Jääkaappi

NISKANEN PAAVO 26.08.2008 16:01

Piironki seisoi kolmeviikkoa parkissa.Olen lähdössä reissuun.Jääkaappi ei käynnisty kaasulla ei sitten millään.Käynnistin auton ja auton sähköllä kaappi päälle.Noin kymmenen minuuttia niin jääkaappi kaasulla laakista käyntiin.

MANNINEN ESA 26.08.2008 16:52

Voisitko kertoa jääkaapin "sytysperiaatteesta", oliko esim. automaattisesta toiminnasta kyse, jolloin arvaukseni olisi, että asuntopuolen akku oli "vähävirtainen" käynnitymiseen.

TERVO JARI 26.08.2008 16:55

vähän "huonossa hapessa" mutta kun auto kävi jonninaikaa oli "patterissa" "virtaskaa" sytyttää jääkaapi kaasulla ?

Vai onko jääkaappisi perinteisellä pietso sytytyksellä ?

Kerrohan millaisista vermeistä on kyse jos apuja tarvit,sillä ei taida olla ku Kaupin Erkillä kristallipallo josta näkee kysymäti mikä on vikana ;-)) ja jos Erkki ei ole "kuulolla" jäät ilman vastausta . . .

http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuautot/?x26555=33243308

Jari

Ps. Menikö puujalaka osastolle ? ?

HAAPANEN TIMO S 26.08.2008 18:02

Tiedoitus varmaan. Olen huomannut saman homman, pitkän käyttämättömyyden jälkeen syttyy huonosti, sähköllä lämmettyään on laakin peli.

@timo

NISKANEN PAAVO 27.08.2008 09:31

Tämä oli (lähinnä) tiedotus.Kaappi on perinteinen paina ja laukaisemallia.Aattelin jos jollekkin olis vinkki!

AHOLA JARI 27.08.2008 11:41

Kyllähän jääkaapissa (sen tekniikassa, paloilma/pakopuolessa, puhtaudessa, etc.) on kuitenkin vikaa. Tuo on siis sellainen keplottelu-vinkki olla korjaamatta sitä nyt.. ;) Huollon paikka kuitenkin.

Mutta kerro vielä, tarkoittaako: "Jääkaappi ei käynnisty kaasulla ei sitten millään" a) liekki ei syty lainkaan (tuleeko kipinääkään?), vai b) syttyy vaan ei jää palamaan liekinvarmistuksen vapautuksen jälkeen, vai c) liekki jää palamaan, mutta kaappi ei kylmene tuntienkaan odottelulla

ASIKAINEN MATTI 27.08.2008 13:34

Olin kerran parkissa kahvinkeitossa ja sattui rankkasade ja tuuli kävi jääkaapin puolelta. Kun pienen ajon jälkeen menimme leiritäalueelle, niin kaappi ei suostunut käynnistymään kaasulla vaan oli pakko ottaa sähkö, jotta saimme kaapin kylmäksi. Seuraavana päivänä ja siitä eteenpäin kaappi toimi taas moitteettomasti. Veikkaan, että kosteus haittasi kaapin syttymistä ja toimittuaan yön yli sähköllä paikat kuivuivat ja laite toimi sitten taas moitteettomasti. Kyseessä oli 90-luvun alun kaappi puolenkymmentä vuotta sitten.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.