Talvisuoja

TERVASMÄKI MARKKU 03.01.2015 11:33

En löytänyt viestihaulla tämmöisistä juttua... Siis, onko kokemuksia tummoisesta suojasta? Jos, on, niin kommentit kiinnostaa.

http://www.va-varuste.fi/fi/tuotteet/vacaravan/

KNAAPI JUHA 03.01.2015 12:27

Paria juttua jäin esitteen perusteella miettimään. Mitenkähän viritys pysyy kaluston päällä, jos tulee mysky? Kovempi tuulikin saattaa jo aiheuttaa ongelmia. Parin kuukauden käytön jälkeen löytyy luultavasti himmeäksi hieroontuneita paikkoja siellä, missä kangas tai naru kohtaa kiiltävän ajoneuvon pinnan. Kokemuksia on veneitten osalta.

TERVASMÄKI MARKKU 03.01.2015 12:33

Mutta tuossahan tulee pehmikkeet hihnojen ja "etulistan" alle mukana..

KUNNAALA KARI 03.01.2015 13:03

Vaikka on pehmikkeitä, niin tuo Juha Knaapin mainitsema hierontailmiö toimii taatusti. Jos se ei haittaa, niin tämä VA-Varusteen tuote voi olla hyvä ratkaisu oikean katoksen puutteessa. — Kunhan ei tuule.

KELA PÄIVI 05.01.2015 17:46

Tilasin ja sain joulukuun alussa pitkän miettimisen jälkeen tuon VA-suojan. Sitä ennen olin kiikkunut a-tikkailla muutaman kerran auton kattoa putsaten lumesta. Työlästä hommaa. Nyt VA-suoja on ollu noin kuukauden käytössä (yhden kerran poistanut ja ajellut). Suojan tangot ovat liian jäykät naisimmeisen virittää yläilmoissa tikkailla keikkuen mutta maassa tehden onnistui ja sieltä suojan katolle sälytyskin, kun sain hieman apuja. Lumien pudottelu suojan päältä on helppoa verrattuna auton tasakatolta lumien luomiseen. En vaihtaisi pois. Kokoaminen ei ihan vielä onnistu vartissa niinkuin mainostetaan. Nopea purkaa. Ei ole vielä lähtenyt tuulien mukaan.

KATEISTO EERO 05.01.2015 18:07

Minulla on ollut suojus kaksi kuukautta auton päällä. Hyvin on pysynyt. Pellin ja suojuksen väliin olen laittanut putkieristeet, ettei kangas lepata tuulessa. Myös sivuilla olevat kiristinnauhat ovat niin kireällä, etteivät ne hankaa auton kylkeä. Auton sivuillahan pressu ei kosketa auton peltiä.

HAUTANIEMI ARJA-TARU 05.01.2015 20:18

Meillä on kanssa tykätty 'kausisuojasta' . Ainoa ongelma on tuo noiden kaarien virittäminen. Siinä tarvitaan hauista. Ja se on tietysti tekniikikalajikin. Mutta auton päällä on pysynyt moitteettomasti. Täällä pirkanmaalla on kyllä tuullut ihan riittävästi, mutta katos on pysynyt moitteettomasti.

/Kallu, Tarun miäs ja autokuski

TERVASMÄKI MARKKU 05.01.2015 20:31

Hienoa, kokemustakin löytyy :) Hauistahan pystyy treenaamaan! :) Nyt on osto jo lähellä..

Iita Daavittila 09.08.2017 19:06

Nostetaanpa tätä keskustelua ylemmäs.. Onko kenelläkään tuoreempia/pitkäaikaiskokemuksia VA-varusteen kausisuojasta? Eniten kiinnostaisi kokemukset asuntovaunun päällä talvikäytössä..

Ossi Kleemola 23.08.2023 05:28

Onko kokemuksia tuosta Va talvisuojasta kuinka on kestänyt?

Seppo Lokasaari 23.08.2023 07:55

Meillä myös harkinnassa ostaa kausisuoja auton suojaksi, että kiinnostaa kokemukset teiltä, joilla on muutamia vuosia ollut käytössä.

Pekka Pylväs 30.10.2023 13:06

Minulla on ollut käytössä VA-Varusteen valmistama talvisuoja. Suojassa on jäykät kaaret pitämässä suojaa irti katosta. Pääsee ilma liikkumaan. Suoja kiristetään paikoilleen remmein auton alitse. Pehmeät suojapalat remmien ja auton välissä. Pysyy paikoillaan äksymmälläkin tuulella. Ainoa huolta aiheuttava on suojan päälle kertyvä märkä lumi, joka ei aina liu'u alas suojan päältä. Kevättalvella olen vähentänyt lumen määrää, jotta voin olla varma, ettei lumi paina suojaa linttaan katolla olevia aurinkopaneeleja vasten. Tuon lumikertymän takia olemme pitkään kotoa poissa ollessamme vieneetkin matkailuauton venehalliin talvehtimaan. Joten yksi talveen tottunut suoja löytyisi vapaana Savonlinnasta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.