APUA, vettä sataa! Ajanvietettä kosteisiin oloihin...

KOISTINEN LEILA 24.06.2008 11:34

Täällä ollaan Rastilan leirialueella Vuosaaressa odottamassa laivan lähtöä. Eilen satoi tolkuttomasti vettä ja kaipasimme viihdykettä auton sisälle.

Tanssitreenit auton uumenissa on poissuljettu, myöskään naruhyppely ei taida onnistua. Mitä ihmettä porukat touhuaa pienissä autoissa ja vaunuissaan? Parisuhdevoimistelua? Lukemista? Vitsinkerrontaa?

TIKKANEN MIRJA 24.06.2008 11:59

Meillä on trivial pursuit ja texas hold´em mukana...No, pääsääntöisesti jos semmonen ilma tulee niin ollaan kuitenkin pihalla, satoi tai paistoi. Tai siirrytään toiseen paikkaan missä ei sada...Ristikot, tietokilpailut vaikkapa iltasanomista ja korttipelit on kans kivoja. Tai shakki. Itse ostin kirpparilta pari kunnon hömppäpokkaria jos ei tule uni silmään/ sataa vettä =)

PURSIHEIMO TOPI 25.06.2008 18:27

Englantilainen tuttavamme opetti meille täällä Espanjassa jokunen vuosi sitten Rummikub-nimisen pelin. Peli viehätti meitä suunnattomasti ja kävimme jo seuraavana päivänä ostamassa oman pelin nappuloineen. Kyseisen pelin voi ostaa niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Suomesta ostetussa on mukana suomenkieliset ohjeet. Peli on alkujaan korttipeli, jota pelataan kahdella korttipakalla. Korttipelin nimi on "sinirommi" tai jotain sen tapaista. Tässä pelissä kortit on korvattu noin tuuman kanttiaan olevilla muovisilla nappuloilla. Nappuloita on 2 x 52 + kaksi jokeria. Sääntöihin voi tutustua netista googlaamalla. Kaikki tuttavamme ovat pelattuaan kanssamme hankkineet oman pelin. Peli sopii kaiken ikäisille, jotka tuntevat numerot ja niiden suuruusjärjestyksen sekä erottaa neljä väriä toisistaan. Peliin voi osallistua 2 - 4 henkilöä. Vaimon kanssa olemme tälläkin Espanjan reissulla pelanneet vähintään 3 kierrosta jokaisena päivänä. Satoi tai paistoi. Suosittelen.

LIIMATAINEN MANU 25.06.2008 21:28

se on ginirommi, muistaakseni siinä kyllä on vain yksi pakka. me vaimon kanssa pelaamme sitä lomamatkoilla niinikään joka ilta. ehdottomasti peli johon kannattaa tutustua. säännöt löytää kooklettamalla.

olipa hyvä muistutus, pitääkin pakata kortit mukaan, ylihuomenna lähtö..

TIKKANEN MIRJA 25.06.2008 21:54

Tulostin ohjeet, kiitti vinkistä. Hold 'em on tylsää kaksistaan. Näyttää siltä että monet lähtee perjantaina, kuin myös me! Hauskoja reissuja kaikille =)

KANGAS JANNE 30.06.2008 22:06

Reippaasti ulos vaan. Kyllä kesä sen kuivaa minkä kasteleekin.

Mainitussa sateessa lähdettiin reippaasti Rastilasta Linnanmäelle sekä seuraavana päivänä Korkeasaareen ja Suomenlinnaan.

Tokihan ns. seiväshyppy eli pitkäveto on aina vaihtoehto. :O

Sen verran noteerasin samaa ongelmaa, että hankin DVD-soittimen 7" näytöllä ysiysillä ennen ensi reissua. TV saa pysyä ainakin toistaiseksi poissa vaunusta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.