vesi ja lumi ei pääse suoraan konetilaan! Olenko ymmärtänyt oikein tai selittänyt asiat oikein. Saan uuden Adria Corallin 660 SL:n Fiatin koneella tämänkuun lopulla ja olen antanut myyjälle ehdon, että saan ne tuuliohjaimet asennettuna autoon ennen vastaanottoa!

VILJAVA TAPIO 16.10.2008 13:03

Taitaa kuitenkin olla takuukysymys, koska eihän veden tuolla tavalla kuulu päästä moottoriin. Ongelmasta on keskusteltu tällä samalla palstalla muutama päivä sitten otsikolla "Uusi Ducato lirittää vettä moottorin päälle".

ASIKAINEN MATTI 17.10.2008 15:36

Jos ritilästä näkyy koneen päällys, niin välistä puuttuu jotain, sillä ritilän alta johtaa kaksiosainen ilmakanava lämmityslaitteelle. Kanavan toinen osa on kiinni konepellissä ja toinen osa rintapellissä. Välissä on tiiviste, joka tosin on rakenteen heikko kohta ja saattaa päästää vettä välistä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.