Nostalgia video vuodelta 1995.Italia , Venetsia & Garda järven Malcesine

Jari Siltala 30.03.2021 09:03

Palaamme ajassa 1995 vuoteen ja retkiin Italian Garda järven Rivasta Venetsiaan bussilla ja Garda järven Malcesineen laivalla.Videolla nähdään Venetsiassa Gondoli ajelua .Malcesinessa vanha linna sekä köysiratahissillä retki Monte Baldon vuorelle .https://www.youtube.com/watch?v=UtPwB6F5Dgo

Juhani Backman 30.03.2021 09:40

On taas upeaa katseltavaa kiitos.

Jukka Hänninen 30.03.2021 14:40

Olihan taas mukava katsoa Jarin jo silloin 25v sitten hyvää ja hyvin tehtyä videota.
Kun vertaan omia 8mm kameralle tallentavalla kamerallani ottamia videoita, niin kyllä vaan huomaan tasoeron. Kuvan laatukin on Jarin videossa hyvä, joten kelpaa katsoa !

Jari Siltala 31.03.2021 14:31

Kiitos Juhani .Olihan tuo 26 vuotta sitten kuvattu senaikaisella videokameralla.Onneksi sain editoinnissa edes kohtuullisen esityksen aiheesta.

Jari Siltala 31.03.2021 14:45

Kiitos Jukka.Eihän nuo tuon ajan videokamerat vielä olleet mitään järisyttäviä laadultaan.Minä olen vielä kuvannut näitä muistaakseni niin ,että nauhalle sai mahtumaan jopa 3 tuntia kuvausta.Samallahan siinä sitten on laatukin kärsinyt ,mutten tuota silloin tiedostanut enkä ymmärtänyt.Voin kuvitella vieraittemme via dolorosan kun joutuivat näitä katselemaan tunti tolkulla käydessään meillä.Sekaan kyllä sopi joku kiitolinenkin tapaus ,no siinä oli hyvänä apuna katselu kokemuksen venyttämisessä ilmaiset tuliaisviinat ja luulempa muutaman tapauksen olleen enemmän kiinostunut niistä kuin itse vierailun pääaiheesta meidän matkavideoiden katselusta.Silloin en edes ymmärtänyt editoinnistakaan hölysen pölystä.Kuvattiin vaan perä perää otoksia joskus tuohon kolme tuntiseen saattoi osua ikäänkuin vahingossa hotellin uima-allas aluekkin jopa kymmeneen kertaan ,välillä jopa ylikin.Siitä olen mielissäni että olen saanut edes jotakin taltioitua noistakin hetkistä.Jukka minulta hajosi tuosta kamerasta se pitkä putki mistä tiirailtiin kuvauskohdetta.Eli voi sanoa että sieltä näkyi vain valoa ja sitä kohti suunnattiin kamera.Lähiaikoina editoin vuodelta 1991 tuolta Mallorcan Alcudiasta meidän reissun ja sieltä mm.valtaisan camping alueen joka oli suurempi kuin yksikään Suomalainen leirintä alue edes nykypäivänä.12 km pitkät hiekkarannat ja saarikierros henkilöautolla ehkä mahtunee tuohon esitykseen.

Riitta Tiihonen 04.04.2021 16:27

Olipa mukava katsoa vanha video Malcesinestä, tuli niin paljon hauskoja muistoja mieleen. Me pysähdyimme monet kerrat juuri Malcesinessä Italian reissuillamme, monesti vai 1-2 yötä ohikulku matkalla, pari kertaa taidettiin olla kolmekin yötä. Siitä on jo vuosia ja silloin oli aina nuorisoakin mukana, majoituttiin joka kerta Camping Claudiaan, noin 3 km pohjoiseen keskustasta. Se oli kiva pienehkö perheen ylläpitämä kämppäri ja vain tien ylittämällä pääsi uimarannalle. Myös tuolla Monte Baldolla tuli käytyä parikin kertaa.
Tuli pieni matkakuume:-)

Jari Siltala 05.04.2021 09:33

Kiitos Riitta .Sinnehän itselläkin vielä mieli halajaa ,Italian Garda järvelle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.