Talvi 2018 -2019 etelään ja vähän muualle

Kaj Nyyssönen 04.11.2018 16:29

Nyt lähdemme kohti Vuosaarta laiva on sielä jo meitä odottamassa. vähän myöhemmin kuin mitä suunnittelimme.
https://photos.app.goo.gl/MsRbrTzcRkhXu7JV8

Nyt on jo laivakin irronnut laiturista.

Liitetiedostot

img_0014.jpg
Jukka Hänninen 05.11.2018 14:50

Pannaas tännekin, kun Kajtsu viimeistään osaa kissanhoidon lisäksi ehjätä mulle sähköä tolpasta autoon.

Varokkeet tolpassa ok, virta tulee rullantyveen ja siitä nyt sisään johdolla ovenkarmin läpi.

Yhestä paikasta pääsin sulakkeen tsekkaamaan, auton sivuluukussa. Sitten sain vaatekaapissakin olevan on/off kytkimen tsekattua toimivaksi.

Tarvittenee alkaa ohjekirjaa selailla, jollei kelle nyt sattuis tulemaan jotain mieleen.

Sähköassian tietämys mulla samaa luokkaa kuin muurarilla juurihoidosta.

Selän pentelekään ei anna juuri kumarrella.

Ja Olhaossa ollaan. Ihan olin näkevinäni Timpan fillaroivan ohi, Jonsei ollut harhaa niin yst piipahda auttamassa.

Kaj Nyyssönen 07.11.2018 13:00

Matkalla olemme vihdoinkin

Tätä kirjoitan Autohof Senden kahvilassa keskiviikko aamupäivällä. Tästä matka jatkuu kohti etelää puolen päivän jälkeen. Kuvia laitoin aamulla lisää albummiin. Eilen tuli matkamittariin täyteen 1 890 000 km

Jukka katsotaan kun tulen joulukuussa Olhaon

Kaj Nyyssönen 08.11.2018 10:39

Wuppertal
Tänään on tarkoitus käydä julkisilla keskustassa. Samalla ottaa tyypit ratikasta joka kulkee kiskonsa alapuolella, eli Schwebebahn. Olemme vihreällä ympäristövyöhykkeellä 50m verran, privaatissa pihassa. Paikkakunnan nimi on Wuppertal

Matti Janhonen 08.11.2018 12:27

Älä vaan putoa radan alla olevaan jokeen.

Jukka Hänninen 08.11.2018 14:55
Kaj Nyyssönen

Matkalla olemme vihdoinkin

Tätä kirjoitan Autohof Senden kahvilassa keskiviikko aamupäivällä. Tästä matka jatkuu kohti etelää puolen päivän jälkeen. Kuvia laitoin aamulla lisää albummiin. Eilen tuli matkamittariin täyteen 1 890 000 km

Jukka katsotaan kun tulen joulukuussa Olhaon

Kiitos vaan Kajtsu, saa nähdä kumpi meistä on aiemmin Olhaossa.

Kajtsu, sähköongelmani ratkaisemiseksi tarvittiin vain sähköinsinööriyrittäjää ja elon tie varrella opittua varmistuksen varmistamista.
Tämä edellispäivänä tullut auttavainen ajeli fillarilla paikkoja syynäillen ja likinaapuriksi päätyi. Oli siinä ähkimistäni seuraillut ja kysyi josko apu kelpaisi.
Liki kaikki 'normitsekkaukset' läpikäytiin, kunnes otin jo kerran kokeilemani varakelan sisäänmenojohtoihin. Ei toiminut. Kunnes sanoin, että tsekataan nyt kerran vielä aloittaen sängynaluskaapin päällä/pois keinukytkimestä. Ja bingo, tällä kertaa onnistui, ja lataus pelaa.
Tähän ei siis lopulta tarvinnut kuin ohiajavan huomaavaisuus ja auttavaisuus ja loput otan omaan piikkiin - ja sattumaan/kosteuteen jne.
Tätä saittia lukevista ei sitten isompia apuja ole tänä syksynä lohjennutkaan. Neuvoni kelpaa ja ohjeet kaasuntäytössä, niitä kysellään kyllä päivittäin eri kielillä. Kaasuongelmaiset ohjataan ystävällisesti pakeilleni ja minultahan sitä ongelmanratkaisuosaamista kyllä piisaa.

Ratkeaispa vielä tuo kissanruokinta-ongelmani. Camping Olhaon kiireisiltä ylitalven asujilta ei ole osoittautunut olevan aikaa 2-3 krt viikossa 10 minuutin vaivannäköön.
Kiirusta pittää .. Ei taida olla Rutuja nyt alueella.

Tänään käyn tutulla eläinlääkäriasemallajättämässä suullisen ja teipittämässä ilmoituksen. Muutamalla muuallakin aion yrittää houkuttelemalla jotain luotettavaa kissankupin täyttäjää. Täällähän hyymerissä tuo on tottunut elelemään, ja vieroksuu lemmikkihotelleja kun ei edes osaa paikallista murretta.

- Ei niin, ei tosiaan luulis olevan vaikeeta, mutta jos nyt vielä Onni-poika perspotkasis, niin välttyisi Mauno hotelliasumisilta. Joku sais hyvän mielen mun ja Maunon lisäksi ja ruhtinaalliset korvaukset vaivannäöstä.

Kajtsukin tulee vasta joulukuun alussa, jolloin olen itsekin pian (08.12.2018) taas paikalla. Mutta jos nyt vielä koettais, olisihan se aina luottamusmielessä turvallisempaa.

captainkiddjukka@gmail.com (lähtöni 14.11.2018 ja paluu 8.12.2018)
p. +358 400 616 919
+358 40 417 3511

Jukka Hänninen 08.11.2018 16:22

Onhan noita paikallisiakin yrittäjiä.

https://www.facebook.com/petsbacker

Kun tuonkin saamia arvosteluja lukee, niin eipä ole tällä alan yrittäjillä paljoakaan tehtävissä;
- uusi nimi , uudet sivut. Koko henkilökunnan irtisanominen ja uusien koulutus.

Tuollaisen palautteen saatuaan harkitsisi vakavasti istahtamista iso lakki vierellä ja miettimään uudelleen vaativien alojen yrittäjyyden haasteellisuutta..

Kaj Nyyssönen 08.11.2018 19:35

Wuppertal Schwebebahn

Tänään olemme paikallisen ystävämme opastuksella käyneet katsomassa nähtävyyksiä. Ensinkaupunki yläpuälelta= kukkulalta sitten ajoimma vanhalla Schwebebahnilla päästä päähän poikkesimme keskustan kävelykadulle ja syömään vanhaan olutpanimoon joka on rakennettu entiseen uimahalliin aika tyylikkäästi
Kuvat:
https://photos.app.goo.gl/MsRbrTzcRkhXu7JV8

Jukka Rajamäki 11.11.2018 17:47

Vietettiin 9 päivää Portugalin Alvorissa. Leirintäalueen merkatut parcelat käytännössä täynnä. Mäen alla merkkaamattomia paikoja vapaana ja tilankäyttö jopa tuhlailevaa. Oltiin pari päivää motissa mutta eipä ollut tarkoitus lähteäkään. Leirintäalue edullinen mutta kaupungin hintataso aika kova, johtuen ehkä brittimatkaajien määrästä. Päätettiin siirtyä sunnuntaina Espanjan puolelle Esteponaan La Bella Vistaan kun netin mukaan siellää näytti olevan aika hyviä tarjouksia. Eipä ollut, netti oli ohjannut joillekin vanhentuneille sivuille. Vuorokausimmaksu 31 euroa+ koira 3 Euroa. Oltiin vain kaksi yötä.
Päätettiin ajaa seuraavaksi vuoristoon Viñuelaan. Ei ollut meidän paikka, ahtaat 60 - 70 m2 parcelat ja jo puolen päivän aikaan rinteen varjoisalla puolella. Päätettiinkin ajaa takaisin rannalle Motriliin. Rannalla kaksi leirintäaluetta vieretysten ja molemmat turkasen ahtaita. Lyhyt neuvonpito mitä tehdään seuraavaksi. Päätettiin ajaa Bolnuevoon viime syksystä tutuksi tulleelle alueelle. Yllätykseksi alue olikin aika täysi, 680 paikasta meille tarjottiin 7 vapaata ja soveliasta paikkaa. Löytyihän se yösija vihdoin. Päätettiin olla ainakin viikko paikallaan. Vähän on sattunut muita suomalaisia samalle reitille. Portugalin Lago Resortissa tapasimme pariskunnan joka oli matkalla Marokkoon ja tällä alueella näin yhden suomen kilvissä olevan matkailuauton mutta he ehtivät poistua ennen kuin ehdimme juttusille.
Jukka Rajamäki

Kaj Nyyssönen 14.11.2018 19:20

Nyt olemme Pohjoisespanjassa La Brujula nimisessä majatalossa. Matka sai yllätys muotoja Luxenburgin jälkeen jättäen meidät ylimääräiseksi päiväksi La Grolleen. Kuvaalbummi tietää mitä sattui,

Liitetiedostot

map_2018_11_14.jpg
Timo Haapanen 15.11.2018 22:09

Just olimmme kolme yötä Alvorissa. Eipä olla Portugaliin tulon jälkeen tavattu muita suomalaisia kuin ne keiden kanssa on jo Hartolassa sovittu yhteydenotoista. Liikkuvia on muttei kohdata.

Aurinko paistoi täydeltä terältä joka päivä eikä uimarannassakaan ( kuva ) ollut moittimista.

@timppa


Niin eihän me kämppärillä oltu vaan rannassa.
muokattu: 15.11.2018 22:12
Kaj Nyyssönen 16.11.2018 17:46

LEO24h Service
A-66 tie kilometripylvään 730km kohdalla. Tästä on vielä 90 km maailmankuullun parturin luokse suunta siis etelään niin sillä meillä on Sevilla. Täältä löytyy Tavernaa, ravintolaa useampi kauppa ja kaksi huoltoasemaa. Diesel maksoi LEO:n mittarissa 1,209€/L. Ehkä tänään saamme kaikki akut täyteen. Aurinkoa on kuitenkin sen verran rajallinen aika että vain keskiakku 12V joka huolehtii lämmityksestä ja valoista on pysynyt täynnä La Grollen jälkeen jossa latasin sen agregaatilla.

Liitetiedostot

img_0110.jpg
Kaj Nyyssönen 17.11.2018 17:21

https://photos.app.goo.gl/MsRbrTzcRkhXu7JV8

Liitetiedostot

map_2018_11_17.jpg
Jukka Rajamäki 19.11.2018 19:11

Ollaan nyt vietetty aikaa Bolnuevossa. Viikonloppuna oli Bolnuevon ihmeen vuosipäivä, rannalle oli viikon aikana rakentunut tivoli ja rantapromedanille ilmestyi jos jonkinlaista markkinakojua. Sunnuntaina kylän läpi kulki saattue Neitsytpatsaan johdolla. Illalla saapui kova ukonilma ja sade. Tänään on kuurotellut oikeastaan koko päivän. Sen verran on tullut koiraa ulkoiletettua, että näki minkä siivon juhlijat ovat saaneet aikaiseksi. Nyt vaadittaisiin uusia todellisia ihmetekoja, että yön aikana roskat olisivat kadonneet tai juhlijat edes osaisivat viedä roskansa roskiksiin. Niistä ei ole puutetta.

Huomenna, jos ei sada kaatamalla, on tarkoitus vaihtaa paikkaa. Ajatuksena käydä tarkastamassa Camping lo Monte. Liekö jollain kokemuksia alueesta?
Jukka Rajamäki

Kaj Nyyssönen 20.11.2018 13:27

Kaj Nyyssönen
1 min ·
Algarve
Sää on vaihdellut rajusti Väillä sataa tai paistaa aurinko välillä molempia yhtäaikaa. Kävelty on jo oleskelumme kolmena päivänä yli 2 km päivässä. Aurinkolataus ollut vähän nihkeätä kun ainoastaan lämmityksen hupiakku on saatu täyteen lataukseen. Mutta varaustaso muissakin akuissa on noussut eli saamme sähköä enemmän kuin kulutamme.

Liitetiedostot

img_0123.jpg
Jukka Rajamäki 20.11.2018 15:57

Käytiin pyörähtämässä Camping lo Monten portilla. Iso ja tilava kaikin puolin ok: n oloinen paikka mutta täynnä. Vain yksi yhden yön kulmapaikka olisi ollut tarjolla. Ei jääty kun kellokin oli vielä vähän vaille 12. Jatkettiin matkaa Costa Blanca Marijaliin. Jo löytyi tilaa! Paikka ei ole rannalla mutta alueella on oma Spa, pari ravintolaa, pieni kauppa (iso marketti vajaan 3 km) ym. Päätettiin jäädä viikoksi jolloin ACSI hinnaksi muodostui 16,30 euroa/vrk.

PS. Täällä taitaa olla muitakin suomalaisia ; -)
Jukka Rajamäki

Kaj Nyyssönen 23.11.2018 11:47

Vila Real de Santo Antonio

Syksy on paljon pimeämpi aiika myös täällä etelässä kuin esim. täällä kevät. Se näkyy siitä mitä aurinkokennot tuottaa. Aurinkotunteja on paljon vähemmän kuin helmikuussa. Eilen torstaina meillä ei ollut yhtään tuntia ja per akku lataus oli ehkä 5 tuntia a' 0,5A teholla. Tänään luvassa 6 aurinkotuntia ja la-su kolme tuntia kunakin päivänä. Akkuja ei olla saatu täyteen vieläkään.
Mutta sen vettan komea päivä oli keskiviikko että tukka ja parta lähti
Käveltiin miltei 3 km käytiin Italialaisessa ravintolassa syömässä jne.

Kaj Nyyssönen 24.11.2018 13:18

Vila Real de Santo Antonio
Joulu lähestyy ja kampaus sen myötä.

Keskellä päivää kun aurinko paistaa täällä on silloin kesä. Eilen päivällä oli 20 tänä aamuna auringon nousun aikaan +9,5 nyt klo 11 on pilvistä ja +14,5 nyt pitää suunnistaa markkinoille VRSA:n torille

Liitetiedostot

jouluparta_look.jpg
Kaj Nyyssönen 30.11.2018 12:34

Armacão de Pera
Seisomme rannalla entisellä jalkapallokentällä. Club de Futebol Os Armacenenses. Vettä saa ja jätevesistä ja kintojätteistä pääsee eroon. Kentän laidalla on jätteen lajittelupisteet. ja kadun toisella puolella heti Intialainen Bolly Wood ravintola jossa voi katsella BollyWoodissa tuotettuja musikkivideoita jos ei tarvetta surfata WiFi verkolla ole
Tämä on kahden €uron parkkipaikka, viime kesänä hinta oli jo 4€

Liitetiedostot

img_0174.jpg
Kaj Nyyssönen 30.11.2018 12:41

Linkki kuviin unohtui

https://photos.app.goo.gl/MsRbrTzcRkhXu7JV8

Kaj Nyyssönen 03.12.2018 13:22

Olhão S.B.S.I. Campismo

Olemme aloittaneet leirielämän täällä Olhãossa. Täällä olemme siihen asti että lennämme Suomeen jouluksi. Leiri on entisellään ja suunnilleen samat ihmiset on täällä paikalla kuitenkin vähän ovat vanhentuneet sitten kevään.

Kaj Nyyssönen 08.12.2018 15:34

Tänään olemme kävelleet vanhaan kaupunkiin syömään Intialaiseen Huttunen ravintolaan suolaan

Kaj Nyyssönen 09.12.2018 14:26

Schwebebahn Wuppertal

Video testiajosta radan päästä päähän on nyt katsottavissa.

https://photos.app.goo.gl/2sKmcmUzTG1cjATH6
"Junalla" jolla on pyörät ovat katolla.

Liitetiedostot

img_0044.jpg
Kaj Nyyssönen 10.12.2018 16:04

Päivittäinen kävelumäärä on täällä nuossut lian nopeasti joten täytyy vähän hidastaa. Viikon keskiarvo on 6700 askelta päivässä mutta tuntuu jaloissa. Tänään pieni paussi ei kävellä kuin 2 km.

Kaj Nyyssönen 11.12.2018 14:44
Kaj Nyyssönen

Tänään olemme kävelleet vanhaan kaupunkiin syömään Intialaiseen Huttunen ravintolaan suolaan

Jaaha mitä se kännykkä on taasen suoltanut? Ei ravintolan nimi ole Huttunen van Hut. Enkä lisännyt loppuun suolaa kun oli jo valmiiksi hyvin maustettu.

11.12.2028
Tässä on kävelty sen verran että eilen huilattiin ja luettiin Kimi kirjaa.
la 6,8 km Su 7,0 km ma huilattiin 2,1 km.

Jouluvalot on saatu ripustettua, kapealle kujalle tehty näyttävä chikaani ruukkukasveilla, on se polttoain täälläkin hurjan kallista Olhaon leirintäalueella on partiolaisten leiri ruokailu ravintolassa ja vanhemmilla partiolaisilla perinteinen paikallinen ruokajuoma

nuo kuvat tuohon löytyvät tästä
https://photos.app.goo.gl/MsRbrTzcRkhXu7JV8

Kaj Nyyssönen 18.12.2018 22:06

Nyt olemme matkalla Suomeen. Kävelimme kohti porttia matkalla pistäydyimme Bancario ravintolaan oluelle siinä istuessa toi taksi kaksi asiakasta vastapäisen matkailuautot. Minä nappasin sen meille joten tulimme vähän liian aikaisin lentokentälle joudumme odottamaan 40 minuuttia että check-in avasi. Muutama kuva Farosta ja Lissabonista lentokentältä. Kuvat on laitettu kuvakansioon. Klo 22 lähtee kone Helsinkiin.

Kaj Nyyssönen 20.12.2018 17:03

Ensinmäinen osio Rutu-matkasta on nyt takanapäin. 4.11.2018 ajomme bussilla Portugaliin ja eilen tulimme takaisin toisella bussilla Suomeen. Meidän auto jäi seisomaan Palmun alle Olhaon kämpping alueelle.

Syyskauden matkakuvat löytyvät Google kuvakansiosta
https://photos.app.goo.gl/MsRbrTzcRkhXu7JV8

Reitti kuvaus matkasta Portugaliin löytyy
http://rutusakki.blogspot.com/

Portugaliin palaamme jälleen bussilla (ei omalla) 13.2.2019
PS! nämä ei omat bussit ovat Air Portugalin Airbusseja.

Kaj Nyyssönen 27.12.2018 15:30

Joulukin on nyt paketissa, paitsi että paketit on purettu. Joulupukkikin kävi Pikku Lumi oli ihmeissään mutta ei pelännyt joulupukkia. No tällä kertaa ei auttanut se että ajoin pukinparran pois, ostivat minulle irtoparran. Eilen lapsukaiset kokoontu (osa) meille syömään Tapanin päivänä.

Kaj Nyyssönen 31.12.2018 16:50

Sunnuntai aamuna Agung tulivuori tuprutti pienen 700m korkean savupatsaan. Purkaus kesti 3 minuttia. Agung in saaren itäosassa n. 70 km Denpasarista.
Huomenna saavumme sinne.
https://www.news.com.au/travel/travel-updates/incidents/mount-agung-volcano-erupts-again-with-alert-status-at-secondhighest-level/news-story/9dd37a45578d6d9269754632c1d4297d

Liitetiedostot

agung_30_12_2018.jpg
Kaj Nyyssönen 04.01.2019 01:53

Bali

Lentomme lähti aikataulun mukaiseseti portilta mutta tyssäsi kun oli rullattu 20m omilla koneilla jotain häikkää pyörien kanssa. kaksi tuntia siinä platalla vierähti ja samalla siinä Vuosi vaihtui. Olimme jo missanneet jatkolennon Dubai - Denpasar koska sen lähtöaika on aikaisempi kuin meidän laskeutumisaika. Dubain kentällä saimme hotellin joka oli terminaalissa. Matkamme jatkui 2.1. klo 02:00 ja Balille laskeuduimme 15:01. Taxilla hotelliin ja sitten kieros kaupungilla. Kuvia tulee aina pienellä viiveellä albummiin.
Kuvat: Bali_olut_polkupyörä ja näkymä huoneen parvekkeelta.
https://photos.app.goo.gl/GQ887i2azgC2GSBQ9

Kaj Nyyssönen 05.01.2019 04:23

Uusia kuvia Balilta

https://photos.app.goo.gl/GQ887i2azgC2GSBQ9

Kaj Nyyssönen 08.01.2019 11:57

Matka Lovinan

Olemme juuri vaihaneet Valtamerta olemme nyt Tyynenen valtameren rannalla, veden lämpötila näin keskikesällä on reilusti +30 astetta. Matka tänne 88 km kestää ilman ruuhkaa 3,5 tuntia nyt ei ollut ruuhkaa . Johtuen ehkä siitä että hyväntekeväisyys järjestö lähetti auton meitä hakemaan jonka kuljettaja oli ammatikseen taksiä ajanut kuljettaja. Hän tunsi kaikki pikkukujat mitä kautta ruuhkan voi ohittaa.
Reitti on aika exoottinen ensin tie nousi 1700 m korkeuteen sitten laskeudumme kraateriin joka on veden täyttämä järven pinta on 900 m korkeudella. Siitä nousemme kraateriin reunan päällä joka on 2000 m korkeudessa ajamme sitä pitkin seuraavan kraateriin reunalla jota myöten jatkamme matkaa ( oikotie joka lyhentää matkaaikaa 40 minuuttia. Tämä Tie menee usean muun tulivuoren reunoja myöten niin että kraateri on molemmin puolin vain 6 m leveä kannas. Tällä tielää on niin jyrkkiä osuuksia että sateellä sitä ei voi ajaa ilman nelivetoa.

https://photos.app.goo.gl/GQ887i2azgC2GSBQ9

Kaj Nyyssönen 10.01.2019 02:55

Lovina pohjois Bali
Hotellimme on hyvin keskeisellä paikalla sen korttelin sisällä jota me aina kävellen kierrämme. Istumme merenranta kahviloissa mielellään koska merituuli viilentää oloa. Hotellimme aamiainen on niukka joten täydensimme sitä ensimmäisellä pitstopilla Avokado tuoremehulla ja toisella Ananas tuoremehulla sitten olikin maha täynä.
https://photos.app.goo.gl/GQ887i2azgC2GSBQ9

Liitetiedostot

img_0388.jpg
Kaj Nyyssönen 12.01.2019 03:38

Lovina

Lovina on meille tuttu paikka jossa tykkäämme tehdä kävelyjä. Kierämme rantakorttelin ja istumme välillä rannan baareissa nauttien merituulen vilvoituksesta vaikka sekin ilma on päivällä noin 30-31casteista mytta kun se on kosteata niin se virtaus jäähdyttää tehokkaammin. Aamupäivän lenkillä nautimme tuoremehuja hedelmä coctaileja. Iltapäivän lenkillä sitten oluen per pit stop.

Kuvia on lisätty kuvakansioon

Kaj Nyyssönen 19.01.2019 06:16

Lovina

Aamun kävelykierroksella toinen Pit-stop pienet herkut Banana Mayo. Bintang Bali Kafe meren rannalla. Kuvia olen laittanut julkiseen Google kuvagalleriaan

Kaj Nyyssönen 20.01.2019 04:02

Lovina

Eilen illa istuimme Sea Breeze ravintolassa joka on merenrannalla kuuntelemassa musikkia. Esiintyjien takana aukesi Valtameri mutta tyrskyiltä suojaa saaren edustalla oleva koralliriutta. Video ladattu kuva-albummiin.
https://photos.app.goo.gl/GQ887i2azgC2GSBQ9

Liitetiedostot

img_0493.jpg
Kaj Nyyssönen 25.01.2019 06:28

Sanur

Olemme nyt matkamme viimeisellä osuudella Balilla. Lovinasa oli viimeisinä päivinä sään aiheuttamia tapahtumia. Viimeisenä iltana siellä illalla satoi rankasti ja salamoi hyvin tiheästi rannan suunnalla, sen enempää emme huomanneet. Vasta seuraavana aamuna kuulimme että ukkosmyrskyjä upotti 24 venettä pelkästään Lovinaan rannassa.
Seuraavana saimme kyydin Sanuriin Monkey Hillin yli. Ensimmäiseksi kun olimme tsekanneet hotelliin menimme istumaan lempikahvilaan Blue Cafe

Kaj Nyyssönen 25.01.2019 06:38

Sanur

Meidän hotellissa on uima-allas ja viidakko huoneet ripoteltu puistoon. Erikoista on se että meillä on oma privatti allas pihamme ympäröi sopivan korkuinen muuri. Vesikin on siinä mukavan lämmintä. Kuvia on laitettu albumiin. Siellä on kuva veneistä myrskyä edelliseltä päivältä jossa meressä on paljon veneitä ja myrskyn jälkeen kun meressä ei ole yhtään venettä

Pertti Aro 25.01.2019 17:23

Ranta 26/1-2019

Kaj Nyyssönen 05.02.2019 11:02

Tässä nyt kuva ennen myräkkää ja toinen kuva myräkän jälkeisenä aamuna otettu. 24 venettä vesillä ja sen verran tuhoutui tai vaurioitui. Toisessa kuvassa on edelleen ne veneet jotka olivat kuivalla maalla niille ei tullut mitään.

Kaj Nyyssönen 14.02.2019 12:16

13.2.2019 Suuntasimme Espoosta lumipyryssä lentokentälle josta lennämme Berliinin kautta Faroon. Ensimmäisen välin lensimme Ryanair Airbus 319 koneella ja toisen välin LaundaMotion boing 737 800 koneella tämä kone oli sisäpuolelta sisustettu Ryanair värein ja henkilökunnalla oli Ryanair uniformut. Olhaon leirintäalueelle saavuimme klo 19
Ei muuta kuin illalliselle Kämppärin ravintolaan.

https://photos.app.goo.gl/9Et74fYVh573AeDZ9

Kaj Nyyssönen 14.02.2019 12:16

13.2.2019 Suuntasimme Espoosta lumipyryssä lentokentälle josta lennämme Berliinin kautta Faroon. Ensimmäisen välin lensimme Ryanair Airbus 319 koneella ja toisen välin LaundaMotion boing 737 800 koneella tämä kone oli sisäpuolelta sisustettu Ryanair värein ja henkilökunnalla oli Ryanair uniformut. Olhaon leirintäalueelle saavuimme klo 19
Ei muuta kuin illalliselle Kämppärin ravintolaan.

https://photos.app.goo.gl/9Et74fYVh573AeDZ9

Kaj Nyyssönen 15.02.2019 10:37

Olhao
Toista päivää olemme täällä. Teimme kävelyretken eilen Olhão Jumboon.

https://photos.app.goo.gl/9Et74fYVh573AeDZ9

Kaj Nyyssönen 16.02.2019 20:36

Tänään kävimme markkinoilla ja kävelimme läpi Olhãon legendojen reitin.

Kaj Nyyssönen 22.02.2019 14:58

Meillä viikko auto vuokrattuna kuva-albummissa kuvia retkeilyä. Juuri nyt olemme Lagosissa. Eilen oli ranta päivä Praia do Barril oli kohteena.

Kaj Nyyssönen 23.02.2019 12:48

Algarven retkeily viikko

Vuokrasin auton viikoksi retkeilyä varten meillä on täällä lapsenlapsi kymmenen päivän ajan ja hänen kaverinsa. Olemmepäivittäin kierretty Algarven rannikkoa edestakaisin kuvia on tullut otettua runsaasti jane löytyvät kuvakansiosta.
https://photos.app.goo.gl/9Et74fYVh573AeDZ9

Kaj Nyyssönen 24.02.2019 15:07

Nyt on retkeily viikko ohi tytöt on Berliinissä odottamassa koneen lähtöä Helsinkiin ja olen luovuttanut takaisin vuokra-auton. Nyt Olhaon vanhassa kaupungissa syömässä intialaisessa Hut ravintolassa. Tytöt kävi täällä syömässä kaksistaan eilen illalla.

Matti Janhonen 24.02.2019 15:35

Mikäs sen mukavampaa.

Pertti Aro 01.03.2019 12:33

Olette Intian valtameren äärellä jatkuvasti Sorry


Siis kun olitte Balilla ,koko saari on Intian valtameressä !
muokattu: 1.3.2019 12:42
Kaj Nyyssönen 03.03.2019 16:05

Armacao d see Pera
Siirrytty valtameren rannalle mikähän se lienee +22 astetta

Kaj Nyyssönen 04.03.2019 14:10

Siirryttiin samalla leirielämästä Karnevaali tunnelmaan, miten niin no selviää kun katsoo kuvat kuvakansiosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.