Camping Costa Blanca

PYSTYNEN SÄDE 02.11.2008 11:05

Upea pieni leirintäalue 10 km pohjoiseen Alicantesta. Sijaitsee El Campellon kylässä, 25000 asukasta, siis kaupunkimainen kalastajakylä meren rannalla. Alue sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista palveluista, vain hesari uupuu(:

Alueella kaikki toimii, vartiointi läpi yön, portit kiinni ja vartija koiran kanssa paikalla. WiFi toimii koko ajan omalla paikalla, maksaa 40e kuukausi. Paikkojen koot vaihtelevat 60 - 80 neliöön. WC:ssä paperia koko ajan, jopa alapääsuihku naisille, vettä tulee niinpaljon kuin haluaa. Siivous joka päivä ja huolto toimii, työntekijät ystävällisiä ja respa auki klo 9-21(harvinaista).

Alueella on läpivuoden uima-allas, ravintola, mistä saa ruokaa ja juomaa ja leipää ym. tarvittaessa. Ihmetellään suuresti, miksi paikalla on vain kaksi tähteä, ansaitsisi paljon enemmän???

Löydettiin paikka sattumalta viime vuonna ja kun on oltu useissa paikoissa niin ylivoimaisesti paras ainakin niille, jotka hakevat rauhallista paikkaa. Alueella on runsaasti oliivi ja eukalyptuspuita, ei siis kaameeta pelkkää hiekkakenttää(:

Paikalla on useita hollantilaisia, englantilaisia, muutama ruotsalainen ja tanskalainen ja me ainoina suomalaisina.

PYSTYNEN JUHANI 07.11.2008 17:51

Huomasin,että voin katsoa kaikkia suomalaisia tv-kanavia netissä.Ohjelma maksaa hiukan,mutta iltoisin se on hyvä ja kun voi vielä seuraavat kaksi viikkoa katsoa ohjelmia tallenteista. Hyvin pelaa ainakin täällä. Ohjelma on www.tvkaista.fi

PYSTYNEN JUHANI 17.11.2008 14:39

Vuokrattin auto ja ollaan kierrelty ympäristössä mm.katsottu camping alueita.Kyllä tämä meidän valitsema on ehdoton ykkönen.On muuallakin kivoja paikkoja,mutta aina löyty jotain miinusta esim.liian kaukana palveluista tai jumalattoman isoja ym.Tässä on hyvä kun kaikki palvelut ovat 5-10min.kävelymatkan päässä, kun tuli ostettua etuteltta täältä autoon, niin ei sitä viitsi kovin usein purkaa.Meille on tärkeätä,että wlan pelaa omalla paikalla.Täällä on useita ihmisiä, jotka ovat kierrelleet useita vuosia Espanjaa ja heidänkin mielestään tämä on paras kaikista.Ihmettelen sitä, ettei suomalaiset ole löytäneet paikkaa vaikka muita pohjoismaalaisia kyllä löytyy.

LIIMATAINEN HANNU 17.11.2008 16:34

Quanto costas, oleskelu alueella per kuukausi? Kuullosta hyvältä mitä olette kertoneet. Onko mitään huonoja puolia?

PYSTYNEN JUHANI 17.11.2008 17:26

http://www.campingcostablanca.com/ingles/bienvenido.htm tässä vielä osoite.Sieltä löydät hinnat.Maksoin juuri kuukauden laskun 306€ sähköineen(80 neliön paikka) .Me lämmitetään ja tehdään ruoka sähköllä.Ei olla kaasua käytetty ollenkaan.Kaksi täyttä pulloa oli Suomesta lähtiessä ja ovat vielä täynnä.Tämä on nyt toinen talvi menossa täällä.Wlan eli Wifi näkyy koko alueella.Se on tosi maksullista huvia 40€/kk.Ei noita huonoja puolia oikein löydä.Ehkä uima-altaan vesi vois olla lämmitetty.Kaupunki tai kylä kävekymatkan päässä rantoineen,kalasatamineen,markkinoineen ja palveluineen.

LIIMATAINEN HANNU 17.11.2008 17:59

Hyvä, kiitos vastauksestasi, laitetaan muistiin tämä paikka! Yksi mahdollinen sitten kun ...!

HALME HEIKKI J 04.12.2008 14:08

Tervehdys sinne Espanjaan!Onkos ilmat olleet suotuisia vaiko kylmiä? Olin itse siellä Costa Blancassa lokakuun lopussa pari viikkoa kaupungissa Torrevieja. Pahus kun olisin tiennyt, että Alicantessa oli tällainen paikka, niin olisin käynyt tutustumassa ja vaikka moikkaamassa teitaä Mulla on tarkoituksena alkaa "elämäntapa-karavaanariksi ja kierrellä maita ja mantuja parisen vuotta, alkaen kohta. Talviajan ajattelin viettää Costa Blancassa. Sen takia tämä oli hieno vihje!! Varasitteko muuten paikkanne etukäteen vaiko vain ajoitte sinne ja ilmoittauduitte? Mukavaa "talven" odotusta! Terv. Heikki(8630)

PYSTYNEN SÄDE 04.12.2008 22:35

Satuimme paikalle ihan sattumalta viimevuonna ja ihastuimme paikkaan. Viimevuosi oli neitsytmatka, olimme vain 18 päivää tässä paikassa ja varasimme silloin täksi talveksi tämän aurinkoisen paikkamme (varausmaksu 50€), ei siis maata kaada vaikka jokin este tulisikin. Paikka on sopivan pieni meille ja tosi siisti! Ilmat ovat olleet pari viikkoa tosi ikävän kylmät mutta niipä ne on koko euroopassa samanlaiset, joku kertoi, että 30 vuoteen ei ole näin kylmää ollut. Tänään oli jo hieman parempaa ja huomiseksi on luvattu jo yli 20 astetta(: Täällä on kyllä muista pohjoismaista mutta ei muita suomalaisia kuin me, mitä nyt yksi rekkakuski yöpymässä, halusi rauhalliseen paikkaan lepäämään. Tämä El Campello on sopivan kokoinen kaupunki meren rannalla, kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Luulisin, että tänne pääsee varaamattakin, sen verran lama vaikuttaa myös campingalueiden paikkatilanteeseen kaikkialla Espanjassa. Kävimme myös Torreviejassa, ihan liian iso paikka meille(: tervetuloa elämäntapakaravaanariksi t. Säde ja Jussi ja Aatupiski

HALME HEIKKI J 05.12.2008 13:59

Kiitokset Säde vastauksestasi! Yritin jo katsellakin netistä josko voisi varata paikkaa, mutta siellä oli vain mökkivarauksia varten meiliboxi. Saisitko vielä sen verran autettua, että saisitte pistettyä meiliosoitteen, mistä varata Caravanpaikka? Kiitokset Teille avusta ja oikein mukavaa jatkoa!Terv. Heikki

PYSTYNEN JUHANI 05.12.2008 14:48

Tässä maili osoite: info@campingcostablanca.com Täällä me ollaan kirjoiteltu.

HALME HEIKKI J 05.12.2008 17:40

Kiitokset Juhani! Katsotaan miten onnaa. Voikaa hyvin!Terv. Heikki

PYSTYNEN JUHANI 06.12.2008 13:43

Hei Heikki Varmaankin paikka varaukset on parempi katsoa myöhemmin, kun saavat tietää ketkä vakipaikkalaisista ei tule ensi vuonna.Todennäköisesti meidänkin paikka vapautuu,koska ajattelimme ottaa ensi vuonna mökin täältä kämppäriltä.Meidän paikka on hyvä nr.F7,tosin olemme keskellä hollantilaisia muut skandinaavit ovat toisella puolen aluetta.Täälä on nettioperaattorin vaihto(ongelmia yhteydessä) 17.12 ja siinä menee muutama päivä.Me(ainoana) tosin saimme käyttöön alueen oman salasanan,koska teemme vähän töitäkin netin kanssa.Katkon aikana ajattelimme mennä 2-3pv.Fortunaan baadaamaan lämpimiin altaisiin(36 astetta).Tässä Säteen maili: ccr521@gmail.com Voi paremmin kommunikoida ja meillä on myös skype.Terv.Jussi

HALME HEIKKI J 08.12.2008 09:05

Kiitokset Juhani ja vielä kerran mukavaa Joulun odotusta!Terv. Hessu

INGSTRÖM PENTTI 10.12.2008 22:07

Costa Blanca Camping koordinaatit: N 38 ast. 26 min. 11 sek. W 0 ast. 23 min. 19 sek.

YLINEN MATTI 22.12.2008 11:07
TERVE!

oLEMME TÄLLÄ HETKELLÄ les medesissä joka on vähän Gironasta rannikolle täällä on muuten hyvä mutta periaattteesta vähän jurppii kun paikka 2ihmistä vedet lämmin uima allas saniteetti ilmaiset esp.tunnit 2Xviikossa on noin 300 mutta 2koiraa maksaa 150 kuussa joten suhde on pielessä.onkohan siellä tilaa heti uudenvuoden jälkeen ja paljonko siellä maksaa koirat? terv.masa

PYSTYNEN SÄDE 22.12.2008 18:50

Tilaa on kyllä, vaunulle ja myös asuntoautolle jos ei järkyn iso!!! Allas on mutta ei lämmitetty, muuten kyllä lämmin vesi riittää ja espanjaa saa opiskella ihan itse(: Koirista ei mene mitään ylimääräistä, paikkamaksu on hieman yli 300€ kuussa, mihin kuuluu sähköt. Tarkat hinnat näet Camping Costa Blancan sivuilta. Ainoa haittapuoli täällä on, että paikka on täynnä hollantilaisia, skandinaaveja vain kourallinen ja me ainoat suomalaiset, joten jos haluaa hirveesti Suomiseuraa niin täällä sitä ei meitä lukuunottamatta ole!!! Netti on poikki viikon vuoden alusta, kun täällä vaihdetaan operaattoria!

YLINEN MATTI 22.12.2008 19:15
KIITOKSET Asia on harkinnassa koska täällä on aika kylmä ja,meillä on asuntoauto joka on 7 metriä pitkä ja alle 3 korkea.Täällä on maksettu tämä vuosi loppuun toivotaan että ensivuoden alussa löytyisi vielä tilaa.terv.masa
PYSTYNEN SÄDE 22.12.2008 20:22

Kyllä tuonkokoinen auto vielä mahtuu, korkeammilla on ongelmia! Täällä oli tänään 20 astetta päivällä, mutta yöt ja illat kylmiä. Nyt on muutaman päivän ollut tosi lämmintä, mutta välillä täälläkin oli 14 astetta päivällä ja sen lisäksi vielä tuulista niin kylmää oli. Meri tässä on ihan lähellä ja tämä pieni elävä kaupunki kävelymatkan päässä.

VEIJOLA ESA 09.05.2009 22:30

vaikuttaa kätevältä tavalta katsella suomalaisia tv ohjelmia. paljonkos tuli maksamaan nettiyhteys vai onko alueella mahdollisesti vapaita wlan verkkoja?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.