PYÖRÄILLEN TUURISSA E-BIKE SÄHKÖAVUSTEISELLA TAITTOPYÖRÄLLÄ

Jari Siltala 09.07.2021 08:33

Esittelen videolla sähköpyöräni ja hankkimani varusteet siihen.
Pyöräillen on kätevä liikkua Tuurin kyläkaupalla ja camping Onnelassa.Etäisyydet siellä on melkoisia ,joten pyörä on hyvä olla mukana siellä.Mellä on nämä E-Bike GoCamp sähköavusteiset taittopyörät olleet jo neljä vuotta .Pyörät sopivat hyvin caravaanareille ja ovat kaupungeissakin niillä liikkuessa ketterät isommissakin ruuhkissa.
Matkustaminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja siksi haluankin jakaa nämä kokemukset toisille.Tilaa kanava & hyppää rattaille.https://youtu.be/n--xc3sS2_g

Jari Kortesalmi 09.07.2021 23:38

Kiva video.meillä kans on sähköpyörät ollu neljättä kesää nyt,avartaa paljon pidemmälle tutkimusmatkoja mitä tavallisella pyörällä. Ruotsin kautta tässä kesällä ajetaan,jollain lautalla jostain turun kupeesta yli,siellä jos mitäkin kiemuroita kierretään, Haaparannan kautta varmaa Suomeen ja Simoon vanhempia (vanhuksia)morjestamaan, kotipaikka. Matka jatkuu jotai kautta, varmaan järvi suomi,tuuri siitä Varsinais-Suomeen ja kotiin. Niin Simojoen rannalla asuneena,kalastamme viikon siellä, ja lohta pitäisi taas saada. Hyvää kesää.

Jari Siltala 13.07.2021 09:39

Moi kaima.Nuo sähköpyörät ovat loistavia caravaanarille.Tuo pienillä pyörillä on kaiken lisäksi ketterä kaupunki pyörä.Liikennevaloissakin voi istua satulalla ottaen tukea molemmilla jaloilla maasta.Kiitos vielä hyvästä kommentista.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.