Euroopan leirintäalueet navigaattoriin/Auto routeen ym

NIEMINEN RAIMO 21.06.2008 19:45

Lataaminen käy helposti.Löytyy yleiset alueet .n 12000 kpl, Campingcard ACSI-alueet,Campingcheque-alueet,alueet jotka ovat max 15 km moottoritiestä. http://archiescampings.eu/eng2/ Enjoy

IPATTI VEIKKO 21.06.2008 21:20

Saat ne siinä muodossa, kuin laitteesi ne tarvii. Näkyy vain koordinaatit ja alueen nimi, ei muuta.

JANHONEN MATTI 21.06.2008 21:58

Tämä navigaattorihömpötys on mennyt liian pitkälle. Itsekkin käytän sitä, mutta eihän se mikään autuutta tuova laite ole. Veikkaampa, että noista 12.000:sta vähintään kolmannes on sellaisia johon en menisi suurin surminkaan.

Täytyyhän siitä alueesta muutakin tietää kun koordinaatit kuten:

miten alue sijoittuu kartalla suunnitellun yöpymispaikan seudulle mikä on alueen varustetaso/luokitus onko alue yleensä auki ja jos niin milloin vaaditaanko etukäteisvarausta (sesonkina usein vaaditaan) mikä on alueen hintaso mitkä maksukortit alueella käy millaiset joukkoliikennneyhteydet alueelta on (kaupunkikohteiden lähellä olevat alueet) jne. jne. Vasta kun em. seikat on selvillä tulee koordinaattien vuoro. Ja yleensä niitä tarvitaan siinä tilanteessa vain yhdelle alueelle - sille seuraavalle.

Vasta kun kohdealueen alueen kartta, navin koordinaatit ja alueiden Internetissä olevat tiedot voidaan yhdistää yhteen ja samaan näyttöön homma alkaa kunnolla toimia.

KORPPI SEPPO A J 21.06.2008 22:11

Olet Matti aivan oikeassa. Koordinaatit tarvitaan vasta, kun tiedetään, minne mennään. Mutta sieltä löytyy myös sitä tietoa. Klikkaamalla "Prafoeter's website", löytyy hyvää tietoa leirintäalueista klikkaamalla halutun maan lippua. Se on esim. minulle hyvä linkki.

Luonnikasta reissua.

IPATTI VEIKKO 23.06.2008 15:17

Se oikea osoite on Parafoeters website

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.