Terveiset "susirajalta"

VESTERINEN KARI 10.01.2007 09:23

Kävimme viime viikonloppuna ulkoilemassa Lieksan Ruunaankoskien Neitikosken kuohujen äärellä, ja kyllä oli vuodenaikaan nähden varsin mielenkiintoiset maisemat! Vettä koskessa enemmän kuin monena keväänä, suvantopaikassa pieniä jäälauttoja, lunta ei nimeksikään ja lämmintä pari astetta. Tosin luonto oli muovannut varsin komeita riippujääkuvioita puiden ja kantojen väliin. Normaalisti tähän aikaan 40cm lunta ja pakkasta 15-30 astetta. Tulee mieleen "ennenvanhaan" intissäoloaika Turussa, jolloin talven huomasi vain jäätiköillä olevista metsäpoluista. Oi näitä aikoja! Hiihto-ja lumikenkäkelejä odotellessa t Kari v

VARTIAINEN JOUKO G 10.01.2007 09:57

Kun kirjoitat tekstiäsi siihen viestiblogiin, niin älä painele rivinloppumerkkiä "Entter" riviä vaihtaaksesi muuloin kuin kappalerajoilla - jos nyt milloin niitä on tarvis käyttää. Järjestelmä kyllä pitää huolen siitä rivittämisestä lopullista tekstiä ladatessaan tänne lukuympäristöön. Nuo helkutin epätasaiset rivipituudet ovat suorastaan ärsyttäviä luettaessa ja syntyvät ihan turhan entterin painallusten takia. Ja tämä tästä ihan kaikella ystävyydellä ;)

HUUSKO AKI 10.01.2007 11:48

Pääasia, että kirjoittelet...

VESTERINEN KARI 10.01.2007 13:58

Jees, näinhän se menee. Olenkin tätä aina kirjoitusteni jälkeen odotellut, milloin saan asiantuntevaa neuvontaa. Ja tulihan se, mutta saattaisi tosiaan olla tärkeänpää, että kirjoittajat lisääntyisivät, kirjoitettiinpa vaikka joka toiselle riville. Näin tuntuu "kansakoulupohjalta", kuten ex-kolleega asian joskus ilmaisi, mutta koulut käyneellä paremmat tiedot. t Kari v

LIIMATAINEN HANNU 10.01.2007 15:02

Jep, enemmän kirjoittajia, vaikka vähän virheitäkin tekisi, siinä olet oikeassa Kari. Mutta tiedän että ihan ystävällisesti Jouko noita neuvoja tarjosi, ei arvostellakseen. Ja se sisältö on tärkeämpi kuin se muoto, näin se menee.

TIKKANEN MIRJA 10.01.2007 15:50

Meilläkin päin on Kiiminkijoki melkein tulvinut, naapurikylällä olivat jo hälytysvalmiuksissa joulunpyhinä. Yhden sillan joki vei joulukuussa. On kummaa talvea.

Ei kannata suuttua vaikka neuvotaankin, minä tarvisin kieliopillisia neuvoja ja noista himskatin pisteistä ja pilkuista pitäisi päästä eroon. Ne ärsyttää itseäkin. =) Minä kun viljelen niitä liikaakin. Toinen asia täällä on se että monet aloittaa vahingossa aina uuden keskustelun vaikka olisi tarkoittanut vastata johonkin ketjuun, mutta tekemällä oppii. Jatkahan Kari kirjottelua, hauskasti kirjottelet eikä täällä varmaan ikinä liikaa oo kirjoittelijoita =)

TERVO JARI 10.01.2007 17:23

Ja aina väärin ja väärässä paikassa.

Mutta ku ei oo kauhalla annettu, ei sitä tartte sitte sillä tulla vaatimaankaan . . . .

No tapansa kullakin, mutta noita Joukon neuvoja oon yrittänyt "takoo kaaliin" mutta huonolla menestyksellä . . .

Kaikki varmaannii tietää jo senki että ei kaikki oo kaimojensa väärttejä, niinku ei määkää . . .

Tuo paikallisuus ja sen tuomat murteet tuo kivaa lisä"väriä" näille sivuille, kuhan Rautzi ei ruppee, oliko se ny "serporoatiaa" vääntään vai oliko se kuitennii "munkkilatinaa", no oli kumpaa jompaa tai sittennii jottain muuta sama se . . . Se mänöö kuitennii yli yrmällyksen . . .

Jari

KUKKONEN TIMO 10.01.2007 19:19

Heh, kirjoittelen palstalle ensimmäistä kertaa ja ihan siitä syystä että tuli hymy suupieliin lukiessani Joukon viestiä "entterin" painalluksesta...tuli vanhat hyvät ajat mieleen, vai mitä Jouko :) Hyvää alkavaa vuotta Jouko ja terveisiä vaimollesi! Niin ja tietysti kaikille muillekin! (ööh.. siis ei kaikille muille vaimoillesi vaan lukijoille:))

PITKÄAHO JUKKA H 10.01.2007 19:56

tiedoksi että minäkin olen nähnyt Kiiminkijoen tulvivan nonen monta kertaa lapsena,olen asunut joen partaalla.nyt on nälkä tuonut tänne syrjäkylille asumaan ja eläkettä tienaamaan.Eihän tämä Nurmijärvikään mikään huono asunpaikka ole.On varmaan mahtavaa katsella Koiteli koskea näin runsaan veden aikana.Me poiketaan siellä kesällä riippusillalla huojumassa,on tullut tavaksi.

TIKKANEN MIRJA 10.01.2007 22:02

Jaha, muitakin löytyy ku minä ja nuo "poijjaat" täältä pohjoisesta (ainakin kotoisin). Juu, Koitelistahan on tullut oikea turistirysä, siellä on aina porukkaa. Sinne vois kyllä kevään korvalla mennä käymään, vaikka piknikille. Siellähän on nykyään ihan tapahtumiakin. Tansseja yms.

Minä muutin tänne maalle ja nyt ei auta ku muuttaa Kiiminkiin jos haluaa maalla asua. Kohta liitytään kaupunkiin, bensankulutus nousee kun kaupunkiajossahan sitä menee tunnetusti enemmän. Mut tää on tätä nykyaikaa, ei ole talvea ja kohta lukee osoitteessa että Oulu vaikka keskustaan on 50 kilsaa. =)

VARTIAINEN JOUKO G 11.01.2007 02:09

No kato Ville pirua - Timo ittehän se on. Kun näin ton nimes niin heti välähti että oilisko ja niinpäs se tosta tekstistä tulikin esille. Anteek lajikumppanit että tässä vähän henk.koht. kuulumisia näin kaikkien nähe supistaan. On vaan kiva nähä Timpan päässeen tuohon karavaanaritouhuun kiinni täällä virtuaalipuolellakin. Että terviisiä vaan sinne entisille kotikunnaille sullekin ja hyvää vuoden jatkoa ja kevään kuin kesänkin odotusta ;))

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.