Tallinn city camping

VARIS ESKO M A 08.07.2008 13:15

http://www.tallinn-city-camping.ee/index_fin.php?hit=asukoht_fin

Sivunsa mukaan Tallinnan leiri on mainiolla paikalla. Käppäillen vanhaan kaupunkiin jne. Jos olet leiriytynyt siellä, olisi kiva kuulla joku kokemus itse alueesta. Esko

HONKANEN JAAKKO I 08.07.2008 14:38

En ole yöpynyt paikassa,mutta sen verran matkaa kummiskin vanhaankaupunkiin etten minä kävele sinne 20 minuuttiin, tosin hyvät bussiyhteydet kyllä on eikä kyyti paljoa maksakaan. Varmaan hyvä paikka keskellä - Tallinnaa.

JUNTUNEN RIKU E 09.07.2008 10:54

Kokeiltu on. Asfalttikenttä, vieressä entinen teollisuushalli, erittäin ankean näköinen varsinkin "tyhjänä" päivällä. Viemärit vetivät huonosti, kemssan tyhjennyspaikkana sammio,jossa uiskenteli oluttölkkejä yms. Vaam eipä ole paljon vaihtoehtoja, Piritassa on toinen kämppäri (ei ole kokeiltu). Tästä veloitettiin n. 25 e (2 hlö + m-auto). Jotkut kävelevät tai pyöräilevät keskustaan. Me käytimme taksia, ei ole kallis ellei valitse "väärää". Teollisuushallissa järjestetään rokkikonserttja aika ajoin, joten ääntä riittää.

KORHONEN KARI 09.07.2008 15:20

No mitenkäs sen suljetun TV-tornin vieressä oleva mp-kerhon ylläpitämä kämppäri?5v sitten kävin ja ihan siisti paikka.Eikä ollut helvetin enkeleitä paikalla.

UUSITALO MARKO 09.07.2008 20:09

Käytiin pihassa kääntymässä ja se riitti. Vaunut ja autot parkissa noin metrin turvavälillä teollisuushallin sisäpihalla. Sähköjohdot makasivat sekaisin ajoradalla ja oli kuin käärmeenpesään olisi ajanut. City Camping menettelisi kyllä jonkinlaisena matkaparkkina mikäli se olisi edes kohtuullisesti hinnoiteltu, mutta 30 € yöstä koiraperheeltä on kyllä liikaa. Ja se kävelymatka Vanhaan kaupunkiin on pelkkä vitsi.

Yövyttiin Piritan jahtisatamassa jossa hinta-laatusuhde oli sentään kohtuullinen. Saunoineenkin (4€/naama) se tuli halvemmaksi kuin City Camping.

MUSTONEN MATTI O 13.07.2008 11:20

Kävin siellä toissa vuonna enkä enää mene,se on kallis ja jatkuva p..kan haju,piritan satama paljon parempi.

VIRTALA TARMO T 20.07.2008 21:12

Jahtisatamassa Piritassa yö maksaa kiinteästi vaunukunnalta 200 EEKiä eli noin 12-13 euroa. Matka hieman pidempi keskustaan kuin City Campingilta, mutta polkupyörille hyvä tie rantaa pitkin. Palveluja ei siellä paljoa tarvittu, mutta oli siellä kai WC-tilatkin. Kala haisi illasta, mutta sehän kuuluu sataman ilmapiiriin.

TILLI KALLE 21.07.2008 18:40

Tornin juurella (Camping Kalev) käytiin lauantai -iltana 19.7. Toiminta oli hiljaista mutta paikka on edelleen auki. Yöpyminen olis maksanut 150 kroonia sisältäen sähkön, suihkut eivät olleet enää (vai toistaiseksi?) toiminnassa. Isäntä löytyi viereisen Rattapubin takapihalla olleelta pariskunnalta kysymällä.

Ei kuitenkaan jääty sinne vaan mentiin haistelemaan merivettä Piritan satamaan, 200 kroonia/yö sisältäen sähköt, suihku eri hintaan, suihkutila ei tosin ollut enää auki kun tultiin myöhään illalla alueelle, vessamahdollisuus oli. Paikka kelpaa yön yli majoittumiseen.

Liekö jäteveden puhdistamo tai poistoputki mereen siinä citykämppärin liepeillä kun poikkeuksetta sillä kohtaa rantatiellä on melkoisen tanakka p.....n haju, ei todellakaan houkuttele leiriytymään. Piritassa kyseinen löyhkä ei ollut ainakaan lauantaiehtoolla havaittavissa.

Kalle

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.