Tenerife Road Trip 2022 | Jakso 12 El Medano & Camping Montana Roja Playa El Médano & Camping Montana Roja

Jari Siltala 06.05.2022 22:34

El Médano on aito kanarialainen meren äärellä oleva lomakeskus joka on sijoitettu Teneriffan etelärannikolle. Kultaisen hiekan ihana pitkä osuus ja mahtavat aallot on näemmä se mistä tässä paikassa on kyse.

Te ketkä pidätte vesiurheiluista, tämä on paikka teille.
Purjelautailijat (surffarit) käyttävät mielellään tätä rantaa.Lapset viihtyvät hyvin rantaleikeissään, samalla kun aikuiset rentoutuvat auringossa. On runsaasti aurinkotuoleja, -varjoja ja suihkuja, sekä vaatteidenvaihto tiloja. Tämä paikka on ansainnut arvostetun Sinisen Lipun palkinnon.

Leijalautailun maailmanmestaruus kilpailut pidetään täällä joka vuosi jolloin sadat adrenaliiniä täynnä olevat urheilijat menevät merelle esittämään taitoja lainelaudoilla jotka on yhdistetty suuriin leijoihin,valitettavasti näitä leijailijoita emme tällä kertaa nähneet.

Kävelykatu kulkee samansuuntaisesti rannan kanssa ja sitä reunustaa kaupat, ravintolat ja kahvilat. Siellä on myös useita paikkoja jotka vuokraavat vesiurheilu varusteita ja märkäpukuja. Lähellä on myös runsaasti parkkitilaa,jotka ovat melko täynnä,varsinkin keski-ja iltapäivällä.

El Médanossa saa nauttia perinteisestä kanarialaisesta rannikkokaupungista sen boheemisella vivahteella ,joka erottuu selkeästi saaren muista rantakohteista.Ehdoton suositus päiväretkikohteeksi.Me kävimme El Medanossa vuokra-autolla jolla kyllä on nopea ja helppo liikkua saarella kun haluaa nähdä enemmän kuin sen oman ”tukikohtansa”.

Lempeitä tuulia ja hipiää hellivää aurinkoa kaikille lukijoille.
https://youtu.be/L8OcQZ_xF_8

Juhani Backman 07.05.2022 10:09

Oli mukava nojatuoli matka kiitti.

Hannu Mankisenmaa 07.05.2022 12:03

Kiitos hienosta videosta. Itsellä kun ei ole mahdollista tälläiseen matkailuun, kun työ rajoittaa sen, mutta ilman työtä ei ole vara harrastaa matkailua laajemmin.
No eläkkeellä sitten, jos terveyttä on.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.