pm-päiville lähtijät

MÄKI MARTTI 19.06.2008 13:05

onpa kumman hiljaista Lillehammeriin lähtijöiden rivistössä vaikka Suomesta on lähdössä tosi iso joukko Norjaa kohti. terveisin martti E-ykköseltä.

HAUTANIEMI ERKKI O 29.06.2008 14:09

Terve tulossa ollan, tällähetkellä tanskan silkenborgissa. Perillä nähdään tv eki

HENTILÄ MARJUKKA 02.07.2008 12:05

Täältä tullaan!!!! Viime kesän vesisateista oppineena kumisaappaat on pakattu mukaan!!! Uudet kujeet mielessä! Innolla odotamme, kuinka koko E ykkösen porukka saa leirin pystyyn ja pohjoismainen yhteistyö alkaa! Näitä tapaamisia vanhojen ihanien ystävien kanssa en jättäisi väliin, en sitten millään! Harvoin saa nauraa viikkoa yhteen putkeen! Olen jo treenannut poskilihaksia! Samaten verrytellyt norjan kielen taitoja, punaviini on hyvä sanakirja! Viikon päästä sunnuntaina tavataan Lillehammerissa! Halataan kun tavataan! Marjukka Hyvää ja turvallista matkaa kaikille Lillahammeria kohti kiiruhtaville! Erikoisterveiset Hilkalle ja Jaakolle ja onnittelut Vuoden Matkailuautoilijoille!

KAINULAINEN JOUNI T 03.07.2008 22:09

Tervehdys kaikille Lillehammeriin matkaaville !

Valitettavasti emme piässeet mukkaa tänä vuonna. Eehän se sota yhtä miestä kaepoo, vae miten ne sannoo? Noeta vappaeta emme piässeet sovittelemaan niinkuin itelle olis parraaks käännä. Muistakeehan pittee lippu korkeella. Toevottavasti ilimojen haltijat ovat suosijollisia teille. Myökii alotellaan loma pikkuhilijoo, mutta kelit ovat kuin syksyllä konsanaan, satteista ja viileetä. Pitää pitää palttoo piällä, ettei sae piäse hakkoomaan rakkoja selekäpuolelle.

Pietäänpä lystiä ens vuonna Kuopiossa, Raahalahessa, siellähän ne seeroovat PM- kekkerit on.

Terveisin Professori ja vaimo

MÄKI MARTTI 04.07.2008 12:07

oli se harmi että professori Anjoineen ei päässyt mukaan Lillehammeriin kyllä monet hyvät keskustelut jää käymättä sekä Anjan mailman parhaat plätty kestit siirtyy myös vuodella. nyt keskitytään Lillehammeriin ja paikan päällä sitten aloitetaan värväyskampanja että saataisiin mahdollisimman monta ruotsalaista norjalaista sekä tanskalaista perhekuntaa mukaan ensi vuoden pm-päiville jotka sitten järjestetään siellä professorin kotinurkilla elikkä Kuopiossa kaikille karavaanareille oikein hyviä kesäkeliä

HAUTANIEMI ERKKI O 05.07.2008 13:23

Anja ja Jouni pitäkee Kuopiossa hyvät paikat. Hikoillaan tanskassa. Jatketaan ruotsin kautta norjaan.tv eki ja lea

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.