Matkakuvia, aluksi Norjasta

SILMUNEN HANNU 24.10.2008 22:47

Moi, tapahtui ihme, ja sain luotua itselleni, esikoiseni avustuksella, Picasa-verkkoalbumin. Laitoin sinne nyt juuri kuvia viime viikkoiselta Norjan matkaltamme. Niitä on otettu koko perheen voimin, ovat kyllä sekaisessa järjestyksessä, kun kaikkea ei jaksa oppia kerralla:) Ajattelin ruveta lisäämään sinne kuvia menneiltä matkoiltamme, sitä mukaa kun ehdin. Ollaanko tämmöisistä kuvista siinä määrin kiinnostuneita, että vinkkaanko aina, kun olen lisännyt uuden matkan, vai onko hiljaiselo fiksumpaa? Entä kuvatekstit, kiinnostaako, vai antaako kuvien puhua puolestaan? Nyt laitoin vain muutamaan, asiaa selkeyttämään.

Illanjatkoja, t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 24.10.2008 22:48

Ai niin, josko osoitteesta olis hyötyä:) http://picasaweb.google.com/kaarina.silmunen

t.Kaarina

SARANPÄÄ MATTI L 24.10.2008 23:09

Vau, kertakaikkiaan hienoja!!! Katoin useaan kertaan läpi, ei voi muuta kuin ihailla jälkeä. Laita ihmeessä lisää ja kerro kun sen teet!

LAHTI ANTTI 24.10.2008 23:25

Ja näin maailma pelastuu, ilman turhia ajoja. Vain välttämättömät työmatkat!

KUJANPÄÄ MARKKU J 25.10.2008 09:36

Hienoo, kiva katella. Noissa maisemissa akut kliffasti latautuu, luulisin.

SILMUNEN HANNU 25.10.2008 11:30

Jos et sä Antti voi pysyä asioines niille varatussa paikassa, niin laita vaikka sähköpostia ennemmin.

t.Kaarina

PÖNTINEN PEKKA 25.10.2008 13:22

ERITTÄIN KIVA katsella tällaisia! Lisää vaan. Kohta taidan rohkaistua ja laittaa omat kuvanikin viime kesältä, kun olimme pullanpaistajan kanssa Norgessa.

SILMUNEN HANNU 25.10.2008 17:53

Kiva kuulla!

Rohkeasti Pekka vaan, vaikka kauan mullakin kesti, mutta se onkin ihan kivaa:)

Olen näköjään tietämättäni lisännyt sinne jo kasan kuvia Pohjois-Espanjasta viime keväältä. Se ei ole caravan-matka, vaan pyhiinvaellus kävellen Leonista Santiago de Compostelaan, ja Pyreneitten yli Ranskaan, loppuhuipentumana. Tämän vkonlopun aikana varmaan laitan loputkin siltä matkalta, ja ehkä joskus opin käyttämään sitä systeemiä...:)

Ja jep,norjalaisilla syyslomilla mieli todella lepää, ja keho myös, rasitus tekee tosi hyvää. Ja illat me lilluttiin porealtaassa:)

t.Kaarina

TERVO JARI 25.10.2008 20:09

Toi Antti on vaan katteellinen, sekus "inhoo" Norjan reissulaisia . . .

Tykkää kehua Polaria,Dorotean tuotetta ja automaatti Volvoo . . .

Ei ensimmäinen tollanen/ton tyyppinen kommentti . . .

Hienot kuvat, vaikkakin ilmat ei ole olleet kokoajan "parhaita mahdollisia" . . . Tuonne mieli tekevi, vaikka tästä heti nyt . . .

Jari
LAHTI ANTTI 25.10.2008 20:30

Jari.

En ole katteellinen, enkä inhoo Norjan reissulaisia. Olen itsekin siellä aikoinaan käynyt riittävästi.

Totta kai hyviä "vankkureita" pittää kehua ja autoa myös.

Kommentteja on erilaisia, kuten ihmisiäkin. Mutta en yhdessä vastauksessa sano, että maailmaa pitää säästää turhilta ajoilta saastumiselta ja lämpenemiseltä, ja toisessa kerro, kuinka hienoa täällä kaukana on, kun auton kanssa on tänne päästy.

Terv. ystävällisyydellä @ntti.

RAUTIAINEN KARI 25.10.2008 21:25

Ei9 ole huonoja Silmusen kuvat. Hyvä homma.

HAAPANEN TIMO 26.10.2008 15:06

Hienoja kuvia! Kuvien katseluun tässä täytyy ilmeisesti tyytyä, vuoden viimeinen mökkiviikonloppu on takana ja piironki on jo seisonnassa. Kuvia katselemalla ja tässä netissä roikkuessa pysyy pieni polte päällä koko talven.

Viikonlopun huipannus oli vaimon saama metrinen hauki, harmi kun en sitä kiljumista kalaa väsyttäessä saanut kameralle. Veneestä meinasin pudota kun nauroin, ylös se kuitankin tuli. @timo

NIEMINEN RAIMO 26.10.2008 19:46

Hyviä kuvia Kaarina.Tässä käy mielessä sellainen yksinkertainen asia,että voisiko näillä sivustoilla olla omat osiot kuvia varten esim: Kuvia kotimaasta ja Kuvia ulkomailta ulkomaiden osalta valikosta voisi aueta Euroopan maat erikseen ja muut maat nimikkeen alle Euroopan ulkopuolelta tulevat kuvat, niin saataisiin nämä kuvat maakohtaiseen järjestykseen.Se että voisiko näille sivuille perustaa jonkin Picasan tapaisen kuvapankin,tietysti vain jäsenten käyttöön.Sitä en tiedä. @rami

LAULUMAAHIRVONEN MARI 27.10.2008 10:48

Moi!! Laita ihmeessä tulemaan vinkkiä kun tulee kuvia,matkakuvia on ihana katella ja juttuja lukee..itekin nyt lähetään varmaan jo huomenissa johkin päin viikox..katotaan mihin asti ehitään:0) ainakin pieni breikki on tarpeen,ja maisemien vaihto myös...sais uusia kuviakin otettua..mut laita ihmees kuvia tulemaan!! Mari LH

LAINE RAIMO 27.10.2008 11:30

HannuKaarinan kuvat ovat hyviä ja mielenkiintoisia ja uusista kuvista saa aina tuoreeltaan vinkin, kun rekisteröityy ilmaiseen Picasawebiin. Rekisteröityneenä voi myös kommentoida toisten kuvia ja tietenkin laittaa omiakin kuvia muiden katsottavaksi.

SILMUNEN HANNU 28.10.2008 21:20

Hei, Pohjois-Espanjan pyhiinvaellusreissun kuvat on nyt "valmiit". Ei olekaan helppoa valita hyvin monen itselle tärkeän kuvan joukosta niitä, minkä arvelee kiinnostavan muitakin. Mutta katsoo kuka katsoo, sen verran kun haluaa:)

Sen verran tähän innostuin, että kai minä hetikohta perään alan laittaa kesälomakuvia..

Kiitos palautteesta, sitä onkin tosi kiva saada:)

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 30.10.2008 20:31

Moi taas, rupesinkin laittamaan Marokon matkalta kuvia, kun näyttivät omaan silmään niin kiehtovilta:) Siellä on nyt eka osa, eli matka Euroopan poikki espanjan Algecirasiin, mistä jatkoimme laivalla yli Gibralttarinsalmen ceutaan. Lisää tulee varmaan vielä tänään ja lähipäivinä.

Sateisia terveisiä!

t.Kaarina

http://picasaweb.google.com/kaarina.silmunen

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.