Euroopan reissun tunnelmia sanoin ja kuvin

LAULUMAAHIRVONEN MARI 29.06.2008 18:36

Heips!!

Meiän perhe lähti vaunullaan Helsingistä Olympia-terminaalista reissulleen,jonka paluusta ei ole mitään tietoa vielä 7.6.08. Matkaa voi seurata sekä mun blogista matkapäiväkirjanmuodossa..osoite on: www.hirvosenperhe.fi

sekä kuvaboxista nimellä koti pyörien päällä osoitteesta:

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/29e7j+mari-koti-pyorien-paalla.html

Toiv.nautitte matkasta kanssamme:0))

LAULUMAAHIRVONEN MARI 25.07.2008 13:47

Moi taas!!

Edelleen voi meitinkin matkaa seurata tosta jo aiemmin mainituista linkeistä niin blogin kuin kuvienkin muodossa. Me ollaan nähty viimex Suomalaisia Tanskassa, ja sen jälkeen ei ketään!! Ollaan nyt Espanjassa, mutta kun on todellakin niin kuuma, niin saatetaan mennä hetkex Ranskan puolelle takas katselemaan viinitiloja ym.kivaa tonne Läntiseen Ranskaan, ja sieltä sit vähän myöhemmin palaillaan Espanjan puolelle.. ei ehditty kauas ajella, eli tohon rajalle on aika lyhyt matka.. Me ei varmaan hirveen monessa maassa käydä, kun aateltiin että keskitytään pariin maahan kuitenkin kunnolla..siitä saa meidän mielestä paremmin irti,kuin että ajaa kaikki mahdolliset maat läpi.. Koska olemme ruoan ja viinin ystäviä,niin me valittiin nyt toi Espanja, Italia ( kotimatkalla Suomeen) ja Ranska. Matkalla ollaan tultu sit pätkä Saksaa, Hollanti, Belgia..ja kun meinattiin alux Islantiin mennä(se peruuntui matkan kalliuden vuoksi),niin silloin matkan varrelle sattui Ruotsi,Norja ja Tanska.. Kun joskus Suomeen siis palaamme, niin silloin Italiaan tutustumme ajan kanssa, ja loppu onkin ihan auki... Me ollaan viihdytty hyvin leirintäalueilla, ihan muutamia pakollisia matkaparkki-öitä lukuunmottamatta. Terkut matkalta!! Lukekaa blogia ja katelkaa kuvia,saa kommentoida vapaasrti!!!

LAULUMAAHIRVONEN MARI 25.07.2008 13:50

http://wwwmarinpaivakirja.blogspot.com/

tossa onkin suora linkki mun matkapäiväkirjaan ,nini ei tartte mennä sivujen kautta..

LAULUMAAHIRVONEN MARI 25.07.2008 23:16

Iltaa Espanjasta!!!

Ihan halusin uteliaisuuttani kysellä,että lukeeko teistä kukaan mun matkablogia tai kattoo kuvaboxin kuvia?? Vaikka nyt enimmäksene omaksi ilokseni tarinoita kirjoitan ja kuvailen,niin kivahan se ois tietää paljonko lukijoita on,kun kukaan ei koskaan jätä mitään viestiä kyläilyistään,ja kun vissiin tonmne ei saa mitään laskuria eikä vieraskirjojakaan... Sukulaisert ja ystävät tietty käyvät aktiivisesti,niin pysyvät ajan tasalla meiän touhuista,mut ois hauska tietää ketä siel käy.. just curious... ( I know...curiosity kills the cat..:0)) )

LIIMATAINEN HANNU 25.07.2008 23:58

Don't worry, be happy, Mari! Kyllä Sinun blogejasi varmasti monikin lukee, ei vaan jätä sitten kommenttiaan lukemastaan. Ja tarinaahan olet laittanut ylös paljon, aikansa menee jo lukiessa. Mutta älä hättäile, varmaan näitä kommenttejakin vielä ilmestyy lisää. Oottele vain rauhassa. Ja näin loma-aikaan moni on tuolla tienpäällä tai parkissa alueilla, ei ole läppäri kaikilla mukanakaan. Mutta hyvä aina kun joku jaksaa kirjoitella kokemuksiaan ja tapahtumia, niistä moni saa vinkkejä ja ihan oikeata tietoakin itselleen. Joten jatka ihmeessä, mikään ei mene hukkaan eikä ole turhaa! Onnee ja menestystä jatko-osille! ;-))

HUUSKO AKI 26.07.2008 16:38

Älä huolestu, kyllä kuvia on katseltu ja juttua luettu, ihan "kademielellä". Jatka vain matkanne kuvausta eteenpäin. Kiitos jo etukäteen/Aki

MIETTINEN MIKKO T 27.07.2008 11:15

Hyvinhän tuolla sinun sivulla käy väkeä. extremtracking ohjelma sen kertoo. Itse huomannut "aaltoilua "käviämäärissä omilla sivuilla mutta onko sillä jotain merkitystä käykö sivuilla paljon vai vähän porukkaa. Jos yksikin saa apuja tai mukavan mielen vierailullaan niin silloin sivut ovat tehneet tehtävänsä.

LAULUMAAHIRVONEN MARI 27.09.2008 11:30

Moro!!!

Joo,meiän pitkä Euroopan reissu kutistui 3kk:den pituisex,kun piti palata kotimaahan lääkärille ja muita virkajuttuja hoitelemaan. Vaunussa on täällä kotomaassakin koko ajan asuttu, ja nyt Lokakuun lopulla lähdemme Lappiin kiertelemään,ja ehkä vähän Norjan puolella käydään...palataan takas Tammikuun isoille matkamessuille,ja sit Maaliskuun kieppeillä lähdetään uudelle yritykselle sille Euroopan vaellukselle..ilmeisesti Via Balticaa pitkin...tuolla samaisella blogilla missä oli juttua jo aiemmasta matkastamme voitte seurata jatkossakin meiän karavaani-elämäämme, ja samainen kuvaboksi..tai siis uusi kuvaboksi tulee Lapista ja uusio sit kun lähetään Eurooppaan jatkamaan - meillä on kirjaimellisesti koti pyörien päällä - tämä on tietoinen valintamme, muu ei sovi kuvioihimme...näin jatketaan matkaa ja elämän iloja ja suruja käydään läpi pienessä vaunussamme...Terkut:Mari

SUUMÄKI HEIKKI 29.09.2008 22:14

Kiitos kuvakertomuksista, kuvat ovat kuin ammattilaisen ottamia.Jatkakaa vain samaan malliin, katselijoita kyllæ riittaa. ( Kirjoitan tata norjasta, eli noi skandit puuttuu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.