Salaakalliolla

KYLMÄNEN REIJO M 19.04.2007 13:03

Näyttää tämä SF-Caravan Ry:een kuulumaton villi Matkailuautoilijat Ry ottavan haltuunsa Vapputreffien järjestämisen Salakalliolla. Treffit on perinteisesti järjestänyt Liiton ACCF-kerho. Pidetäämpä siellä yhteinen kokouskin. Kuinka tämä on mahdollista? Onko ACCF vedetty mukaan vain mahdollisten tappioiden kirjaamiseksi? Onko tulevaisuus se, että ACCF näivettyy, jolloin Liittoon jää karavaanareita varten vain matkailuvaunukerho VOP. Kaikesta tästä sopan hämmentämisestä on Kari Nurminen kirjoittanut kattavasti uudessa Caravan-lehdessä. Hyvä veli tj. Timo toteutuuko liiton tavoite jäsenmäärän kasvattamiseksi jakamalla jäsenille useita jäsennumeroita?

SUOKKO OIVA J M 19.04.2007 15:15

Reijo sitä vaan jaksaa..... Odota nyt Espoon liittokokousta rauhassa ja katsotaan sitten miten kukin taapertaa eteenpäin ja missä.

PALIN MATTI 19.04.2007 20:48

Ymmärrän, että Reijo on asiasta huolissaan. Onhan tämä tällainen yhdistyshanke, jos ei suorastaan maata kaatava, niin ainakin veret seisauttava tapahtuma koko globaalissa karavaanaushistoriassa. Suosittelisin tutustumista viimeiseen AutoCaravan-lehteen. Siinä on asiat selitetty juurta jaksain. Tiedä enemmän - luulet vähemmän, on vanha ja hyväksi todettu sanonta ja pätee tässäkin. Mutta näkkyypähän, tässä kevään kuluessa...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.