Silversand

Olavi Petrell 21.06.2017 18:53

Tiedoksi ensikertalaisille ja kokeneillekin. Silversandissa noudatetaan hyvin tiukkoja ohjeita alueelle tulevien ja olevien suhteen. Alueelle ei pääse tutustumaan ennen sisäänkirjautumista.. Paikka valitaan vastaanoton puolesta. Alueelle tulevilta vierailta peritään päivämaksu. Yritin neuvotella että vanhin poikamme tulisi avovaimonsa kanssa meitä tapaamaan pariksi tunniksi, sekään ei onnistunut ilman maksua. Yrittäjän perustelu oli että kävijöistä aiheutuu kuluja niin paljon. Tässä tapauksessa hän menetti myös tuloja. Emme ole missään tavanneet näin ikävää palvelua.

Pauli Paananen 30.06.2017 20:10

Komppaan Olavia, meillä vastaava kokemus viime kesältä. Menimme Silversandiin matkailu-autolla tarkoituksena olla muutama päivä ainakin ja tutustua Hangon kaupungiin.
Pysäköimme näköetäisyydelle lähelle respaa, ketään ei näkynyt missään, lähdimme kävellen kohti varsinaisen leirintäalueen porttia , jolloin kuulimme selkämme takaa tulevan tiukan komennon : " hei siellä , pääsy kielletty , takaisin ! "
Hämmästyneenä pysähdyimme , jolloin nuori mies sanoi, että alueeseen ei voi tutustua etukäteen, vaan pitää ilmoittautua heti respassa. Lisäksi kaveri huomautti kyltistä jossa luki pääsy kielletty jne. Emme huomanneet kieltokylttiä koska se oli maassa , nojallaan romuraudan ja muiden ilmeisesti poiskuljetusta odottavan tavarakasan edessä. Heti portin vasemalla puolella oli myös iso kasa huonekaluja, sohva ja nojatuoleja, ne näyttivät siltä , että olivat olleet jo pidemmän aikaa odottamassa sitä olettamaamme poiskuljetusta ?! Kysyimme tietenkin eikö todellakaan ole mahdollista katsoa paikkaa, koska olemme ensimmäistä kertaa tulossa alueelle. Mieheni ojensi Karavaanarikorttia pantiksi, ei kelvannut.
Tuli hyvin selväksi, että alueeseen tutustuminen ei ollut mahdollista, joten ajoimme pois.

Ymmärrän toki, että jos alueelle tullaan " kaupungilta " viettämään rantaelämää ja käyttämään alueen palveluja siitä todellakin tulee alueen yrittäjälle kustannuksia.
Kuinkahan moni karavaanari joka saapuu respan parkkipaikalle matkailuautolla tai matkailuvaunulla, karavaanaritarralla varustetulla kulkupelillä, menee alueelle tarkoituksenaan käyttää alueen palveluja ilmaiseksi ??!!??

Olemme olleet karavaanareita lähes 30 vuotta, tämä Silversandin käytäntö oli ihan ensimmäinen kokemus, vastavaa kohtelua ei onneksi ole osaksemme tullut missään muualla täällä kotimaassa, saati sitten muualla Euroopassa.

Toivotankin Silversandin alueen yrittäjälle onnea ja menestystä valitsemallaan tiellä!

Mukavaa karavaanarikesää kaikille palstan lukijoille!
Toivottaa Arja ( onnellinen ex- yrittäjä, nykyinen eläkeläinen )

Markku Kujanpää 30.06.2017 22:20

Kyllä se nyt on niin, että alueelle on mahdollista jalkaisin ennakkoon tutustua.

Hakekoon poliisien kanssa pois kun käsiksi eivät saa käydä.


On toki kohteliasta respaan ilmoittaa tarkoituksensa.
muokattu: 1.7.2017 14:39
Juha Hietavuori 01.07.2017 09:29

Hyvä tuokin tietää , niin ei tule poikettua turhan takia . Pörssi varmaan huonossa kunnossa jos noin kiukkuinen on .

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.