Road Trip Europe matkasarja

Raul Fall 11.02.2019 08:16

Moikka kaikille,

Jouduin pienen oman mokan takia (laitoin vahingossa väärän linkin) poistamaan viestiketjun ja tekemään sen uudelleen. Tässä vielä uuden matkasarjamme Road Trip Europen traileri sekä 1 ja 2 jaksot. Seuraavat jaksot tulevat normaalisti omilla päivityksillään.

Traileri
https://youtu.be/SRjEoBoJpkY

Jakso 1
https://youtu.be/FybmgbzemGs

Jakso 2
https://youtu.be/NofDaaRPsBs

Antti Rajalahti 11.02.2019 22:11

Aikaisemmat sarjat tullut tässä hiljattain katsottua ja tämä vaikuttaa ihan lupaavalta ja mielenkiintoiselta.

Grännassa on tullut käytyä ihan kesäturistiaikaan henkilöautolla ja senkin saaminen patkkiin oli haastavaa. Nyt näytti olevan otollisempi aika tilan puolesta, säät ehkä ei niin miellyttävät.

Missä hintaluokassa tuo Ruotsi Saksa lautta on? Naantali Kappelskär tullut kerran kokeiltua menopaluuversiona ja minäkin suosittelen sitä lämpimästi, varsinkin asuntoautolla tai vaunulla oli hinta laatusuhteeltaan hyvä.

Aikaisemman Euroopan roadtripin katsottuani ja tämän jakson päätepysäkin tietäen veikkaan jotain Shampanja-aiheista seuraavaan jaksoon.

Raul Fall 12.02.2019 09:19

Kiitos Antti kun seuraat sarjaa ja toivottavasti seuraavatkin jaksot miellyttävät.

Joo nyt sai aika helposti parkkipaikan, mutta sää tosiaan oli sen verran kolea ja kova tuuli, että se vei suurimman innon lähteä tuon enempää kiertelemään Grännaa. Viihtyisän oloinen paikka kuitenkin ja varmasti kesällä vielä mukavampi.

Tuo Malmö Travemunde laiva näin talvella on neljälle aikuiselle hytillä ja max 8m pitkälle ja yli 2,1korkealle autolle alkaen hieman alle 150€ suunta. Se on edullisempi ja rennompi vaihtoehto, tosin hitaampi kuin ajaa sillan yli Tanskaan ja Rödbystä lautalla Putgardeniin. Jos ei ole kiire minnekään, niin suosittelen. Tuo ilta laiva oli siinä mielessä hyvä, että sai samalla nukuttua hyvin ennen seuraavaa pitkää ajopäivää.

Luonnollisesti kun Reimsissä ollaan, niin kyllähän seuraavassa jaksossa jotain samppanjaan viittaavaa pitää olla, mutta toivottavasti jakso myös hieman yllättää. ;) Yllätti ainakin meidät :D:D:D

Timo Haapanen 12.02.2019 10:16

Malmö-Trave paatti on päivälaivalla 2+ normaalikokoinen matka-auto n. 90/ sivu. Samaa hintaluokaa on myös Varberg- Grenå ja Göteborg- Frederikshaven.

Varberg-Grenå käyttäen tulee kaikkein lyhin ajomatka Ruotsin kautta Hampurin kohdalle.

@timppa

Raul Fall 17.02.2019 22:56

Moikka,

Tässä hieman myöhässä sarjan kolmas jakso. Sarja julkaistaan nykyään kaksi kertaa viikossa. Tiistaisin ja perjantaisin kello 16:00. Tänne julkaisen jaksoja aina kun muistan ja ehdin.
https://youtu.be/3Zjl570s-C4

Raul Fall 22.02.2019 16:21

Moikka,

Tässä Road Trip Europe sarjan neljäs ja uuni tuore viides jakso. Hauskaa viikonloppua!

Jakso 4
https://youtu.be/RXvEXiYH80Q

Jakso 5
https://youtu.be/hAjlhUYG4jU

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.