Vuohenjärven leirintäalue?

JYLHÄ HANNU 27.08.2007 13:58

Onko kokemuksia Salon kupeessa olevasta alueesta? Millainen, onko siisti?

Meillä on kokemus vain alueen rannalla kelluvan "leikkimökin" nurjalta puolen tiirailusta. Pidimme sadetta siellä melontareissun aikana ja lähes upotimme koko härvelin. Tai Hannu upotti: minä kun astuin ponttoonille, upposi se vain 10 cm meren pinnan alapuolelle. Siippa kun astui, oltiin jo 40 cm alempana. Että ois kannattanu pysyä kajakissa vaan... :) Kastuttiin siis oikein kunnolla loppujen lopuksi. :)

Mutta uteliaisuus alkoi kaihertaa. Kannattaisko aluetta kokaista leiriytymismielessä? Onko joku viettänyt aikaansa siellä?

Virpi

UUSITALO MARKO 27.08.2007 15:44

Itselläni on yhden yön kokemus Vuohensaaren leirintäalueesta ja se kokemus on hyvin negatiivinen.

Leirintäalueen yhteydessä sijaitsee kaikenlaista muutakin toimintaa. Alueella toimii mm. tanssilava ja kesäteatteri, jotka tuovat alueelle muutakin väkeä kuin pelkkiä leiriytyjiä.

Pari vuotta takaperin erehdyimme ajamaan vaunun parkkiin ruohokentälle lähelle kesäteatterin näyttämön porttia. No, hajurakoa jätettiin muutama kymmenen metriä, vaikka vaunupaikkoja olisi ollut lähempänäkin porttia. Samana iltana oli jonkin perisuomalaisen rillumarei-näytelmän ensi-ilta. Yleisöä saapasteli paikalle vaunumme kahta puolta, mutta tämä oli vielä pientä. Varsinaista näytöstä saimmekin parin tunnin ajan kuunnella ihan ilmaiseksi livenä vaatekaapin kokoisista kaiuttimista.

Jossakin vaiheessa yleisö poistui jälleen etuteteltan naruihimme kompastellen, mutta itse näytelmä ei vain ottanut päättyäkseen. Musiikki ja juopuneiden mökellys kantautui kaiuttimista helvetillisellä desibelimäärällä ja vain vahvistui mitä pidemmälle ilta ehti. Paikalle jääneet näyttelijät näyttelivät kaiuttimien välityksellä juopunutta aina kello viiteen asti aamulla kenenkään puuttumatta asiaan. Ja hyvin näyttelivätkin. Pääosissa oli melko tunnettuakin näyttelijäkaartia. Metelin on täytynyt kantautua kesäyössä Salon keskustaan saakka. Viiden jälkeen seurue poistui keskenään riidellen jonnekin Salon suuntaan. Ja vielä kerran etuteltta heilahti...

Aamulla kävin valokuvaamssa juhlapaikan ja samalla sammuttelin virrat äänentoistolaitteista. Näyttämölle jääneillä tyhjillä pulloilla, jopa niillä ehjilläkin, olisi voinut ostaa pienen yksiön.

Eli mikäli aikoo yöpyä kyseisellä alueella, pitänee varautua valvomiseen.

SILMUNEN HANNU 27.08.2007 15:51

En Salosta tiedä,mutta ainakin Piikkiössä kesäteatterikausi päättyi eilen. Jotta voi olla että Vuohensaaressakin on jo rauhallisempaa.

t.Kaarina

HUOVINEN SIRPA 27.08.2007 17:28

Viime vuonna oltiin Vuohensaaressa Syyskuun lopulla Perjantaista Sunnuntaihin, eikä mitään moittimista. Toki silloin oli jo teatteri ja tanssilavakausi ohitse Tykkääminen on tietysti makuasia, melko vaatimaton, mutta meille se oli ihan sopiva.Muutama autokunta oli paikalla,Sakemanneja ja Hollantilaisiakin. Kun käy testaamassa,niin sitten tietää..?! Terv.Esko.

JYLHÄ HANNU 28.08.2007 07:38

Meteli ja örveltäminen ei kuulosta kyllä houkuttelevalta. Mutta jos sinne syksyllä uskaltaisi, niin millaiset olivat huoltotilat? Oliko suihkut siistit vai nekin kuin örvellettyjä? Mericaravanhan on oikein siisti, ollaan oltu siellä usein. Mutta aina pitäisi keksi uusia kohteita...

UUSITALO MARKO 28.08.2007 07:57

Huoltotiloista ei ole jäänyt mitään erityistä mieleen. Ei plussaa eikä miinusta.

Ja tuskin se örvellyskään ihan jokaöinen riesa on. Meillä taisi käydä vain ajankohdan suhteen huono tuuri.

HUOVINEN SIRPA 28.08.2007 12:17

Huoltotiloista ei meillekään jäänyt mitään erikoista mieleen, mutta jos ne olisivat olleet kovin törkyiset, sen varmaan muistaisi. Näytti siellä olevan muutamia kausipaikkalaisiakin, mikäli oikein tulkitsin. Ravintola on siellä mäen kukkulalla jossa näytti käyvän jonkinverran paikallista väkeä. Kaupungin keskustaan on n.6km. joten hyvällä säällä se on ihan passeli fillarointimatka. Terv.Esko

PAJULA JOUKO 28.08.2007 21:39

Värikäs kuvaus Vuohenjärven Via Dolorosasta! Saimme vaimon kanssa piristävät naurut. Tästä saa hyvää osviittaa sille että aina pitäisi yrittää arvioida mikä mikäkin yöpymispaikka on, vaikka olisi turvallisella leirialueellakin.

Vapaaparkissa riskimomentit ovat tietysti moninkertaiset. Kerran olimme vapaaparkissa erään hiljaisen ravintolan soraisella kentällä yksin, mutta emme olleet saaneet edes matkaeväitä syötyä kun jo yhdistelmämme ympärillä oli parkkeerattuja autoja jokapuolella. Syy: alkamassa oli Janne Tulkin konsertti ko. ravintolassa. Johtopäätös: ennen pysäköimistä olisi voinut käydä lukaisemassa ohjelmajulisteet ravintolan seinästä...

HUOVINEN SIRPA 29.08.2007 08:38

Liittyyks tää sun tapaukses nyt jotenkin Vuohensaareen?? Terv.Esko

TIKKANEN MIRJA 29.08.2007 09:12

No liittyyhän se. Kannattaa katsoa mihin parkkeeraa =)

HUOVINEN SIRPA 29.08.2007 12:32

No eihän se liity. Kaverihan oli vapaaparkissa erään hiljaisen ravintolan soraisella kentällä jne.... Vuohensaari on leirintäalue ja käsittääkseni siellä ei olla vapaaparkissa. :=]] Terv.Esko

PAJULA JOUKO 29.08.2007 12:40

Ei sinänsä liity itse Vuohensaareen, mutta ajattelinpa antaa Marko U:lle vaihteeksi positiivista palautetta hauskasta kirjoituksesta sikälikin kun tuolla Vaunupalstan puolella äskettäin osallistuttiin ikuisuuskysymyksen "Vetoauton vetotapa" jankkaukseen.

Tuo kuvaamani kokemus tapahtui Merikarvian kalasatamassa ja sen rantaravintolan lähistöllä, jonka nimeä en muista. Siinä on samalla on myös isohko satama-alueen aukio ja parkkipaikka. Kelpaa mielestäni hyvin freepark-paikkoja keräilevän karavaanarin luetteloihin (lisähuomiolla tsekkaa ravintolan ilmoitukset ja mahdolliset P-kielto- ja Caravan-kieltomerkit...).

UUSITALO MARKO 29.08.2007 14:56

Kiitokset palautteesta. Se Merikarvian satamassa sijaitseva ravintola on nimeltään Krookan Helmi. Siellä järjestetään paitsi yksityistilaisuuksia, myös Ouraoopperan nimellä kulkevaa musikaalia. Varsinkin tyynenä kesäiltana ulkotiloissa järjestetyn oopperan meteli kantautuu erinomaisen hyvin myös lahden vastakkaisella puolella olevalle Mericampingille. Mutta merikarvialaisten kunniaksi on sanottava, että he osaavat yleensä lopettaa oopperansa ajoissa.

Sattuneesta syystä tulee usein käytettyä Krookan satamaa ja näyttää siinä parkkipaikalla moni matkailuajoneuvollaan yöpyvänkin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.