Matkailuauton pesu!

HAUTAVIITA ERKKI A 05.07.2008 21:47

Olen kysellyt eri kämppäreillä tietääkö kukaan hyvää pesupaikkaa matkailuautolle (isolle) Etelä-Suomessa. Eipä ole paljon ollut vaihtoehtoja? Vaihdatin öljyt autoon ja huomasin vastapäätä fixausliikkeen, siitä kyselemään ja varasin ajan seuraavaksi lauantaiksi(!), eli täksi päiväksi. Viimeinkin karavaanariakin onnisti, palvelu oli loistavaa, ystävällistä ja työn jälki kiitettävää, pesun eri vaiheet, vahaus asuinosalle eri vahalla kuin peltiosille jne., kaikki käsityönä. Kyseessä on Nummelassa Fixlandia Oy toimiva perheyritys ja ihmetellessäni miksei ole mainostettu, niin totesivat etteivät ole ajatelleet, että karavaanareilla on tällainen ongelma. Toivottavat kaikki karavaanarit tervetulleiksi, joten kyselkää, kerrankin jotain voi kehua Suomessa tänä päivänä.

HYTÖNEN RAIMO 05.07.2008 22:21

Just näin. Olen itse pesettänyt kerran paikallisessa fiksausliikkeessä ja jälki oli todella kiitettävää. Eli tehnevät työn yleisemminkin myös isompiin kulkineisiin, mutta jostain syystä eivät näe sitä markkinoinnin arvoiseksi.

LIUKKONEN HANNU 06.07.2008 09:16

Kiinnostusta kummasti lisää jos ja kun kerrot hintatietoa,jää se ns.turha renkaanpotkinta pois. ps.olen itsekin kiinnostunut. aurinkoista kesän jatkoa HL.

HAUTAVIITA ERKKI A 07.07.2008 18:53

Morjens Hannu! En tosiaankaan maininnut hintoja, koska oletin sen olevan liikaa mainostamista, mutta tässä tietoa. Pienehkön matkailuauton pesun sanoivat maksavan n.40-50€ ja kookkaammat siitä ylöspäin. Vahaukset ja erikoisemmat jutut saa jokainen neuvotella itse, mutta esim. meidän Kentucky, yli 7m pitkä ja 3m korkea, maksoi täydellinen hoito n.270€. Tässä muuten juuri se juju, näinkin iso kulkine mahtuu heidän halliinsa. Olipa kiva kuulla positiivista palautetta positiiviseen sanomaan, Hyvää ja Hauskaa Loma-aikaa kaikille, me suuntaamme puhtoisella autolla länteen Ruotsiin, Norjaan... Toivottelee Eki

SALO MARKKU 08.07.2008 15:29

MRJ Kuljetus OY Martinkyläntie 65 A Vantaa. Kävin tänään pesettämässä Matkailuauton Pesu maksoi Karavaanarille 30€.

LIUKKONEN HANNU 09.07.2008 22:34

Morjens vielä! Kouvolan Vaunun hinta oli tänään 60 euroa,matkailuauto(käsinpesu) terv HL

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.