Loistava mauttomuus Nordlandialla

KUJANPÄÄ MARKKU J 21.07.2008 14:56

Pani hymyilemään huolella.[url=http://www.munkuvat.org/kuva/115136][img]http://www.munkuvat.org/thumb/115136.jpeg[/img][/url]

Enivei, pari erikoisemmin mieleenjäänyttä yöpymispaikkaa Malborgin lenkin varrelta.

Mikoliakin pikkukaupunki Mazurian järvialueella Puolassa. Parisataa metriä aikas kivaa rantaterassia. Kämppäri kivasti kävelymatkan päässä.

Joanna ja Heinz Grundelin ylläpitämä Agrotourism/maatilamatkailu Orzysz'in ja Elk'in puolivälissä. www.camping-mazury.com Tosi kiva, siisti ja rauhallinen paikka hyvin hoidetussa mäntymetsä-puutarhassa. Sytyttivät kymmenkunta oikeaa kynttilälyhtyä iloksemme illan hämärtyessä. Saksalainen isäntä tosi lupsakka kuten myös lehmän kokoinen Rambo-hauva. Lontoolla pärjäsi hyvin, koiruudenkin kanssa.

Latviassa pikkunen Bed&Breakfast hotelli-majatalo. Pari vaunu/autopaikkaa pihalla. Nuori yrittäjäpariskunta teki kaikkensa. www.hotelbauska.lv

Doloroosaa alhaaltapäin tullessa ja aika pian Viroon saavuttaessa on hotelli Lepaninan kyltti vasemmalle. Piti mennä sinne ja meren rannalle, mutta jäimme pikkuseen mini-kämppäriin parisataa metriä ennen hotellia. Uusi, mutta muuten vaatimaton alue. Lepanina hotellissa mainiot olusenotto terassit veden rajassa ja näkymät muutenkin kliffat Riianlahdelle.

Risuja ja kettinkiä asiakaspalvelusta balteille. Liian usein tuntu, että henkilökunta koki pääsevänsä helpommalla kun kääntää turistille perseensä. Yrittäjät itse hoitivat hommansa. Poikkeuksena Pärnun maailmankuulu pizzapaikka Nikolai kadulla, hitto kun en muista nyt sen nimeä. Valtavat, maukkaat pizzat ystävällisten tarjoilijoiden tarjoilemana. Muuten Pärnu ei näköjään pääse nuhruisuudestaan eroon.

KUJANPÄÄ MARKKU J 21.07.2008 15:02

Hyvä on. Sössin jotenkin ton kuvan lähettämisen, mutta kuvan korissa oli Hankkija-lippiksiä sikahintaan 3,90€. Kaks kertaa katoin ja vasta toisella ymmärsin nauraa.

UUSITALO MARKO 21.07.2008 15:16

Tässä linkki lippiksille:

http://www.munkuvat.org/thumb/115136.jpeg

Ja sen maakuulun pizzerian nimi on tietysti Steffani. Se on ehkä parasta mitä koko kaupungissa on.

HYTTILÄ ESKO O 21.07.2008 15:18

Price 10, - EUR (Car) + 5,- EUR (1 person) joku vaatimaton piha. Esim ranskanmaalla saa 2 henkeä uima-altaallisen paikan aavistuksen kalliimmalla. Riippuen leiriytymisajankohdasta ,kunhan ei rannalle pyri. Esim Saumur http://www.cvtloisirs.com/camping-iledoffard-contacts.php http://www.cvtloisirs.com/pdf/reservation_iledoffard.pdf

noita on ympäri vaikka kuinkapaljon. En mitenkään väheksy baltian maita. Joskus vaan tulee tuo hinnoittelu mieleen kun vertaa heidän yleiseen tulotasoon ja alueitten facilitetteihin.

KUJANPÄÄ MARKKU J 21.07.2008 15:22

Kiitos. Sieltähän se tuli.

KUJANPÄÄ MARKKU J 21.07.2008 15:30

Olet ihan oikeessa. Hinta tossa ei ole kohdallaan. Mulla on tässä edessä muistona ja vertailukohtana kevään reissulta Ranskan, tosin municipalin kämppärin kuitti 5,65€.

Otin oikeastaan tuon Bauskan esille koska noissa maissa on vielä kämppärien tiheydessä/sijainnissa paljon paikkaamista. Onpahan edes yksi josta ajaa ohi.

HYTTILÄ ESKO O 21.07.2008 16:42

Sen asian vuoksi ajoin 726 km yhtenä päivänä Wigryn luostarille. Toukokuun lopulla

BROSTRÖM PETTER 22.07.2008 10:38

:-) Latviassa myös tosi kiva paikka n. 50km Riiasta Kaunaksen suuntaan Iecavassa http://www.labirinti.lv/?lng=en 14€/vrk sis. "kaiken". Muutoin kyllä tuolla itäisellä maalla on tosiaan leirintähinnat suhteellisen kovia, joten mielellään otetaan vastaan tietoja hyvistä ja edullisista alueista tulevaisuuden varalle.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.