WC-jutut tuntuvat kiinnostavan..., mutta entäs nuo hyvät leiripaikat ?

KURO HENRI 12.06.2007 18:23

Niin päätin tänä aamuna rohkaistua ja kokeilla, josko arvoisilta karavaanari-ystäviltä voisi saada vähän vinkkiä kivan Juhannus-paikan valintaan. En voi oikein uskoa silmiäni, kun huomaan, että pelkästä WC-paperista riittää keskustelua 20 !!! viestin verran... Pas...puhujiako karavaanarit loppujen lopuksi ovatkin ;-)). No, eipäs nyt kuitenkaan hermostuta ! Sainhan minäkin sentään yhden kunnollisen vinkin (kiitos) parin "myötälaulajan" kera (siis jopa 3 viestiä yhteensä). Paikat vain ovat turhan kaukana, kun aikaa on vain lyhyesti tällä kertaa. Siis onkohan vähän lähempänä Helsinkiä, jotain rattoisaa Juhannuksen viettopaikkaa, josta teillä olisi omakohtaisia kokemuksia. Ja eiköhän niitä "ihmisiä" löydy muualtakin kuin vain sieltä Savo-Karjala linjalta ;-))

Nimimerkki: Juhannusvinkeistä edelleen kiitollinen.

TIKKANEN MIRJA 12.06.2007 18:36

Hankalaa vastata täältä pohjoisesta, mutta Vihdin Pääkslahti on minusta ihan kiva. Myöskin ainoa paikka josta minulla on kokemuksia pääkaupunkiseudulta =) Maalaismaisemaa, ja ranta sopivan kaukana jos pikkusia mukana. Ja katsoo vähän haluaako rauhallisempaan paikkaan vai päärakennuksen lähelle jossa on varmaankin karaookkea illalla.

No pitäähän se wc-paperiasiakin keskustella, me ainakin alussa ihmeteltiin että mikäs paperi ois paras.

PALIN MATTI 12.06.2007 18:57

No jos sie kerta tsadia läheltä haluat ja vielä hyvän Johannespaikan, ni ei siihen kartale jää ku Mellajärvi. Ehän mie sille mittään voi... :-)

HEIKMAN RAIMO 12.06.2007 20:41

Niin ja WC-ssä tulee käytyä joka päivä, kun leiripaikassa saattaa viipyä jopa 2 vuorokautta... eino.. leikki leikkinä, ootko käyny Heinolan Heinäsaaressa kattomassa ku kiireiset menee siltaa pitkin ohi? Siisti ja simppeli leirintäalue... T:Hekku!

VARTIAINEN JOUKO G 13.06.2007 01:22

Oletkos Henkka unohtanut sen tärkeän tosiasian että paskantaminen on tiettävästi ainoa inhimillinen nautinto joka ei luo himon kaltaista riippuvuutta. Siksi kai tuo WC-paperikin on kirvoittanut runsaasti riimittelyjä - itse aihetta sivuten. Mutta varsinaiseen asiaasi mennäksemme et tullut maininneeksi Jussin juhlillesi tarkempaa vaatimustasoa. Siis liittyykö siihen myös lasen viihtyminen vai teetkö juhannusreissun vain paremman puoliskosi kanssa nautiskellen. Lasten kanssa ja ehdoilla suosittelen pääkaupunkiseudun ympäristön lukuisia SFC-jäsenalueita tunnetusti rauhallisempina juhannusrientopaikkoina kuin nämä kaupalliset Camping-alueet. Jos taasen pääset nautiskelemaan juhannuksesta aikuisenoikeilla ehdoilla niin suosittelen esim. tätä meidän Lempivaaran aluettamme. On vaivattoman lähellä Helsinkiä ja aikuisille löytyy varmasti sopivaa ohjelmaa juhannustansseine kaikkineen. Jotta tervetulo viihtymään hivenen railakkaammassa menossa ja ilmapiirissä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.