Jarrut vinkuu,ja pieni viime,,!?

KUUSELA MARKO 05.07.2008 20:52

siis vaihtoimme auton,06 ducato power,3 akselinen. Hiukan ajeltuani,huomasin että,kun polkaisee jarrua ensimmäisen kerran,poljin menee aika "pohjaan",toisella kerralla,ottaa kunnolla kiinni.Ja myös ensimmäisellä polkasulla takajarru(t) vinkuu,haluaisinkin tietää,johtuuko tämä käytön puuttesta,koska autohan on seissyt myytävänä jonkun aikaa. Jarru nesteitä en ole vielä kattonut.Maanantaina alkais reissu, joten olis hyvä tietää,jos pitänee huoltaa jossain.

HALMEENMÄKI JUHANI 07.07.2008 17:15

Todennäköisesti jarrut ovat nyt ryytyneet, eli jumittavat hieman. Saattaa olla myös ruostetta, mutta se kyllä palaa nopeasti pois muutamalla tehokkaammalla jarruttelulla. Otapa vielä lenkki ja jarruttele pitkään mutta myös voimakkaammin, jotta takapääkin saa töitä. Jos hiljenee niin oli pelkkää ruostetta, mutta jos joku pyörä (rummun/levyn kohdalta keskeltä vannetta kokeillen) kuumenee muita enemmän älä lähde reissulle ennen kuin jarrut on herkistetty!

LAUKKANEN MAURI 07.07.2008 18:28

Kyllä siellä jaruissa on tai on ollut nestevuot!. Siellä on ilmaa koska poljin käytäytyy ilmoitamallasi tavavalla. Jarrujen vinkuna voi taas johtua siitä käyttämätämyydesta, sekä mahdollisesta ruosteesta jarrujärjestelmässä;levyt ja mahd.myös jarru satuloitten sylinterit. Kannataa huoltaa työ on pieni,kun sen tekee ajoissa! Kyllä se siitä; tuumii m laukkanen

HALMEENMÄKI JUHANI 10.07.2008 19:59

Tai jumituksesta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.