Uusi matkaparkki Forssassa.

Timo Haapanen 13.06.2022 10:03

Kaupunki sai sen aikaan pitkän väännön jälkeen. Paikaksi valikoitui Prisman ja Loimijoen välinen asfalttikenttä joka on jäännös paikalla olleen sahan tukkilaanista.

Palveluja ei ole muuten kuin mitä Prismalla on. Sijainti on aivan erinomainen, haittana saattaa olla nuorison kuminpoltto Prisman parkkipaikalla.

Laitoin paikan Park4nightiin
https://park4night.com/lieu/335981/#.YqbfiHbP270

Kartta
https://goo.gl/maps/w45gGwtprYjkWfg27

@timppa

Lauri Niittynen 13.06.2022 18:12

Yksi hyvä syy olla menemättä Forssaan (tai muulle vastaavalle paikkakunnalle). Matkaparkki, josta palvelut puuttuvat ja nukkuminen onnistuu usein jo klo 3 jälkeen, osoittaa kaupungin vastenmielisyyden karavaanareita kohtaan. Vaikka mitään muuta ei tehtäisikään, matkaparkin perustehtävää eli nukkumispaikkaa, ei saisi pilkata. Kaikinpuolin parempaan tulokseen pääsee menemällä jonnekin muualle viettämään yönsä, samalla voi äänestää rahoillaan toisen paikkakunnan palveluiden puolesta. Mutta jos on pakko mennä tuollaiselle paikkakunnalle ja matkaparkkiin, niin eipä tule sanomista yön yli pysäköimisestä, onhan sekin etu. Vaikka harvassa paikassa tulee, jos on itse siististi ja hiljaa.

Onko muuten joku löytänyt Suomesta päättyvän tien/kadun, jonka päässä ei ole tarvetta käydä kääntymässä yöllä?

Timo Haapanen 13.06.2022 19:33

Kaupunki on ollut erittäin myötämielinen vaanareiden suhteen, vääntöä oli vain siitä minne parkin saisi tehtyä niin että se olisi keskustassa.

Ei taida olla keskustaparkeissa palveluja juuri missään. Eiköhän tuonnekin sellaiset osaa mennä ketkä omillaan pärjäävät. Itse olin edellisviikolla vastaavanlaisessa paikassa Ukissa, ei ongelmia.

@timppa


En asu tuossa kaupungissa, lähellä kyllä.
muokattu: 13.6.2022 19:36

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.