Kuvasatoa matkoilta v. 2007 ja 2008

LAULUMAAHIRVONEN MARI 04.11.2008 20:44

Tässä on nyt kax linkkiä meidän perheen karavaanimatkoista..toinen linkki on jo ehkä osalle tuttu tään kesän 2008 3n kuukauden matkasta, ja toinen on nyt jälkikäteen tehty oma kansionsa kesän 2007 3n viikon reissusta skandinaviaan...toiv.tykkäätte kuvista!!!

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2asds+mari-skandinaviaan-ekalle-vaunureissulle-kesalla-2007.html

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/29e7j+mari-koti-pyorien-paalla.html

Mari

KUJANPÄÄ MARKKU J 05.11.2008 08:10

Diki diki. Reissukuvia on aina kiva katella.

SILMUNEN HANNU 07.11.2008 21:31

Kiitos kuvista!

Kävin katsomassa netistä sen tanskalaisen luonnonmukaisen eläinpuiston, mutta harmikseni se on mennyt lokakuussa kiinni, ja aukeaa vasta loppukeväästä uudelleen. Oltais menty nyt talvella. Se Runden lintusaari pantiin myös korvan taa. Ja entäs Disneyn studiopuoli, ollaan oltu monta kertaa siellä "pääpuistossa", miten kuvailisit studioita siihen verrattuna? Kannattiko teistä mennä, onko siellä vain kieputuslaitteita vai pelkästään visuaalista esitystä vai mitä siellä oikein on? Itse tykkään hypätä sinne sadun maailmaan, ja tykkään siitä, että laitteiden teho ei perustu kieputukseen, vaan visuaalisuuteen.

t.Kaarina

LAULUMAAHIRVONEN MARI 08.11.2008 11:56

Moi!!

Kiva että tykkäsit kuvista, ja tuli ideoita omiin reissuihin:0) Kyl mäkin olen teidän matkakuvia kovasti katellut,ja ainahan se laittaa sellasen pienen poltteen päälle,et tonne on päästävä..vaarallista:0)) Joo,se Skandinaviske Dyrepark ei tosiaan tainnut olla talviaikaan auki,mut sitte kun aukee,niin käykee ihmeessä kahtomassa. Runde on aina näkemisen arvoinen ,jo matka sinne on seikkailu..samoin Dalenin leirintäalue, jossa on majavajoki vieressä ja talttahampaat joella päivittäinen näky.

Siitä Pariisin Disneylandista..se studio puoli on samantyylinen kuin se ns.pääpuisto..eli studionkin puolella menee niitä Disney hahmoja, sit siel on jotain erikois-efekti elokuvanäytöksiä ja jokunen laite..Juha kävi Rock'n roll coaster vuoristoradassa, jossa soi Aerosmithin biisi taustalla,..se vuoristorata oli sisätiloissa,huone oli pimeä mut siel oli paljon valoefektejä musan lisäx..sit siel oli se horror tower,jossa se hissi tippuu alas...ruokapaikkoja ja torilla eläviä esityksiä..erilaisia tanssiesityksiä jne..mut kyl siel kannattaa käydä kans..meil oli kahden päivän yhdistelmäliput..ok,kallista lystiä,mut haluttiin se nyt kerran elämässä kokea.. Pääpuiston puolella katottiin ne molemmat illan isot kulkueet ja sit ilotulitus...unohtumaton reissu:0)) Kyl mäkin sen verran lapsenmielinen olen,että kun ekat tutut hahmot tuli vastaan,niin kyllähän siitä tuli sellanen iloinen ja lapsekas fiilis...mukaan vaan...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.