yli yön parkit listaa ...

HAIMAKAINEN JUHA 02.07.2007 20:53

Voisi olla hyvä idea kasata jotain listaa hyväksi ja rauhallisiksi havaituista puskaparkeista keskuksien läheisyydessä...??

Itse olen helsingissä yöpynyt muutamia kertoja Pohjoinen Hesperiankatu 35 kohdilla.

NIEMINEN RAIMO 02.07.2007 22:20

Mikä jottei.Listanpitoa pitäisi kysyä Ipatin Veikolta koska hän on kaikkien koordinaattien Isä,ei siis Äiti.Koordinaatitkaan ei ole pakolliset,koska osoitteen mukaan ne voi tarkistaa ja lisätä sitten kyseisen paikan kohdalle sekä osoite että koordinaatin,koska kaikissa navigaattoreissa ei ole tätä koordinaattien syöttömahdollisuutta,eikä kaikilla ole navigaattoria,osoite on siis hyvä.

KORHONEN KARI 02.07.2007 22:35

No heti yx:Potti Kokkolassa,Satamakadun perukoilla,Moottorivene kerhon satama. Yöpymisen hinta 7€,wc on ja vettäkin saa.23°02'10"E ja 63°50'15"N.Vartioitu koko yön.Muutama auto/vaunu mahtuu.Ravinteliin maksu ja on siellä pöperöakin ja juomaakin saatavilla.Eivät mitenkään virallisesti ole yönyli- listaan ilmoittautuneet vaan eihän nuo poiskaan ajaneet kun satamamaksun maksoin.

PALIN MATTI 02.07.2007 22:36

Eikä sitä äitiäkkään kannata hävetä. Se ku sattuu olemaan Uppsalan arkkipiispa...:-) Mutta asiaan. Tuosa Haaparannala näyttäs olevan aika hyvä ja suosittu yönylipaikka siinä Ikean takana olevan liikekeskuksen pihala. Tännäänki näjin sielä ainaski kakskymmentä vaunua seisomasa. Joisaki olit antennikki ylyhäälä ja puutarhavermeet siinä vaunun eesä levällään. Olisko net tuota Kalottijatsiporukkaa, jokka eivät ole vielä voineet suoriutua taipaleelle. Syystä tai toisesta...

LAMPI REIJO 02.07.2007 23:12

Hyvä idea . Itse olen ollut monesti markettien parkkipaikalla ja uimahallin pihalla yötä asuntoautolla ,ovat olleet rauhalisimpiä paikkoja.ABC huoltoasemat ovat rauhattomia yöllä (rekat ja nuoriso).

HAIMAKAINEN JUHA 02.07.2007 23:58

Itse olin kerran Jyväskylän Cm pihassa, sen uudemman mikä on Bilteman läheellä. Nii tuli joku hullu juoppolauma ulvottaa kumia ja ajaa ympyrää siihen viereiseen parkkiloossiin varttitunniks ...tais olla varastettu autokin ei kai kukaan niin hullu että omat renkaat ajais sököks ??

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.