Punkaharju

Heikki Kaipainen 25.01.2022 18:49

Erkki Anttila osiossa matkailuvaunut kertoi suunitelevansa ensi keväänä matkaa Punkaharjun suuntaan uuden asuntovaunun tarjotessa majoituksen,Punkaharju seutu on niitä Suomen kauneimpia harjuja mitä olen kokenut,harjutien levähdyspaikalla Savonlinnasta tullessa n.300m ennen kaffekioskia ja uimarantaa olen ollut parkissa n.viikon kerrallaan aina kun kesäisin Savonlinnassa olen käynyt.Sauvakävely/kävely,Punkaharju hotelli,Lusto metsän historia jne. Kerimäki,Kruunupuisto jne,myös camping jos siellä majoittuu. Mukavia matkoja muillekin jotka sinne suunnan ottaa. Ps. Punkaharjulle kun menen on kuin kotiin menisi vaikka olen aivan muualta.

Antero Virkkala 27.01.2022 18:13

Muutama kuva elokuulta, kun oltiin matkailuautoilua kokeilemassa (vuokrapelillä). Vaikka metsäasioista yhtä ja toista tiedämme, Lusto oli paljon muutakin kuin savottaa. Esim. suoaura on järkyttävän kokoinen kapine kun sen livenä näkee. Tai ei livenä, onneksi ovat kuolleet sukupuuttoon. Puulajipuistossa oli myös mukava kahvila.

Toivo Koistinen 27.01.2022 19:48

Joo Poikassa näin livenä kun kasi pillari kisko tuota urakka oja lapiomietä mettissä. Niitä sen tekemiä jäläkiä on ihan täälä.
Ajelivat jopa kivikkokankaita, ja oli, niissä mahtavat puolukkamaat, mutta kun nuorna kantelimma ison lihan taakkoja niissä maissa, se hieman kirveli mieltä, että loppuko suot, vai pääsikö pirulauta se hirmu karkuun, kun kynsi kankaatkin.
Tuosa on muistoa kuvana. https://www.youtube.com/watch?v=sLfjIMsXWHk
Tp

Erkki Pellikka 16.03.2022 16:52

60-70 luvulla lastasin Jawan tarakalle pokasahan, kirveen ja lapion. Ajelin kyläteitä ja polkuja pitkin ojitusalueelle. Vuoden vanhat ojat oli jo luonto jotenkin puhdistanut. MInä sitten loput käsipelillä. Se oli tolokun hommaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.