Uusi karavaanari tässä, hei!

Henna-Riikka Backman 25.06.2019 00:38
Henna-Riikka Backman 25.06.2019 00:47
Matti Asikainen 25.06.2019 10:54

Heipä hei, mutta voisit olla vähän monisanaisempi samantien.

Toivo Koistinen 25.06.2019 15:03

tervetulloo porukkaan. Voipi sanoa, että vaikka me karavaanit ollaan kaikkien kavereita, niin noin ytimekkäästi asiat kertoin, ei tule erimielisyyttä mejän vanhojen kääkkien kanssa.
Tp

Veli-Pekka Merikallio 25.06.2019 17:52

Hienoa saada naisia näillekin sivustoille, pane sarkain laatikon yläreunaan ja ala kirjoittaa tuntemuksiasi, helppoa tämä on kuin heinänteko.

Sirpa Eskelinen 25.06.2019 21:10

Hei Henna-Riikka
Kiva saada naisiakin näille sivustoille !
sirpa

Kirsi Ojala 28.06.2019 09:01

Moi minultakin. Meidän perhe ollaan oltu karavaaneita jo vuosia sitten, myytiin sitten haikein mielin vaunu pois, kun miehen kanssa ei ollut ikinä yhteistä lomaa. Vuosia sitkuteltiin mökkimajoituksella ja kaiholla katseltiin vaunuja ja autoja aina kun näkyi. Vaihdettiin lokakuussa tehokkaampi vetoautokin vaunua varten. Meinasi usko loppua, kun juhannus läheni ja mulla oli jo mökkivaraus auki, kun ei meinannut sopivaa vaunua löytyä läheltä. Jyväskylässä noi isommat vaunut tuntuu menevän heti, kun ne tulee myyntiin. Viime viikolla sitten ostettiin vaunu oikeastaan näkemättä (oli just tullu aj fixauksessa) viikkojen vertailujen jälkeen, kun vihdoin yhteistä aikaa on. Varusteet hommattiin valmiiksi ja jännityksellä mentiin katsomaan vaunua toivoen, että olisi niin hyvä, kuin kuvat näytti. Olihan se nätti, ei kylläkään yhtään sellainen mitä alunperin olin ostamassa, mutta ei harmita. Tehtiin kaupat ja lähdettiin saman tein reissuun. Kiva on nyt rauhassa päästä varustelemaan ja laittamaan vaunua oman näköiseksi. Reissu tuli heitettyä ja vaunuun tutustuttiin, hyvin mahduttiin, vaikka ensin jännitti. Meitä on siis 5henkeä ja kaksi koiraa, joten vaatimuksena oli, että kokoa pitää olla tarpeeksi, kaikille petipaikat, vaikka tyttäreni tarjoitui nukkumaan vaikka lattialla :) ja tarvittiin etuteltta tietenkin. Poikani 15v totesi kotoa sitten, että tuntuu niin itsestään selvyydeltä, että tottakai meillä on vaunu oltava. Kyllä se vaan on niin, että kerran kun karavaanari on, sitä on aina. Nyt sitten pyritään reissaamaan aina kun pystytään, Suomen kesä on vaan niin lyhyt..

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.