Karavaanarin Tavis Eloa & Elettyä Arkea Etelässä

Jari Siltala 12.06.2020 01:18

Nyt aloitan uuden sarjan Karavaanari Tavis eloa & ja elettyä arkea etelässä.
Tässä jaksossa alussa pyöräilemme campingilta noin 4 km päähän Fortunan kaupunkiin kauppareissulle.Lauantaina syömme lihakeittoa ja minä poika pääsen tiskaamaan.Seuraavaksi vietämme päivän Spa kylpylässä josta myös upeata iltavalaistus videota.Päivän päättää ruokailu Cafe Ravintola Teatrossa .Lopuksi lyhyt kuvaus Dronella kuumaisemista jotka ovat muutaman kilometrin päässä Campingilta.Tulevissa jaksoissa ,markkinoita,nähtävyyksiä shoppailua ja normi eloa karavaani matkalla.
Tilaamalla kanavani pysyt menossa mukana.Matkustamisella on erityinen paikka sydämessäni ja haluan jakaa kokemukseni kaikille keitä se kiinnostaa.Uusi video joka viikko perjantaisin viimeistään klo14.00 ..

https://youtu.be/v2hIu0QSA4k

Kaj Nyyssönen 22.06.2020 10:17

Tämä oli mielenkiintoinen esitys karavaanarin arjesta. Esitys oli hyvin tasaspainoinen esitys karavaanarielämästä ja siitä mitä ympäristö tarjoaa meille.

Kaj Nyyssönen 22.06.2020 10:17

Tämä oli mielenkiintoinen esitys karavaanarin arjesta. Esitys oli hyvin tasaspainoinen esitys karavaanarielämästä ja siitä mitä ympäristö tarjoaa meille.

Jari Siltala 23.06.2020 01:43

Kaj Nyyssönen me vaimoni kanssa pidämme normaali elosta tuolla etelässäkin.Viihdytään omassa kulkineessa hyvin .Kauppareissut tuovat välillä vaihtelua.Tykkäämme kokkailla itse.Ajelemme polkupyörillä.Joskus teemme niillä vähän pidempiäkin retkiä.Oikeastaan meidän elo noissa maisemissa ei liioin eroa kotomaasta muutoin kun autoon tulee talviaikaan hiukan enemmän kilometrejä ,Myös lämpö on se mistä nautimme.

Kaj Nyyssönen 23.06.2020 15:48

Korona muutti meidän arkirutineita radikaalisesti. Normaalisti me syömme päivän pääaterian aina ravintolassa mutta runsaan aamiaisen autossa. Kun ravintolat sulkivat ovensa oli minun aloitettava ruuaan valmistus vaimo ei ole tehnyt ruokaa sairastumisen jälkeen enkä minä sitä ennen. siis syömme valmiseineksiä. Tänää on vuorossa on mökillä uudet perunat ja silliä.

Ravintolat ovat jälleen auki mutta emme vielä ole syöneen niissä. Matkalla Portugasliin lokakuussa tämä todennäköisesti muuttuu. Ennen koronaa tiskasin aina autossa en käyttänyt kertaakaan kämppärin tiskauspaikkaa. Pelkällä aamiaisella tiskimäärö on niin pieni - kahvi ja voileipiä erilailla päällysteillä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.