lite-on vakionopeussäätimen asennus kokemuksia Ducatoon.

LAAKSONEN SEPPO K 20.05.2008 21:18

Vakionopeussäätimeen tottuneena ajattelin asentaa Vm 2000 Detleffs Bus2 Ducaton alustaiseen pikku asuntoautoon sellaisen. Valitsin Lite-on merkkisen AP500 mallin. Asennettuna olisi maksanut N.700€. Päätin kuitenkin asentaa itse. Osat maksoi 495€.Asennuskävi melko hyvin vaikka ahdasta konehuoneessa on. Ohjeet olivat välttävät. Suurin ongelma tuli kun nopeussingnaalin tunnistin joka tuli mittarivaijerin väliin oli erillainen kuin ohjeessa johdatuksiltaan. Itse diaknostiikka toimi hyvin kunhan sai ohjeen järjen juoksusta kiinni. Atoy:n asiakaspalveluun soitettuani siellä vastasi Sundsström niminen henkilö joka esimerkillisesti osoittaen erityistä palvelu halua puhelimessa neuvoi kuinka nopeus tunnisti kyketään. Loppu hyvin kaikki hyvin säätäjä toimii hyvin ja nyt on kesä edessä matkantekoa varten.

LAMPI REIJO 22.05.2008 23:36

Paljonko nopeus vaihtelee 80km/h:ssa ja toimiiko hyvin 50km/h:ssa. On parhaita jälkiasennus säätimiä. Vaatii vai hyvin toimiakseen hyvää ammatitaitoa asennuksessa ja säädössä.

LAAKSONEN SEPPO K 23.05.2008 19:56

Kyllä pitää nopeuden 70-90 Km/h vakaana ei suurta(viisarin paksuuden verran) heittoa. Pienemmillä nopeuksilla en ole paljon kokeillut mutta eroa on enemmän. Säätäminen onkin sitten ihan oma maailma sitä voi vielä joutua rukkaamaan kunhan kokemusta kertyy. Asennus vaatii huolellisuutta ja hyviä liitoksia. Parempi ohjeet auttais amatööriä paljon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.