Tallinnan autokorjaamo.

SAVOLAINEN TOIVO 21.03.2014 15:24

Hei!

Onko kukaan lajikaveri korjauttanut autoa Tallinnassa? Minkalaiset kokemuk- set ja hinnat?

Ajattelin,kun olen lähdössä Eurooppaan Latvian kautta laivalla, vaihdattaa jakopäänhihnan ja muuta vastaavaa.

Jos on kokemusta ja korjaamon nimi ja osoite olisi kiva saada se. Kun siellä on kuitenkin kustannustaso matalampi kuin meillä.

Neuvosta kiitollinen.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 21.03.2014 15:32

Pari kertaa käynyt siellä pajalla, pelkkiä hyviä kokemuksia. Merkkiliikkeet löytyy kaikille automerkeille, orkkisosat löytyy, tekevät huolellisen työn siisteissä tiloissa.

Suht sama tilanne kuin meilläkin, on nyrkkipajoja ja isoja merkkiliikkeitä, erona vain se, että lasku on kolmanneksen pienempi.

Viime kesänä yksi puhelu, kaveri tuli paikalle, koeajoi auton ja teki diagnoosin, egr-anturi viallinen, vei auton mennessään, palautti kolmen tunnin kuluttua, löin 150€ käteen ja olin tyytyväinen, auto pelitti taas normaalisti. Ja ajankohta oli kesäinen lauantai-iltapäivä. Tarmolle terveiset.

NOVA KAI 22.03.2014 09:47

Olen vaihdattanut Jakohihnan Pärnussa paikallisessa Fiat merkkihuollossa joku vuosi sitten, hinta oli puolet Delta auton hinnasta. Huoltokirjaan tuli asiallist leimat ja takuut työstä. Tilasin huollon Konsen leirialueelta respan kautta, voin suositella.

HONKANEN JAAKKO 22.03.2014 20:16

Paidessa Sirden auto / henkilö ja matkailuautot Roosna - Alliku. Paki-auto / Paketti ja Asunto autot Ja Maastoautot Maasturid Oü ja hinnat on jotain muuta kuin Suomessa , takuut samat kuin meillä. Tuntivelitus 20 -34 E ja Paidessa vielä hyvä Boss autosähkökorjaamo. Hintaesimerkkinä. 13 napaisen pistokkeen asennus Maza ja Mitsubi maasturiiin 250€ kaikkine osineen ja töineen.

Lisää tietoa saa; www.esnankeidas.com

LAINE MARKKU 22.03.2014 21:15

Viime syksynä oli melkoinen yllätys kyun kysyin PÄrnun Fiat-huollossa Fiatin 30 000 km huollon hintaa, ja olin kysynyt saman hinnan Helsingin Deltasta. Hinta oli kalliimpi kuin Helsingissä -yli 400 euroa! Kävin vielä paikallisen ystävän kanssa varmistamassa, että olin ymmärtänyt asian oikein ja näin oli.

Sensijaan Toyotan huoltaminen Pärnussa on ollut selvästi edullisempaa. Kerronpa vieä pienen tapauksen: Toytotan parkkivalon vaihto on todella vaikeaa kun sinne ei saa etupään osalsta käsiä väliin. Vein Pärnun huoltoon, kaveri haki auton ja toi 10 min päästä takaisin. Paljonko maksoi - yhden euron!

SAVOLAINEN TOIVO 23.03.2014 10:10

Terve!

Oliko se Fiat firma mikä tuossa Fiatin kansainvälisessä huolto-oppaassa on.Eli Plussliin Ou. Vai oliko joku toinen.Muistatko? Puhuiko ne suomea ja englantia?

Kiitos jos ehdit vastata.

Käyttäjän lisäys viestiin 23.3.2014 klo 10:13:08 Tarkoitus oli kysyä sitä Nova Kailta,joka oli vaihdattanu jakohihnan siellä. Juuri sitä minäkin meinasin siellä vaihdattaa,kun olen menossa Eurooppaan Latvian kautta.

NOVA KAI 23.03.2014 16:56

Pärnun Fiat diileri vaihtanut kiinteistöä, nykyään www.unitedmotors.ee. Uskoisin palvelun toimivan ainakin englanniksi ja suomeksi netin kautta. Hinnat kannattaa tarkistaa etukäteen jotta voi tehdä vertailuja. Ei kaikki ole Eestissä enää edullista. Viimme kesältä kokemusta Puolan Fiat huollosta, Hyvin pelasi nopea ja edullinen, huohotinletkun sähkövastuksen uusinta vikamuistin nollaus ym. pientä puolet suomen hinnoista, työ otettiin ilman ajanvarausta koska turistia halutaan palvella, joskus näinkin. Terv. Kaitsu

ANTTILA MARKKU 23.03.2014 18:36

Kannattaa tarkistuttaa sen 13 napasen rasian kytkennät.Siihen tulee ainakin Hyndaissa järkyttävän kallis johtosarja joka lähtee sieltä konehuoneesta.Sitten siellä takalaatikon sivupaneleiden takana on kytkentärasiat joista ohjataan takasumuvaloja ja luultavasti myös peruutusvalot vaihtuu vaunuun.Myöskin perutus tutkan ohjaus kun vaunu on kytkettynä on siellä.Minulla osa noista piti hoitaa takuun piikkiin.

Käyttäjän lisäys viestiin 23.3.2014 klo 18:37:56 "tehdas asennus"suomessa.

NIEMINEN KALEVI 29.03.2014 23:57

Ei tuo nyt ihan halpa ollut,tein asuntoautoon saman remontin 112.00e Että se siitä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.