Hybridi matkailuauto

Sippo Nevalainen 09.10.2019 11:42

Näyttää siltä että hybridi matkailuauto voisi sittenkin toteutua lähiaikoina. Foordilta mielenkiintoinen voimanlaite yhdistlmä Transitin nokalle.
Lisää akkuja ja kaasupullotkin voi jättää pois, kaikki toiminnot sähkölle. Automatiikka järjestelmään joka käynnistää moottorin kun sähkön tarve vaatii.

https://www.iltalehti.fi/autotestit/a/7851b590-d6c3-49b6-b4de-e51cf89b1707

Sippo

Toivo Koistinen 09.10.2019 16:35

Tainneet kävässä lukemasa minun hajatelmia, koska olen tuota konseptia tarjoillu jo tovin aikaa.
Eli kone pyörittää generaattoria tarpeellisislla kieroksilla, kuten diesel sähkövetureissa, lataa akkuja, ja sähkömoottori / moottorit liikuttaa autoa suoraan kytkettynä pyöriin.
Sähkömoottorin vääntö on alhaalta asti täysillä, eli ajaminen on varsin mukavaa, ja sehän on kun automaatti, kun sähkömoottorin kierroslukua säätää nopeuden mukaan.
Vielä sekin, että kun sitten köllöttää yötä puskassa pakasella, nin kun akustolla alkaa virta vähetä, se komentaa koneen käyntiin, ja on aggrekaatti siinä samassa.
Sähköjääkaappi, ja hella, niin kaasupullot ovat historiaa.
Hyvä näin
Tp

Heimo Turunen 09.10.2019 22:19

Mitään mullistavaa tuo ei ole kuin siinä suhtessa että se on pakuun laitettu. Joskin pieneen. Tuo systeemi oli Opel Amperassa/Chevrolet Voltissa.

Toivo Koistinen 10.10.2019 07:41

Yuo hybridi asia on menny kuten vanha sanonta. lapsi meni pesuveden mukana.
Nykyään hybridit ovat sähkön, ja polttomootorin yhteistehoilla hirmuisia myllyjä jopa henkilöautoissa 400 hepoisen tehoilla, ja kehutaan miten puhtaasti nuo kulkee, ja vähällä polttoaineella.
Kuitenkin sadan hepoisen sähkömoottoriteho riitää liikuttamaan henkilöautoa liikenne nopeuksilla paikasta toiseen.
Polttoaineen kulutus kuuluisi mitata tuhansien kilometrien nosmaalilla ajolla. Se on se totuus millä autoilu menee.
Onhan se tietysti kertoa naapurille.
Joo mää ostin ton nelivedon. Enhän mää työmatkan tota nelivetoo. Muijaki kyselee, miski tuommonen 400 hevosen auto, kun hän kulettaa lapset, ja ihtensä kauppareissuilla, ja muussa alle sadan hevosen pensavokuksella.
Ei tajua, että eikai me voida ajaa mökille sillä kinnerillä. Se ei ymmärrä, että sinne on 17 kilometriä ja soratietä melekeen puolet.
Joo ei hanki haittaa kulukua, jos satutaan talavella joskus käymään, nääs ninku jouluna.
JOO:
Tp

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.