Kalix ja Luulaja

KUNNAS TAPANI 09.07.2008 22:53

Ensi viikolla olisi tarkoitus piipahtaa Luulajassa ja varmaan mennessä yövytään ensin Kalixissa. Onko näiden paikkakuntien leirintäalueista kokemuksia tai muutoin kommentteja?

Myös vinkit mahdollisista tutustumisen arvoisista kohteista tuolla seudulla otetaan kiitoksella vastaan. Kaksi poikaa on reissussa: 44- ja 9-vuotiaat ;)

Luulajassa käydään ainakin rautatiemuseossa ja Tekniikan talossa.

Matkailuautolla siis olemme liikenteessä.

NYBERG CHRISTINA 10.07.2008 08:31

Kävimme Luulajan leirintäalueella syksyllä 2007 ja on hieno ja siisti paikka. Meren rannalla hiekkarantoineen ja rantasaunoineen. Suosittelen. Nettiosoite sinne on http://www.firstcamp.se/lulea. Käy katsomassa sivuja. Sieltä löytyy kaikenlaista Luulajasta.

KUNNAS TAPANI 10.07.2008 12:53

Nettiosoitteita on toki tutkittukin, nyt kaipaan lähinnä sellaista tietoa, jota ei netistä löydy. Aiemmilla käynneillä on majoituttu retkeilymajassa ja hotellissa, eli nyt ollaan ensimmäistä kertaa piirongilla matkassa.

HYTÖNEN REIJO T 11.07.2008 00:47

Talvella käytiin Gällissä ym.Siinä mennessä katselin,että Kalixin kirkon takana oli jonkinmoinen matkaparkki sähkötolppineen.En enempää tutkinut asiaa kun jatkettiin saman tein. Olisi joskus kiva avata silmänsä ja katsella näitä ohi ajo paikkoja enemmänkin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.