Vielä Tanskan Legolandista!

KIVIAHO SALLA 17.06.2008 18:47

Teiltä, jotka olette siellä käyneet, niin toivoisin saavani vielä sellaisia käytännön ohjeita paikan päällä ollessa. Onko jotain järjestystä, mikä olisi hyvä alueella kiertelyyn? Kannattaako kanniskella omia eväitä mukana? Kaikkea mahdollista, joka mieleen tulee. Olemme siellä kaksi päivää kolmen lapsen (11,7,4)kanssa.

LAJUNEN MIKA 18.06.2008 07:30

Järjestyksestä en tiedä, tosin teillähän kaksi päivää aikaa tutustua paikkoihin. Jos haluaa säästää niin ehdottomasti eväät mukaan ja jos olette viereisellä leirintäalueelta niin sieltä lyhyt matka hakea lisäevästä. Lisäksi muistakaa pyytää liput viereiseen kylpylään respasta jos eivät muuten tarjoa.

MATTILA VESA 21.06.2008 15:49

Olimme siellä viime kesänä (7,8,11 pojat), ostimme kausiliput (voimassa vuoden, mutta kun oli halvempi) ja vietimme siellä neljä päivää, ehdittiin käydä kaikki tarpeellinen läpi ajankanssa, no hurry. Asuttiin siinä läheisellä leirintäalueella, joten liikkuminen helppoa suuntaan ja toiseen. Päivällä söimme paikallisissa ravintoloissa, joita riittää, iltasella tietenkin autolla, hintataso suomen tasoa, ehkä jopa ylikin. Oikein mukavaa matkaa ja nauttikaa legojen ihmeellisestä maailmasta!!

HALMEENMÄKI JUHANI 22.06.2008 23:13

Olut on limpparia halvempaa, ja kesäkuussa sekä arkisin jonot lyhyimpiä. Missään nimessä en menisi viikonloppuna heinä-/elokuussa sinne!

MALMBERG MERJA 30.06.2008 22:00

Me oltiin siellä pari viikkoa sitten,4 aikuista ja 3 lasta, 10,6 ja 1. Välillä sateli vettä ja oli aika viileää, välillä paistoi aurinko ja tuulipuvut sai taas riisua pois. Siellä kun se vesi lentää jossain laitteissa ja jos tuulee, niin voi olla aika kylmäkin. Omia eväitä varten siellä on paljon paikkoja missä niitä voi syödä, me käytiin syömässä lännenkaupungissa.Annokset oli valtavia ja siihen nähden edullisia. Lasten annosten perunatkin oli legopalikoita. Jälkeenpäin mietittiin että alue kannattaisi käydä toisinpäin, eli kun tullaan kaikki sisään aamulla niin ei jäädä ihastelemaan pienoismalleja, vaan mennään heti laitteisiin. Lippuja ostaessa saa kartan,ja liput kannattaa ostaa leirintäalueelta niin ei joudu odottamaan jos portilla on paljon väkeä. Ja mikäli olette leirintäalueella kaksi päivää niin saatte myös kahdeksi päiväksi liput kylpylään.Ja todella niitä ei kukaan tyrkytä vaan ne pitää kysyä respasta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.