#REISSUVIDEO|Herrasmannin Leirintäalue Lahti.Caravan & Matkakohteita Suomi Jakso 28

Jari Siltala 15.06.2021 08:14

Uudistunut Herrasmannin leirintäalue tarjoaa nyt 50 sähköpaikaa caravaanareille.Uudet suihku & WC sekä huoltorakennukset valmistunee syksyyn mennessä .Alue on ympärivuotinen,talvisin kuitenkin vielä omatoimialue.Herrasmanniin tulee lähivuosina 50 sähköistettyä caravan paikkaa lisää sekä 10 uutta mökkiä.Lisäksi vielä 400 neliön suuruinen ravintola ja tapahtumalava.Tänne kannattaa ajella kauempaakin tutustumaan lähellä Lahtea olevaan camping alueeseen josta löytyy erinomaiset saunat vierailijoille.
Matkustaminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja siksi haluankin jakaa nämä kokemukset toisille.Tilaa kanava & hyppää rattaille.https://youtu.be/TLiW9lZuxUQ

Tapani Pokkinen 15.06.2021 10:41

Onhan noita " hienoja " karavanalueita, mutta mikä niiden funktio oikein on, eli mitä siellä oikein tehdään?
Itse en ole ainakaan (vielä) niin vanha, että saisin ajan kulumaan vain istumalla.
Mikä ihmeen idea on istua siellä, istua täällä, istua paikasta toiseen.
Ei kokoajan voi myöskään syödä tahi levätä. Kovin on se tekeminen kuollutta mitä olen näillä karavanalueilla käynyt. Eli onko se niiden alueiden hienous siinä, ettei niillä tehdä, eikä tarvitse tehdä mitään?

Jari Siltala 15.06.2021 11:57

Tapanille vastaan kyyniseen kommenttiin niin yksinkertaisesti kun vain kykenen .Siltalan Jari on Siltalan Jari ja Pokkisen Tapani on Pokkisen Tapani.Eli jokainen olemme persoonia ja teemme asiat omalla tavallamme.Mitä siitä tulisi jos kaikki toimisi kuin Pokkisen Tapani tai Siltalan Jari.Yksi mottoni on ,elä ja toisten elää, se toimii .Haluatteko kuulla vielä toisen mottoni ...........no kerron sen kuitenkin .Kun olet toisissa asioissa nuuka voit toisissa törsätä,se toimii vielä paremmin mitä enemmän on tullut vuosirenkaita tuohon vyötärön ympärille.Tapanille vielä senverran noottia,etten kaiketi tuossa omasta mielestäni laadukkaassa esityksessä tarinoinut istumisesta mitään ?Aktiviteeteistä mainitsin ainakin ,saunomisen,uimisen,soutamisen,sienien ja marjojen poiminnan,kalastuksen jne.Herrasmannin leirintäalueelle on tulossa 400 neliön ravintola rock henkisine tapahtumineen,siellä kyllä sitten istutaankin mikä joraamiselta ennätetään.Tämä vastaus toivottavasti ei loukkaa Tapania ? Minullakin lienee on oikesus tuollaisen esitykseeni viitatun asiattoman kommentin vuoksi lausua oma mielipiteeni aiheesta.Nyt jäänkin odottelemaan vasta kommenttia sekä tod.näk. Koistisen savuavasta kynästä oman mausteensa tähänkin soppaan,varsinkin kun droneakin lennätin Toivon mieliksi tosin,matalalla.

Tapani Pokkinen 15.06.2021 13:28

Tottahan kommenttini voi kyyniseksiKIN sanoa, mutta se kyynisyys ei ole juuri SE.
Yleisesti vaan ihmettelen sitä, miten noilla alueilla se aika oikein kuluu?
Se mitä on itsellä, toki kohtuu vähän, noista alueista käsitystä niin siellä lähinnä istutaan. Pieni ero on tietysti siinä, että istutaanko vaunun sisällä vsi ulkona, saunan sisällä vai pukuhuoneessa. Ravintoloihin sentään taidetaan vielä kävellä, vai onko jo siihenkin jokin sähköavusteinen härpäke?
Noh tiedetään, kyllä minäkin vielä opin hiljaa kävelemään. Tiedä vaikka vielä liittyisin paikallaan istujien puolueeseen.
Hyviä reissuja
.
Ja Jarille; jatkahan hyvien videoiden tekoa!

Veli-Pekka Merikallio 15.06.2021 16:16

Kiitos Jari esittelyistä, ei niitä koskaan liikaa ole.

Mulle camping on yöpaikka, pesupaikka, lepopaikka, seurustelupaikka eli sillä on instrumentaalinen merkitys valmistella itsensä johonkin konsertti-, teatteri-, moottoriurheilu- tms. tapahtumaan. Tai sitten vain pyöräily- tai patikkaretkeen luonnonhelmaan.

Se on syömistä ja lepoa varten, että jaksaa seuraavanakin päivänä touhuta. Normaalistihan nämä huoltotoimet tehdään kotona, mutta reissussa ollessa ne on tehtävä kämppärillä. Autosssa en ryhdy lutraamaan suihkussa tai muutoin, koska on niin ahdasta ja kosteus ei tunnu mukavalta ahtaissa tiloissa.
Mieluummin järvessä, saunassa tai tilavammassa suihkussa.

Näin meillä asia nähdään, tapoja on tietysti monia ja jokainen valitsee parhaimmaksi katsomansa, ei näistä nyt pitäisi mitään kinaa saada aikaiseksi.

Jouko Kivistö 15.06.2021 16:59

Tapani Pokkinen, olet asian ytimessä. Alueiden hienous on siinä, että niillä ei tarvitse tehdä mitään. Voi tietenkin puuhailla monenmoista, jos huvittaa. Mikäpä sen hienompaa.

Juhani Backman 15.06.2021 17:18

Tulee varmaan upea kunhan pysyy raullisena, kun on mökkiä, ravinteli ja 100 vaunu/as autoa sekä vielä ulkopuolelta tulevat tanssijat.Toivottavasti eivät haukkaa liian suurta kakkua.ja hintataso pysyy kotuudessa,Kiiti esittelystä.

Jari Siltala 15.06.2021 19:40

Kyllä Tapani jatkan videoiden tekemistä .Osin kolutaan samoja alueita kun tähänkin asti.Heinäkuussa noin kolmen viikon reissu savoon.Katsellaan istutaanko koko retki vai maltanko nousta kuvailemaan.Tähän asti on mennyt fifty fifty ja välillä pituus asennossakin.Minut suuri keuhko operaatio opetti hiljaa kävelemään sekä aina välillä lepäämäänkin jos ei muutoin niin ...... no joo.Hyvää kesää Tapanillekkin ja kiitos kannustuksesta.

Jari Siltala 15.06.2021 19:46

Veli-Matti emme mekään ole koskaan suihkua käyttäneet 32 vuoden aikana matkailukulkineessa.Alueiden palveluja myös hyödynnetty.Puskaparkissa on joskus mennyt päivä ilman suihkuakin.Me tehdään usein treffejä alueille tuttujen kanssa ja usein myös tutustutaan uusiin ihmisiin.Sekin on tämän caravan harrastuksen suola kun ei koskaan etukäteen voi tietää keitä alueilla tapaa.Kavereita olemme saaneet Suomesta sekä euroopasta tämän reissaamisen ansioista.Hyvää kesää teille myös.

Jari Siltala 15.06.2021 19:47

Jouko alueilla oleilu on jokaisella sellaista miten sen itse haluaa.

Jari Siltala 15.06.2021 19:51

Juhani oletan ,että uudet vetäjät osaavat ammattilaisina tuon järjestyksen pidon.Käsittääkseni heillä on kokemusta vähän isompienkin "pippaloiden" järjestelyistä ,kuten vaikkapa Summer Up kesä tapahtuma Lahdessa ,joka tosin on nyt lopetettu.Korona ja ekonomia ei liene monille muillekkaan ollut hyvä yhtälö ?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.