Ostokset Travemündessä.

LEPÄNAHO ARJA 29.07.2008 20:05

Jos tulette Travemünden kautta Suomeen niin halvat oluet ja viinit saa Sari Bernerin liikkeestä. Isommat erät saa suoraan varastolta. Varasto on terminaalin takana ja sinne voi myös maksaa. Varastolle ajetaan satama-alueen sisäkautta. Tie on viitoitettu ja kaupalta saa myös ajo-ohjeet.

HYTTILÄ ESKO O 29.07.2008 20:14

Löytyy SariBerner myös Rostockista,http://www.stadtbranchenbuch.com/rostock/1074800.html kuten muitakin liikkeitä, satamassa tietenkin.

KOISTINEN LEILA 29.07.2008 20:22

Mennään heti huomenna, kiitos kovasti vinkistä. Tuli niin sanotusti kreivin aikaan. Meiltä kun jäi Ranskasta ja Italiasta ostamatta (vai tuliko ne juotua???).

Kovin on kuumaa täällä Travessa. Mikä on tilanne Suomessa?

LEPÄNAHO ARJA 29.07.2008 20:36

Kiva kun vinkki oli hyödyksi. Bernerin liike on muuten hankalassa paikassa Travessa, mutta kun kun tietää miten toimitaan niin homma onnistuu. Suomessa ei ehkä nyt niin kuuma kun Travessa.

KOISTINEN LEILA 29.07.2008 20:44

Mieheni kovasti iloitsee. Sanoi juuri, että ostetaan vaikka ei tarvittaisikaan, kun kerran näin hyvä vinkki saatiin. Että ne on joskus hauskoja (ne miehet). Haluaisinpa nähdä sen päivän kun olut tai viini happanee meillä kaapissa : )

Leiriimme tuli juuri iso musta lintu vihreä mato nokassaan. Näytti herkulliselta (se mato). Joten hyvin täällä luonnon kanssa sopusoinnussa elellään.

Nyt me jatketaan ilta-auringon ihmettelyä ja saksalaisten karavaanarilehtien lukemista. Hauskaa illanjatkoa suomalaisille kollegoille.

HAAPANEN TIMO S 29.07.2008 20:46

Voit myös jättää auton laivan odotuslinjalle. Kaupasta saa nokkakärryt passia tai 30€ panttia vastaan.Tavaran voi kärrätä odotuslinjan yläpuolella olevaa putkea myöden auton kohdalle, ja hissillä pääsee kärryineen alas.

Trukkihommiin on varaston puoli parempi.

LEPÄNAHO ARJA 29.07.2008 21:35

Hei Haapanen Timo mihin nokkakärryyn mitä Travessa on sinulla mahtuu 20 laatikkoa olutta.

LAINE RAIMO 30.07.2008 08:40

Travessa voi Sari Bernerin varastomyymälään ajaa myös omalla autolla. Laivaan ajo portista läpi ja pyytää lappusen, johon varastossa pyydetään leimat. Takaisin jonotus alueelle tultaessa pitää porttivahdille antaa tuo leimattu lappunen. Näin se ainakin maaliskuun aikana pelasi.

HAAPANEN TIMO S 30.07.2008 16:50

Sanoinkin Arja, että trukkihommiin varasto on parempi.Siinä linjalla vaan on usein löysää aikaa kuljeksia montakin kertaa kaupassa.

HÄNNINEN JUKKA 11.09.2010 17:52

Toissailtana olivat kuviot taas hiukan vaikeammat. Linjalta A tai B pääsee omalla autolla satama-alueelle sanomalla että kaljaa hakemaan Sarilta (tms). Sitten alkaakin seikkailu, sillä pimeässä ei putiikille löydä kuin tuurilla. Minkäänlaista viitoitusta ei ole. Timon suosittelema kärrynvuokraus ja auton jättö Finnlinesin jonon reunalla olevalle alueelle on hyvä ratkaisu. Se A tai B portilta saatu lappu on täytettävä ja muistettava vielä pyytää Berneriltä leima, jotta pääsee samojen A tai B porttien kautta takaisin autolle sinne jonoon. Koko operaatioon etsimisineen kaikkineen on syytä varata pari tuntia aikaa. 24 pack 0,33l 5 voltin (Vihreä Karhu) olutta maksoi 6,44. Muut viinakset ovat vähemmän edullisia. Lidlin, Rewen tai Aldin tarjouksista löytyy useimmiten paremmat hinnat esim Camparille tai Jägermeisterille. Kuten myös arkiviineille alle euron/litra. Panttihintoja ei Bernerillä tunneta ja juuri sen takia olut on edullista. Kukaan ei muutaman vuoden aikana ole pystynyt kertomaan missä on se liike. Vain varaston tietävät kaikki satamassa virkailevat.

HAAPANEN TIMO 12.09.2010 14:25

Tuossa kartta: http://picasaweb.google.fi/timppahaapanen/AjoOhjeSariBernerinVarastomyymalaanTravemundessa#

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.