#Ruskaretki Lappiin 2021 jakso 9|Kautokeino|#Matkamökillä ulkomailla

Jari Siltala 22.10.2021 07:17

Teille ketkä olette odottaneet tätä Norjan osuutta on vihdoin koittanut se hetki jolloin
aloitellaan tätä ruskaretkeämme Norjan puolelle.
Tässä jaksossa suoritamme 80 kilometrin automatkan Enontekiöltä Kautokeinoon,ehkäpä useimmille meistä kovin eksoottisissa tunnelmissa.Harvoin jos koskaan olen itse päässyt ihastelemaan värikylläistä ruskan sävyttämää tien varren metsää räntäsateessa.Kitkarenkaiden ansioista ei keli päässyt isommin yllättämään matkalla.Videolla myös näyte siitä miten selvisimme korona aikaan rajamuodollisuuksista Suomen ja Norjan rajalla.Nyt ota sipsit ja juomat messiin,nauti matkasta.https://www.youtube.com/watch?v=BLo-oMavCis&t=526s

Juhani Backman 22.10.2021 10:19

Johan oli kesäiset kelit ,onneksi ilmat parani ja aurinkokin rupesi näyttämään paremman puolensa ja ruokakin näkymään paremmin tuttu oli tie ja maisemat vuosientakaa ,mukava oli muistella koto sohvalta matkaa ,kiitti uuta odotellessa että pääsee muistelemaan , vielä itekkin, uusitaan varmaan reissu tulevina vuonna jonain.

Toivo Koistinen 23.10.2021 08:42

Miten niin minuutti droonia. Mullakai kesti ainaki kymmenen minnuutia katella, eikä ole hiijen vissi vaikka uusisinki.
Komeaa on maapallon maisemat ilmasta katella. Sulla on käsivaralta, vai miten kuvaamis taito vakaata kun töllön luontokuvaajilla.
Tp

Jari Siltala 23.10.2021 09:09

Juhani seuraava jakso matka Kautokeinosta Altaan ja mm.Altan kanjoni.

Jari Siltala 23.10.2021 09:11

Kiitos Toivolle kommentista .Kyllä näissä kuvaus härpäkkeissä on gimbal eli kuvanvakaus toiminta .Käsivaralta kuvaan videoita harvoin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.