ELISA on halpa Kroatiassa

EEROLA TEEMU J 17.05.2008 18:28

Ei muuten kuin siksi ettei operaattori ole ilmeisesti hankkinut kumppania taalta. Alkuun kuviteltiin, etta edes Dubrovnikissa olisi kenttaa, mutta ei vaan ole. Onneksi toisessa puhelimessa on mutta elama on... -operaattori ja se toimii kuin junan vessa. Tiedoksi jos joku aikoo viestittaa Elisalla taaltapain. Ulkona paistaa aurinko ja lampoa +24C.

KIVELÄ EERO 18.05.2008 09:13

Tässä on jännitetty onko siellä ollenkaan lämmintä. Euroviisut katsellaan ilmeisesti Hvain saarella olevassa leirialuella. Keskiviikkona laivalla Rostockiin ja perjantai iltana jo jossain Kroatiassa.

HYTTILÄ ESKO O 18.05.2008 12:30

Olen käyttänyt Elisan korttia pitkin Kroatiaa monet kerrat, myös Dubrovnikissa. Toimii erittäin hyvin. Elisalla on roaming-sopimus 3:n operaattorin kanssa siellä. Joudut varmaan hakemaan vikaa muualta. http://matkaviestinta.elisa.fi/public/elisa.do?id=hen_roaming,operaattori_listaus_0002.htm

JANHONEN MATTI 18.05.2008 13:20

Sama täällä. Olen pari kertaa soitellut sieltä Elisan liittymällä, ilman mitään ongelmia.

EEROLA TEEMU J 18.05.2008 16:19

Ei viitsita etsia vikaa, kun puhelin valilla toimi Slovakian puolella ja taas sammui Kroatiassa. Jos niilla on "lomakausisopimus". Ongelmaa ei ole koska matkassa on toimivankin operaattorin puhelin. Tulee halvemmaksi kun vaimo saa vain minulta luvan soittoihinsa. Eraalla toisellakin suomalaisella oli ongelmia Porecissa, mutta ehka vika on sitten puhelimessa, mika on aika uusi monitaajuuslaite. Elisa lentaa kuitenkin vaihtoon heti Suomessa.

Ilmoista epatietoiselle senverran, etta lampoja on piellyt koko parin viikon ajan 20-25 valilla ja sadetta on ollut yhteensa n. tunti. Lupaavista pilvista huolimatta yollakin oli 15 plussaa.

Kun ei ole vahaan aikaan tullut taalla kaytya, niin melkoinen kehitys on havaittavissa. Hintataso on liki Suomen luokkaa, mm nafta n. 1,3 euroa ja muutenkin osataan rokottaa. Vanhat Titon aikaiset kontrollisysteemit jyllaa )passit aina kanissa, vaikka olisi korttikin)ja machot nahkatukat on aika nihkeita palvelemaan "rikkaita". Kampparit on kunnossa, mutta ei ihan halpoja nekaan. Vahinko etta Montenegrosta ja Bosniasta sellaisia ei tahdo loytya lainkaan, mutta sinne mennaan. Dubrovnik on taynna jenkkituristeja suurilla risteilijoilla ja muutenkin meikalaisen vartalolle sopii parhaiten pienemmat historiakohteet, joita todella loytyi rannikon varrelta mm. KRK.

JANHONEN MATTI 18.05.2008 16:56

Palasin viikko sitten manner-Kreikkaan tekemältäni matkalta Italian-Slovakian-Kroatian-Unkarin-Puolan ja Baltian maiden kautta kotiin. Sen havainnon tein, että näissä uusissa EU-maissa palvelujen hintataso ja mm. camping-alueiden hintaso on nopeasti harmonisoitumassa Keski-Euroopan hintason kanssa. Hintatietoisuus EU:n sisällä kulkee maasta toiseen näköjään huomattavasti nopeammin kun laatutietoisuus. Muutama vuosi vielä ja ns. halpaa kohdemaata karavaanarille Euroopasta tuskin enää löytyy Romaniaa ja Bulgariaa lukuunottamatta, joissa niissäkin turistikohteiden hintataso kohoaa nopeasti ja joka tapauksessa nopeammin kun palvelujen taso.

EEROLA TEEMU J 18.05.2008 20:43

Niin se on, ettei Elisa ole muita halvempi. Se alkoi toimia, kun vaihdettiin korttiin mukana ollut vanha vararunko. Ilmeisesti vain uuden puhelimen asetuksissa on jotain hamaraa, joten anteeksi kaikille jotka ovat kokeneet tulleensa kaltoin ja vaarin kohdelluiksi. Itse sain sankarin sadekehan vaimon suunnalta, mutta muutenhan aiheutin vain turhaa hamminkia. ELISA on ihan OK naillakin seuduilla joten anteeksi taman ketjun aloittaminen. Ilman tietoanne ja kokemuksia vaimon puhelin ei olisi alkanut toimia. Ilmat alkaa muuttua vetisemmiksi, mutta lamminta riittaa edelleen.

HYTTILÄ ESKO O 18.05.2008 21:09

Yritä pitää ilma lämpimänä. Laiva lähtee kylläkin vasta 29:s päivä ja senkin jälkeen menee vähän aikaa ennenkuin siellä olemme, kun emme suoraan aja. Elisan kortti on kyllä mukana. ps ei ole kaltoin kohdeltu, kunhan on neuvottu.

KERÄNEN KAUKO I 19.05.2008 20:08

Tulin juuri reissusta ja myös Kroatiassa toimi Elisa. Ei mitään ongelmia. Oltiin Zadarissa ja Istrian-niemellä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.