Uusi matkaparkki Forssassa.

Timo Haapanen 13.06.2022 10:03

Kaupunki sai sen aikaan pitkän väännön jälkeen. Paikaksi valikoitui Prisman ja Loimijoen välinen asfalttikenttä joka on jäännös paikalla olleen sahan tukkilaanista.

Palveluja ei ole muuten kuin mitä Prismalla on. Sijainti on aivan erinomainen, haittana saattaa olla nuorison kuminpoltto Prisman parkkipaikalla.

Laitoin paikan Park4nightiin
https://park4night.com/lieu/335981/#.YqbfiHbP270

Kartta
https://goo.gl/maps/w45gGwtprYjkWfg27

@timppa

Lauri Niittynen 13.06.2022 18:12

Yksi hyvä syy olla menemättä Forssaan (tai muulle vastaavalle paikkakunnalle). Matkaparkki, josta palvelut puuttuvat ja nukkuminen onnistuu usein jo klo 3 jälkeen, osoittaa kaupungin vastenmielisyyden karavaanareita kohtaan. Vaikka mitään muuta ei tehtäisikään, matkaparkin perustehtävää eli nukkumispaikkaa, ei saisi pilkata. Kaikinpuolin parempaan tulokseen pääsee menemällä jonnekin muualle viettämään yönsä, samalla voi äänestää rahoillaan toisen paikkakunnan palveluiden puolesta. Mutta jos on pakko mennä tuollaiselle paikkakunnalle ja matkaparkkiin, niin eipä tule sanomista yön yli pysäköimisestä, onhan sekin etu. Vaikka harvassa paikassa tulee, jos on itse siististi ja hiljaa.

Onko muuten joku löytänyt Suomesta päättyvän tien/kadun, jonka päässä ei ole tarvetta käydä kääntymässä yöllä?

Timo Haapanen 13.06.2022 19:33

Kaupunki on ollut erittäin myötämielinen vaanareiden suhteen, vääntöä oli vain siitä minne parkin saisi tehtyä niin että se olisi keskustassa.

Ei taida olla keskustaparkeissa palveluja juuri missään. Eiköhän tuonnekin sellaiset osaa mennä ketkä omillaan pärjäävät. Itse olin edellisviikolla vastaavanlaisessa paikassa Ukissa, ei ongelmia.

@timppa


En asu tuossa kaupungissa, lähellä kyllä.
muokattu: 13.6.2022 19:36
Markku Varpenius 21.08.2022 14:38

Forssan matkaparkki prisman takana. Ei enää koskaan. Kilpa-ajo loppu kello 03.30

Toivo Koistinen 22.08.2022 07:36

Hyvä se on. paljonhan puhuttu, että pitää olla keskustoissa lähelä palveluita yöpymäpaikka. Tuossa on semmonen,
Johan sitä yön nukahtaa, kun huoltaamon parkkiruuduisakin näkkyy karavaaneja paljon, eikähän se ison tien varressa ole sen hiljasempaa kun rekat jyrää ohi.
En vaan millään muista mikä oli se leipomo lähellä tuota ammatti instituutiota, jossa oli ne mahtavat possumunkit sen kahvilassa.
Rasva tirisi syyessä suupielistä kun kurssiaikana käytiin joskus leuhkuuttaan kahvilla kavereihen kansa 30 ajast. aikaa sitten.
Tp


Tosin olen hieman jäävi, kun mulle se koneihen mouruaminen on tuutulaulua
muokattu: 22.8.2022 07:38

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.