Kertoisitteko ihan oikeita hintoja noista juomapuolista?

KIVIAHO SALLA 10.06.2008 22:40

Joka paikassa käydään vertailua eri kauppojen välillä, mutta onko niissä hinnoissa niin suuria eroja että kannattaa lähteä ajelemaan ympäriinsä. Olen ajatellut, että käytäisiin Lubeckissä Cittissä. Paljonko maksaa siellä laatikollinen olutta. Jotain ihan "tavallista"? Entäs viinit? Mieluiten tietysti kantelis sellasia hanapakkauksia. Ei nyt ihan litkua, mutta sellasta keskitasosta. Mites värilliset viinakset? Onko halvempia kuin suomessa? Kiitos vastauksista.

BRUUN EERO 10.06.2008 23:23

Cittissä maksoi kolme litraa chileläistä tai australialaista hanaviiniä saman kuin pullo vastaavaa Suomessa. Oluttölkeistä panttia meidän ei-saksalaisten tarvitse Lyypekin Cittissä maksaa, muualla kylläkin. Ei mielestäni kannata ajella kallista loma-aikaa tuhlaten.

AHONEN KAI 11.06.2008 02:33

"Joka paikassa käydään vertailua eri kauppojen välillä, mutta onko niissä hinnoissa niin suuria eroja että kannattaa lähteä ajelemaan ympäriinsä."

-Ei kannata, hinnoissa senttien erot, joku maksaa jossain enemmän jossain vähemmän, Fleggaard ehkä euron halvempi kuin muut lähistön kaupat. Kokonaisuutena Pirkkamatkalaisen kannalta ihan sama mistä juomat ostat

"Olen ajatellut, että käytäisiin Lubeckissä Cittissä."

Cittissä viikonloppuisin paljon erilaisia tuote-esittelyjä/ maistiaisia, tarkan euron ihmiset saavat siellä päivän suuhunpistämiset parin tunnin shoppailulla.

"Paljonko maksaa siellä laatikollinen olutta."

6-8€,riippuen merkistä, ja panttia ei tarvitse maksaa kun täyttää lapun jossa ilmoittaa olevansa ulkomaan elävä.

HAAPANEN TIMO S 11.06.2008 19:11

Tuosta löytyy aika laaja hinnasto,eikä hinnoissa ole suuria kauppojenvälisiä eroja. J.P.Chenet 3 litraa, Suomi 25€ Saksa 8,90€ http://www.sariberner.de/easyframe.html

HALMEENMÄKI JUHANI 11.06.2008 20:54

Ja ainakin me vältyimme panttimaksuilta ihan tavallisessa saksalaisessa kaupassakin, kun ilmoitimme olevamme Suomesta ja ottavamme putelit mukaan kotiin asti. Suomalaisilla on kaverin ja rehellisen maine vieläkin.

KIVIAHO SALLA 11.06.2008 22:24

Kiitos kaikille vastanneille. Selkeytti kummasti suunnitelmia kun ei tarvi miettiä mihin menis. Tuo Sara Berner vai mikä se olikaan oli hyvä linkki. Kiitos siitä. Jos sais vielä tietää, että onko siellä Cittissä lapsille jotain? Leluja, namuja, muuta mielenkiintoista. Jotain Cittin mainoksia oon kattonu, mutta niissä on vaan sen yhden viikon tarjoukset.

LAJUNEN MIKA 12.06.2008 07:25

Kyllä sieltä löytyy lapsille vaikka mitä ja lisäksi samassa rakennuksessa iso erillinen lelukauppa.

NYBERG CHRISTINA 12.06.2008 14:09

Kun käytte Cittissä, niin käykää ihmeessä myös Plazassa, joka aivan Cittin lähellä, ajomatkaa vajaa kilometri. Monet tavarat ja juomat siellä edullisempia kuin Cittissä ja parkkialueella tilaa. Lapsille löytyy iso leluosasto sekä karkkihyllyjä metreittäin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.