SF Caravan Kuninkaanlähde

Jari Siltala 07.08.2020 08:32

SF Caravan Kuninkaanlähde.Huippualue lapsiperheille.Videolla kiertelen ja kerron mm.mini - golf ,uima-allas sekä Kunkku - Areenan alueista.Myös faciliteetit käydään läpi sekä upea luonto ja vaelluspolku missä voi kulkea puhtaassa ja raikkaassa luonnossa. Myös automatka mennen tullen maisemineen on upeata Suomalaista maaseutua.
https://youtu.be/ru6pLPc6rDA

Olavi Kylmänen 07.08.2020 21:27

Olipa hyvä esittely Jarilla Kuninkaanlähteen Caravan alueesta, ja matkasta sinne. Useana kesänä käyneenä lasten lapsien kanssa voin vakuuttaa niiden viihtyneen siellä erinomaisesti. Tämä kesä jäi käymättä vallitsevan koronan vuoksi, mutta varmaan ensikesänä sitten parempana aikana.

Jari Siltala 07.08.2020 22:00

Kiitos Olavi .Onhan mukava saada hyvää palautetta ,se kannustaa taas tekemään uusia videoita.Nyt kun olen vähän löytänyt juonesta kiinni niin voin myös paljastaa näiden olevan suuri töisiä.No ei se haittaa tahtia,tälläiset positiiviset kommentit taas lataa " duracelit" täyteen ja ei muuta kun uutta matoa koukkuun.Tosin ei unohdeta kehua Kunkkuakaan.Alue on aivan mielettömän mukava olla lasten kanssa.

Olli Jorva 12.08.2020 14:20

Tervetuloa Kuninkaanlähteelle hyvän kesämusan pariin la 29.8. klo 14.00!

Alueen väljyys suo hyvät ja luontevat mahdollisuudet omaehtoiseen leiriytymiseen yli suositeltujen 4 m:n turvavälien, parkki-isännät opastavat jokaisen vierailijan haluamalleen paikalle ja valvovat kaluston sijoittumista sekä turvavälejä. Kunkulla leiriydytään turvallisesti ja väljästi.

Liitetiedostot

kesakonsertti.jpg
Jari Siltala 12.08.2020 15:34

Senioritubettaja suosittelee .Laadukasta lomailua hyvissä puitteissa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.