Matkailuauto ja teltta Italiassa

Jani Stengård 02.04.2024 21:18

Hei! Onko kellään kokemusta telttailusta Gardajärven ja Venetsian campingeilla? Olemme lähdössä kesäkuussa sinne matkailuautolla ja nuorisoa lähtisi mukaan teltalla. Onko missään ns "laadukkaimmilla" campingeilla mahdollista pystyttää teltta omalle pitchille (lisämaksusta toki varmaankin) ? Eli voisimme koko poppoo yöpyä vierekkäin..
Terv. Mari S

Eero Bruun 02.04.2024 21:51

Kauan sitten 90-luvun alussa oltiin Gardalla tällä alueella. Teltassa yövyttiin koko perhe eikä ollut meillä omaa pitchiä. Paikka on varmasti muuttunut paljon. Uima-allas oli ja järven rannalla oli se kämppäri. Järvessäkin uitiin. Venetsiassa on Union Lidon jättiläiskämppäri. Kaksi kertaa on käyty. En muista pääsikö teltassa yöpymään matka-autoon viereen. isoin kämppäri missä koskaan olen ollut.
https://www.delgarda.it/
https://www.delgarda.it/fotogallery/
https://www.unionlido.com/en/


Sori ettei ollut tuoreempaa tietoa. Viimeisin Union Lidon käynti oli vuodelta 2006. Muistivat joulukortilla sen jälkeen viitisen vuotta. Oli kyllä oikea lomahelvetti. Lapsille ja teineille sopiva paikka. Uima-allasalueella kiersi virtaava "joki" missä sai kellua kaikenlaisilla kellumisapuvälineillä. Edelliseltä reissulta 1999 jäi mieleen Adrian meri. Kelluin kahden hengen uimapatjalla meressä. Siinä melkein nukahtaneena auringossa ajattelin, että heräänkö Kroatiassa.
muokattu: 2.4.2024 22:41
Simo Pulkki 03.04.2024 10:40

Gardalla:camping spiaggia d'oro(lazise)
Venetsiaan täältä myös peukku Union Lidoon
Molemmissa käyty useasti viime vuosina,ja tullaa käymään jatkossakin.
-simop-

Petteri Haverinen 03.04.2024 13:41

Kyllä noita telttoja näkee alueilla. Usein on paikka ahdettu ihan täyteen teltta yms tavaraa.
Itse pidin kyllä Gardaa, taidettiin olla Lazion alueella, jossakin 5 tähden helvetissä. Onneksi noustiin ylös Toscanan alueelle, niin koettiin oikeaa Italiaa. Ymmärrän toki, että teinelle pitää olla tekemistä, Venetsian kupeessa on Lide de Jesola, mikä saattaisi myös sopia teille, 5 tähden kämppäri sekä merenranta palveluineen 400 metrin päässä.


Parco Capraro oli kämppäri…
muokattu: 3.4.2024 13:45
Veli-Pekka Merikallio 03.04.2024 18:52

https://www-camping--serenella-it.translate.goog/en/camping-serenella.php?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc

Tuolla Serenellassa Gardalla olemme olleet pariin kertaan, ei valittamista.
Sijaitsee kahden kaupungin puolivälissä, Garda ja Bardolino, molempiin lyhyt matka, vaikka kävellen, itse pyöräilimme.

Näkyvät tuossa infossaan puhuvan myös teltoista (pitch-kohdassa) ja mikäpä estää varaamasta kahta vierekkäistä matkispaikkaa, vaikka toisessa on vain teltta. Parhaiten asiat selviävät lähettämälle alueelle esim. sähköpostitiedustelun.

Eero Bruun 04.04.2024 21:36

En tiedä ootteko ennen siellä olleet. Nimittäin Venezian kämppäreillä. Siellä Lido di Jesolossa on kämppäreitä pilvin pimein. Myös tuo Union Lido. Pitää ajaa niemen nokkaan Punta Sabbioniin ja sieltä lautoilla pääsee Veneziaan.

https://www.venetoinside.com/en/venice/tours-experiences/daily-transfer-from-punta-sabbioni-to-venice-by-boat

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.