Matkakirja Keski-Italiaan!

SILMUNEN HANNU 24.05.2015 16:47

Perjantaina painosta valmistui uunituore matka/opaskirja Keski-Italiaan, mikä esittelee mm. kivikautisia asuinluolia, etruskien hautoja ja kallioon kaivettuja, syviä jopa puolen kilometrin mittaisia kävelyreittejä, kuumia luonnonlähteitä missä voi kylpeä, erakkomunkkien luolakirkkoja, rauniokaupunkeja metsän keskellä, roomalaisia ja etruskein aikaisia kaupunginpohjia ja luonnon ihmeellisyyksiä kuten kuplivia järviä.

Kirja esittelee yksityiskohtaisesti 47 kohdetta joista n.40 on sellaista, mitä mikään suomalainen matkakirja ei ole aiemmin esitellyt.

Unelmakohteita yhtälailla lapsiperheille, seikkailijoille, nautiskelijoille kuin nojatuolomatkalaisille!

Lisätietoja kirjasta Tavaratori-osiolta otsakkeella Matkakirja saapunut!

t.Kaarina

Käyttäjän lisäys viestiin 24.5.2015 klo 16:48:35 Kirjan nimi on Etruskien mailla - Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin.

SILMUNEN HANNU 03.06.2015 19:00

Kirjaa saa nyt myös Turusta Best- Caravanilta, Helsingistä Helsinki Caravanilta ja Jyväskylästä Jyväs-Caravanilta!

Ja ihan kohta jostain Akateemisen kaupoista.

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 30.06.2015 18:42

Tein kirjalle omat facebook-sivut ja kerron siellä pikkuhiljaa, kohde kohteelta niiden taustoja, jotain extraa siis "kulissien takaa" ja laitan esille kuvia, mitkä kirjaan eivät mahtuneet. Jokaisesta kohteesta laitan esille myös kuvat p-paikasta, ja teen myös goglekartan, mille laitan kohteet ja matkaparkit tyhjennys/täyttömahdollisuudella.

Nyt sivulla on kilpailu, missä joku voittaa Etruskien mailla-kirjan ystävälleen ja joku sen itselleen!

https://www.facebook.com/pages/Etruskien-mailla-Polkuja-Toscanan-ja-Lazion-salaisuuksiin/949353148449022?ref=aymt_homepage_panel

t.Kaarina

NYMAN MATTI 30.06.2015 22:32

Kaarinan kirja on nyt luettu ja voisiko kirjaa lukea paremmassa paikassa kuin Italiassa. Upea, kuvaileva ja hyvin kuvitettu karttoineen ja kuvineen. Harmittaa näin jälkikäteen, olen ollut samoilla alueilla 3 viikkoa aikoinaan, mutta eipäs noista mitään tiennyt. Olisi ollut pieni vaiva tutustua uskomattomaan historiaan.

Varmaan meitä kaikkia kiinnostaa historia ja kuten Kaarina kirjoittaa Etruskien tuntemattomasta historiasta niin tuo kirja aukaisi ainakin minulle paljon ko. asiasta.

Kirja kannattaa kyllä hankkia pelkästään jo tuon historian mutta myös tavan matkailla, takia. Kaarina kuvaa todella hienosti heidän matkojaan.

Tämän tyyppisiä teoksia kun olisi vaan enemmän. Voiskohan joku julkaisija Italiassa tai Saksassa olla kiinnostunut Kaarinan kirjasta?

Iso kiitos Kaarinalle upeasta kirjasta ja vaivannäöstä kirjan eteen! t. Matti

SILMUNEN HANNU 01.07.2015 17:15

Matti, sanoillasi on todella iso merkitys minulle. Kiitos.

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 02.07.2015 16:31

Matti, mulla on toive löytää jostain joku apuraha kirjan käännökseen vaikka sitten englanniksi, (Ja/tai saksaksi) ja saada kirja sitten myös kv-markkinoille.

Kun edellistalvena juttelimme erään kansallispuiston johtajan kanssa, ja kerroin tästä projektista, oli hän todella innoissaan asiasta ja toivoi että tekisin heti kirjasta sekä englannin että suomenkielisen.

Eli mitä ilmeisimmin sillä olisi kysyntää Suomen ulkopuolella, ehkä paljon enemmän kuin Suomessa.....ollaanhan me aika pieni vähemmistö noista tuollakin seudulla liikkujista...

Pitäisi saada siis vain joku rahoitus hankkeelle....

t.Kaarina

Ps.Ensi viikolla kirjan pitäisi ilmestyä Suomalaisen Kirjakaupan Turun, Raision, Salon,Tampereen, Kuopion, Jyväskylän, Rovaniemen, Oulun ja pääkaupunkiseudun myymälöihin!

NYMAN MATTI 04.07.2015 21:58

Moi Kaarina

Pieniä ajatuksia noihin muihin maihin laajentumiseen. Viestitellään sähköpostilla.

t. Matti

SILMUNEN HANNU 06.07.2015 15:02

Matti, kiitos, mielellään otan vastaan sähköpostia!

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 08.07.2015 16:10

Kun tilaat kirjan tänään seitsemään mennessä, lähtee se saman tien postiin. Sen jälkeen toimitus hetkellisesti hidastuu kirjailijan lähtiessä polkemaan kohti Puolaa.

Katso lisätietoja Tavaratori-osastolta!

Antoisia seikkailuja itse kullekin!

t.Kaarina

SILMUNEN HANNU 25.08.2015 14:54

"Silmunen Kaarina (Kaarina / Piikkiö): ETRUSKIEN MAILLA. Polkuja Toscanan ja Lazion salaisuuksiin. ”Tavallinen matkailija” Kaarina Silmunen on tehnyt suurtyön kerätessään kirjaansa vähemmän tunnettuja historiallisia nähtävyyksiä muinaisten etruskien asuma-alueelta nyky-Italiasta, Rooman pohjoispuolisista maisemista. Kohteet on kuvattu yksityiskohtaisesti niin sanoin kuin kerrassaan suurenmoisin valokuvin ja karttapiirroksi. Kuvaus pohjautuu tekijän omiin kulkemisiin, mutta tekstissä toki avautuu pala palalta mennyttä maailmaa: etruskien mahdollisia elämänmuotoja, myöhempää roomalaisuutta, keskiaikaa ja myös tuoreempaa historiaa ja tämän päivän elämää. Kokonaisuus on tavanomaisiin matkakuvauksiin nähden virkistävä poikkeus perusteellisuudessaan ja myös kohteidensa vuoksi. Lukija kokee teoksen erityisenä ansiona sen huolellisuuden ja paneutumisen, mitä teoksen kokoaminen on tekijältä vaatinut."

Omakustannekirjakilpailun (Möllärimestari) arvio kirjasta. Ei tullut voittoa mutta osallistuinpahan kuitenkin .

t.Kaarina

Jouni Silvo 25.07.2017 12:07

Hei!
Kiitos erinomaisesta kirjasta. Nyt kuluvana kesänä olimme vajaan viikon ajan vaunulla leirissä Bolsenassa ja kävimme kirjan esittelemissä kohteissa " nupilla". Aivan uskomattomia kokemuksia. Kohteita ei ikinä olisi löytynyt ilman kirjan erinomaisia ohjeita.Useimmissa kohteissa olimme aivan yksin , ilman suuria turistijoukkoja rauhallisen luonnon keskellä Paljon jäi vielä näkemättä. Uusi matka on lähivuosina suunnitteilla.
t. Anne-Maija ja Jouni

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.