SFC-Kuninkaanlähteelle & Automatka sinne 224 km Caravan & Matkakohteita Suomi Jakso 31

Jari Siltala 25.06.2021 09:32

Kesäkuun lopulla kauniina aurinkoisena päivänä ajelimme Lahdesta SF Caravan alue Kuninkaanlähteelle.Ohitimme matkan aikan 15 paikkakuntaa ja kaikista niistä jäi upeita maisemanäkymiä sekä vesistöjä videolle.Katsokaa ja ihastukaa kuinka kaunista on Suomen suvessa.
Matkustaminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja siksi haluankin jakaa nämä kokemukset toisille.Tilaa kanava & hyppää rattaille.https://youtu.be/ThaXbN1FKnc

Juhani Backman 25.06.2021 10:03

Olihan siinä tuttuja teitä kilometri kaupalla ja paikkakuntia , kurkku ei näyttänyt näin katsottuna muuttuneen noin 30 vuoteen mitenkään jolloin on tullut käytyä kun nuorimmainen oli liukumäki iässä ,oli mukava katsoa ja muistella vanhoja reittejä vaikka taitaa niitä tulla ajeltua kun ajamattomat tiet alkaa olemaan tiukassa kiitos.

Toivo Koistinen 25.06.2021 10:44

Se on tuo Suomi kovin kaunis maa. Joskus tullu aateltua, kun on tullu vähin elämässä reisailtua, niin tuo eteläinen Suomi olisko jo komeampaa kun lappi, mutten aattele, koska koko Suomi on kai maailman kaunein maa.
Tp

Hannu Mankisenmaa 25.06.2021 20:33

Itse olen käynyt kerran kuninkaanlähteellä, muutama vuosi sitten. Silloin oli Melkosta "pilkunviilausta". Autoa piti siirtää kerran, vaikka isäntä näytti paikan mihin ajaa. Sitten koputti isäntä oveen ja sanoi, kaapelikelastasi on hiukan johtoa kerällä. Oli noin 3-kierrosta ja kelan pohja näkyi, ei se lämpene lataussähköllä siinä, toki minä olin tehnyt väärin, mutta "maalaisjärkeä" voisi käyttää isännätkin jos jotakin sähköstä tietävät. En ole ainoa muuten jonka autoa on siiretetty kunkulla, muutamilla kymmensentillä, vaikka turvavälit ovat olleet kunnossa. Näin ovat muutkin sanoneet.

Markku Anttila 27.06.2021 13:39

Säännöt on sääntöjä,kun niitä noudattaa ei tule turhaan pahoitettua mieltään.Kyllä Kunkulla riittää isännillä pikku puuhaa ilman että pikku jutuista pillastuvat vieraat.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.