Loma Kroatiassa

AALTONEN TAPIO 09.11.2008 21:49

Onko kokemuksia Campingalueista Kroatiasta? Ovatko ne kovin täynnä vai onko varattava paikka etukäteen jos matkan ajankohta on Touko- Kesäkuu?

JANHONEN MATTI 09.11.2008 21:56

Touko-kesäkuussa tilaa löytyy ilman ennakkovarausta.

EEROLA TEEMU J 09.11.2008 22:10

Viime toukokuussa ei Kroatian rannikon kämppäreillä ollut tungosta eikä paikkoja tarvinnnut varata - ainakaan niillä 5-6:lla "valikoidulla" joilla yövyttiin. Varattiin kuitenkin Dubrovnickin Solitudolta paikka, sillä se on ainoa kaupungin sisällä oleva kun viivyttiin siellä viikko. Tosin varausta ei löytynyt heiltä, vaikka vahvistuskin oli tullut. Mitään ennakkomaksuja ei tarvitse maksaa ja mm. siellä kelpasivat Camping shekit maksuksi.

Kesäkuussa suosituimmat paikat alkavat täyttyä, joten nettivarauksesta ei ole haittaakaan. Sitä voi muuttaa matkan aikana ilmaiseksi saman ketjun toisilta kämppäreiltä soittamalla jos aikataulu muuttuu. Alueitahan siellä riittää. Useimmat kämppärit on hyvin varusteltuja, edullisia ja monet ovat lähellä historiallisia kaupunkeja ja kerrassaan viehättäviä. Keväällä lämmötkin pysyy kohtuullisina.

PINOLA OLLI P 11.11.2008 16:44

Olimme viime heinäkuussa.Jokapaikasta löytyi tilaa aina kun mentiin!

EEROLA TEEMU J 11.11.2008 17:38

Teillä oli säkää. Päästiin Trogirissa Autocamp Rozaciin vasta jonottamisen jälkeen, pitkämatkalaisina "armosta". Tämä tapahtui toukokuun puolivälissä 08. En lähtisi heinäkuussa Kroatiaan ruuhkien takia, mutta jos lähtisin, niin varaisin ainakin ns. must- paikat etukäteen niin ei tule pettymyksiä. Viikonlopun vapaat paikat voi mennä paikallisille jo kevätkaudellakin huippualueilla.

NÄRHINSALO ANTTI 11.11.2008 17:41

Viime kesänä oltiin. Pulan lähellä, sikäläiseksi vuoden alueeksi valitussa, Bi-Villagessa. Nimestään huolimatta ihan normipaikka :) Siellä oli hyvin tilaa kesäkuun alkupuolella ja sikäläisittäin hyvät palvelut. Useampi ravintola, kaupppa, baari yms. -a-

KUJANPÄÄ MARKKU J 11.11.2008 20:35

Samaiselle Rozacille mennessä -07 elokuussa ajoin sen viimeisen sillan jälkeen oikealle. Siellä tuli puomi vastaan eikä puominvartija päästänyt edes kääntymään puomin toisella puolella. Hirvee jono perässä ja kaamea hässäkkä. Hätävilkut päälle ja peruuttaen väkisin edelliseen risteykseen torvee soittaen. Meinas tulla hiki, tulikin. Kämppärille päästin just just. Ajoin väkisin rannan tuntumaan melkein tappituntumalle naapurin kanssa. Huh huh.

EEROLA TEEMU J 11.11.2008 21:33

Meillekin osui tietöitä kohdalle ja kiertotiehän oli poikki. Kun sitten lähdettiin jatkamaan matkaa , niin vastaantulevaa liikennettä oli kuin kehä 3:lla. Muutama pikkuauto onneksi peruutti pois alta jotta päästiin "klap-klap-sillalle" ja päätielle. Toisaalta, olipa hieno historiallinen kaupunki -yksi monista Koratiassa. Löydettiin sopiva oikopolku kukkulan kautta kaupunkiin ja nautittiin auringonlaskuista. Hieno, mutta vaikeasti tavoitettava paikka. Sillä tieksi kutsutulla kinttupolulla voisi tuhota enemmänkin kuin piirongin puskurin kun busseja tuuppasi kohti... Mukava tori siinä jokivarressa ja voi vain onnitella kuka sesonkiaikana löytää parkkipaikan piirongin kokoiselle henkilöautolle.

KUJANPÄÄ MARKKU J 11.11.2008 22:03

Kukkulan kautta mekin oikaistiin stadille. Komeet maisemat sieltä laelta, istuskeltiin pitkään. Katuja pitkin ei olis ollu tilaa edes kävellä, mitään jalkakäytäviä ollu.

KERÄNEN KAUKO I 16.11.2008 18:39

Me oltiin tosin huhtikuun lopussa Kroatiassa josta mentiin sitten Italiaan Vapuksi. Olimme Zadarin lähellä ja sitten Pulan lähellä. Kroatia on hieno maa. Tuolta löytyy muutamia kuvia: www.suutarikake.fi En ole mikään bittinikkari...no käy kato jospa se matkakuume alkaisi nousta. :)

LINDEMAN HENRY 16.11.2008 20:50

Moi. Tehtiin 2006 kesäkuussa (2 aikuista & 2 teiniä) reissu Kroatiaan ja tykättiin kovasti! Cämppäri oli Bijela Uvala, hiukan Porec'ista kohti Pulaa. ISO alue meren rannalla, oli siistiä, hyvät palvelut, altaat, saniteetti-tilat jne. Tilaa oli huvin ja paikkansa sai itse valita. Alueella kävi fillarilla agentti, joka möi meille laivamatkan Venetsiaan. Bussi haki ja toi alueen portille. Kaikki pelasi kuin ajatus. Kroatia on siisti ja turvallinen maa. Suomen hintataso. Ainoa miinus on se, että se on niin "kaukana". Mukavaa matkan suunnittelua!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.